Mooi product

Op tijd geleverd. Mooi product

Niet goed

Zeer lange verzending

Mooie kwaliteit! Snelle service!

De poster is mooi opgemaakt en de levering verliep zoals afgesproken! bedankt!

Super kwaliteit

Foto posters is van super kwaliteit .snelle levering Zeker een aanrader

Was helemaal top!

Snelle levering en super scherpe foto's op canvas doek.

Prachtige collage op dik canvas

Goed kunnen kijken op de site hoe ik het wilde. Snelle levering. Prachtige kwaliteit. Kortom: top!

Super eenvoudig en makkelijk

De online tool werkt echt heel makkelijk: selecteer je foto’s, kies je sjabloon en vullen maar! Handig dat je de foto’s daarna ook nog kunt verplaatsen en wijzigen. Bestelling was 2 dagen later binnen. Top!

Prima product voor een prima prijs

Foto's helder afgedrukt. Canvaslijst keurig afgewerkt. Alleen jammer dat de bezorgtijd wat langer was, door drukte bij PostNL.

Geweldig!!

Super service! Vriendelijk en behulpzaam. En super mooie kwaliteit!

Prima en mooi

De collage was makkelijk te maken en het was ontzettend goed verpakt . Ook is die heel mooi geworden.

alles klopt!

de site is erg duidelijk. Veel keuzemogelijkheden. Het maken van de collage is erg leuk en makkelijk. Het eindresultaat is heel mooi en zeer snel geleverd. Kortom: klasse!!

Klantvriendelijke behandeling.

Meedenken bij het ontwerp. Snelle levering. Mooie kwaliteit.

Top! Snel en precies zoals verwacht!

Website werkt super, houdt ontwerpen waaraan je werkt zeer lang vast, wat fantastisch is. Enige nadeel in mijn geval is het "te aanwezige logo" van de ontwerper van het design dat je kiest, beetje jammer.

Gemakkelijk te maken en snelle productie.

De poster is eenvoudig op te maken en de productie is snel en netjes. Het is een mooi resultaat geworden.

Heel gemakkelijk om de collage te maken en een supersnelle levering. De foto's op de canvas zijn erg scherp, hele goede kwaliteit

Super tevreden!

Helemaal blij met mijn bestelling. Goed afgedrukt en snel bezorgd. Top!

Prachtige foto

Simpel om het te maken mooie foto

Hele mooie collage mogen ontvangen!

Makkelijke site en snelle levering. Enige wat ik fijn zou vinden is dat ze mijn collage niet met de foto's naar de buitenkant opgerold zouden hebben, dit ter extra bescherming tegen beschadiging

Leuk, eenvoudig en mooi resultaat.

Leuk en eenvoudig om te maken en super goede kwaliteit! Zeer tevreden!

Mooi product - ik ben tevreden

De opdracht is naar volle tevredenheid uitgevoerd.

gebruiksvriendelijk en goede service

easy collage contacteerde me om een fout te melden (dubbele foto), snelle levering

Supermooi!

Mooie foto met heldere kleuren,heel tevreden.

Meer dan tevreden!

Mooie postercollage, schitterende kleuren met het ophangsysteem als finishing touch...

Mooi!!

Ik ben super blij van men canvas! Mooi afscheidscadeau voor men collega's.

Eenvoudig te maken, met prima resultaat

Ben heel blij met de collage. De foto’s zijn makkelijk te plaatsen en de verzending is erg snel. Ben tevreden over het resultaat?

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam