Schitterend resultaat

Familiecollage gemaakt. Een zeer mooi resultaat! Zelfs de foto die werd aangeduid als minder goed, komt perfect uit. Een hele snelle levering. Top! Zo heeft mijn moeder de ganse familie bij haar. Ga hier nog gebruik van maken.

Zeer gebruiksvriendelijk en prachtig resultaat

Heel leuk sjabloon uitgezocht (hollandse huisjes). Hier allerlei foto’s ingezet, wat supermakkelijk ging. Enige nadeel dat je de poster zelf niet kan uitvergroten op je scherm om randjes goed weg te kunnen werken. Na opsturen was ik superblij met het resultaat, goede kwaliteit poster en de foto’s zaten er allemaal goed in.

Snelle levering, mooi kwalitet

Heel tevreden met de collage op canvas. Goede en vriendelijke communicatie. Super snelle levering.

Mooi resultaat alleen levering helaas te laat.

Ziet er mooi uit alleen te laat geleverd waardoor de verrassing mislukte.

uitstekende kwaliteit

Ik ben erg tevreden met mijn bestelling. Goede kwaliteit en snelle bezorging. De bezorging was online te volgen en je kon zelf aangeven Welke dag het beste uitkomt. Ook s ávonds.

Mooi, handig en snel geleverd

Het maken van een collage was heel goed te doen! Het fijne was ook dat je steeds 1 foto bij kon voegen en makkelijk foto's kon wisselen of schuiven. Het systeem paste dan automatisch de lay-out aan. Het uiteindelijke resultaat was prachtig. Onze (schoon)moeder was er heel blij mee. Wij kozen voor de canvas-uitvoering. Die gaf ook heldere foto's en is niet zo zwaar om op te hangen.

Kwalitatief hoogwaardig materiaal

Alleen maar lof over de kwaliteit van de fotoafdrukken, het posterpapier, het inpakken en de snelheid van verzenden! TOP!

makkelijk te maken mooi resultaat

Geweldig!

Prachtig gedaan, mooie kleuren en helder.

Goede kwaliteit

echt heel goed

alles werkt perfect; format aanklikken, aantal foto's bepalen en het wijst zich vanzelf. Super in gebruiksgemak. En bij vragen gewoon iemand aan de telefoon die je heel goed helpt. Eindresultaat van zeer hoge kwaliteit. gewoon een 10!

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit en leuk cadeau voor moederdag. Vind alleen de prijs in verhouding met het formaat wel aan de hoge kant.

Makkelijk, snel, leuk!! Snel verzonden

Makkelijk, snel, leuk!! Snel verzonden

Mooi product

Op tijd geleverd. Mooi product

Niet goed

Zeer lange verzending

Mooie kwaliteit! Snelle service!

De poster is mooi opgemaakt en de levering verliep zoals afgesproken! bedankt!

Super kwaliteit

Foto posters is van super kwaliteit .snelle levering Zeker een aanrader

Was helemaal top!

Snelle levering en super scherpe foto's op canvas doek.

Prachtige collage op dik canvas

Goed kunnen kijken op de site hoe ik het wilde. Snelle levering. Prachtige kwaliteit. Kortom: top!

Super eenvoudig en makkelijk

De online tool werkt echt heel makkelijk: selecteer je foto’s, kies je sjabloon en vullen maar! Handig dat je de foto’s daarna ook nog kunt verplaatsen en wijzigen. Bestelling was 2 dagen later binnen. Top!

Prima product voor een prima prijs

Foto's helder afgedrukt. Canvaslijst keurig afgewerkt. Alleen jammer dat de bezorgtijd wat langer was, door drukte bij PostNL.

Geweldig!!

Super service! Vriendelijk en behulpzaam. En super mooie kwaliteit!

Prima en mooi

De collage was makkelijk te maken en het was ontzettend goed verpakt . Ook is die heel mooi geworden.

alles klopt!

de site is erg duidelijk. Veel keuzemogelijkheden. Het maken van de collage is erg leuk en makkelijk. Het eindresultaat is heel mooi en zeer snel geleverd. Kortom: klasse!!

Klantvriendelijke behandeling.

Meedenken bij het ontwerp. Snelle levering. Mooie kwaliteit.

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam