Pluspunten
Zeer vriendelijje klanten service, mocht het artikel zonder problemen en kosten terg sturen. Had binnen 1 dag mijn artikel terug en omgeruild. En binnen een paar dagen het bedrag wat verschilde terug! Verder gewoon een mooi product!
Pluspunten
Snelle levering! Goede kwaliteit producten! Vriendelijk personeel!
Pluspunten
Al 15 jaar klant en altijd prima geholpen. De beste service. Daar kan iedereen een voorbeeld aan nemen.
Pluspunten
Klantvriendelijk. Prima service. Duidelijke website.
VerbeterpuntenDe menubalk schuift over het beeld heen bij het zoeken in de bovenste regel. Dat is wat onhandig.
Pluspunten
Kan alleen maar super dingen zeggen over dit bedrijf echt top!
Pluspunten
snelle levering goede producten goede service voldoende kennis om goed geholpen te kunnen worden nette verpakking kwaliteitsproducten
Verbeterpuntennog ruimer assortiment
Pluspunten
Snelle service.. kennis..
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goede adviezen, beleefd, vakkundig en ervaren
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
altijd vriendelijk , vlotte service , goede producten , er wordt echt naar kwaliteit gekeken
Verbeterpuntenvooral bij de spullen zoals halsters en dekens : er bestaan ook kleinere paarden , vergeet dat niet . alles verkrijgbaar in maat paard , soms cob , maar voor de rest ... echt jammer
Pluspunten
Ze staan altijd klaar met goed advies. Snelle levertijd. Ook als de levering vertraging oploopt zorgen ze voor een goede oplossing.
Pluspunten
Betrouwbaar, goede producten, snel, fijne website en ook erg informatief, kwalitatief.
VerbeterpuntenDe verzendkosten.
Pluspunten
Ben al jaren klant. Nazorg en garantie kan ik niet beoordelen. Die had ik nog nooit nodig, goed teken dus. :-) Goede producten, goede kwaliteit, snelle levering. In iedere geval een aanrader!!!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Snelle levering Handige chatfunctie. Heb je een vraag, dan wordt deze meteen online beantwoord. Zelfs bij wat moeilijkere vragen krijg je een goed antwoord.
Pluspunten
de ene dag besteld de andere dag in huis. En ook alles prima verpakt.
Pluspunten
Altijd een super snelle service
Pluspunten
duidelijk advies en goede service, al jaren tevreden klant
Pluspunten
Vriendelijke mensen aan de telefoon en kundig
Pluspunten
Ik ben al lang klant en nog steeds zeer tevreden!!
Pluspunten
Goed advies en snelle levering