Fantastische kwaliteit

Zowel de collage als het ophangsysteem zijn van top kwaliteit. Ook de snelheid waarmee het geleverd werd is zeer goed! Complimenten

Mooi!

Ziet er mooi uit, makkelijk te maken ook en veel variatie.

In het echt nog mooier dan mooi!!

Een collage gemaakt van mooie foto’s voor mijn ouders. Het ziet er echt top uit!!

Snel, praktisch en mooie kwaliteit

Toegankelijke website, snelle service.

Supermooie collage en onwijs behulpzaam team

Dinsdag heb ik mijn eerste collage hier gemaakt. Het programma was superduidelijk en heel makkelijk te gebruiken. De collage heb ik vrijdag mogen ontvangen op plexiglas en de foto's komen echt supermooi uit! De volgende collage komt er zeker aan!!

Snelle levering, mooi resultaat!

Op de site vond ik de opties voorheen collage op canvas wat onduidelijk, was echt wel even zoeken. Na het juiste te hebben gevonden, was het snel geregeld. Op de tweede werkdag al thuis (ondanks Corona-crisis) en super mooi resultaat!

Prachtig prdoduct!

Veel mogelijkheden qua lay-out en aantal foto's. Kleuren prachtig, mooie kwaliteit canvas en foto's scherp. Zeer tevreden!

Zeer mooie kwaliteit, prachtig eindresultaat

Foto collage van 70x100 met veel verschillende foto's. Het eindresultaat was heel mooi. Als ik weer een foto collage moet maken zou ik het weer bij www.easycollage.nl laten doen.

Super mooi!

Goede kwaliteit.

Top netjes gemaakt goed verpakt 1 woord tevreden

kwaliteit prima, levering zoals beloofd op website

kwaliteit prima, levering zoals beloofd op website

Prachtige kader in plexiglas

Supermooie kader in plexiglas gemaakt. Heel tevreden !

Makkelijk, snelle levering

Makkelijk om snel een collage te maken, snelle levering. Kwaliteit ook naar tevredenheid. Zou er zo nog eens bestellen

Kon iets zelf in de tekst niet veranderen. Gebeld en later via de mail aangegeven wat ik wilde en is perfect uitgevoerd

duidelijke foto's

een mooie aanwinst aan de muur

Heel makkelijk te maken en super mooie kwaliteit. En top snelle levering. Ik ga zeker nog een x een canvas bestellen.

Snelle levering en erg mooi afgedrukt op aluminium.

Prima bedrijf.

Handige tool, collage klaar in een wip

De tool is gebruiksvriendelijk en als je je foto's uitgezocht hebt dan is de collage maken kinderspel. Het resultaat op canvas is mooi. De levering is snel en stipt op tijd. Het zou wel fijn zijn mocht je de grootte van de foto's zelf kunnen aanpassen.

Goede kwaliteit fotoposter

Ik heb een fotoposter gemaskt en dat gast eenvoudig en snal. Tevens de bestelling plaatsen en deze is er ook met 2 dagen. Keuze thuis bezorgen of afhalen bij een primera. Goede service en website is duidelijk

Gewoon zoals ik gehoopt hadπŸ‘

Blijvende herinnering en perfect gemaakt met een makkelijk ontwerp-programma

Prachtig aluminium collage!

Makkelijk programma om een fotocollage te maken. Ik heb 18 foto's in een collage gemaakt van 50x50 op aluminium. Echt prachtig! En snel geleverd. Aanrader!

Prachtige collage

Het is via de site makkelijk een collage te maken. Je kunt je voortgang opslaan en de site laat makkelijk zien of een foto de goede kwaliteit heeft. De levering was snel en de afdruk op aluminum was ontzettend mooi geworden en scherp afgedrukt. Ik zal zeker nog eens bestellen!

Heb mijn dochter enorm verrast met deze prachtige collage !

Collage met oude foto's

Nadat ik een collage had gemaakt, kreeg ik een mail van Easy collage dat de foto's die ik uitgezocht had van het internet, Andy Gibb geen mooi resultaat zou geven. Vervolgens heb ik met Ernst gesproken en hij legde mij heel goed uit waar ik op moest letten. Nieuwe collage gemaakt, die hij meteen ging controleren of hij goed was. Heb hem inmiddels binnen.....en hij is zo mooi. Klasse! Dank jullie voor deze prachtige collage. Ik ben er heel blij meeπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ™‹β€β™€οΈ

super blij mee

mooie kwaliteit foto`s erg blij met de poster

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam