Pluspunten
Ik ben nog geen betere web-shop tegengekomen. Bestel al geruime tijd verschillende artikelen en de service en kwaliteit is perfect. Als er al eens iets mis gaat (wat natuurlijk altijd kan gebeuren) wordt het snel en vakkundig opgelost.
Pluspunten
Snelle correcte levering
Pluspunten
Erg vriendelijk
Pluspunten
Enorm snelle levering Goede producten
Pluspunten
Goede bereikbaarheid en levering.
VerbeterpuntenWeet ik niet
Pluspunten
Altijd snelle levering en alles is goed verpakt!
Pluspunten
Goede gespecialiseerde webwinkel voor paardenspullen. Snelle levering, goede service en concurrerende prijzen.
VerbeterpuntenIk mis de sectie kleding/schoenen.
Pluspunten
zeer snelle levertijd
Pluspunten
Pluspunten
Superservice, en altijd proberen om een oplossing te vinden! Echt een uitblinker!
VerbeterpuntenSoms meld ik een probleem met een product, waarbij ik vraag of dit of bekend is, of aan de leverancier doorgegeven kan worden. Standaard is het antwoord: stuur de producten maar terug dan krijg je je geld terug. Dat is wel heel erg aardig (soms zijn het producten die ik al enige tijd gebruik en die gebreken gaan vertonen) maar dat terugnemen hoeft wat mij betreft helemaal niet.
Pluspunten
Super snelle levering. Voor als je snel iets nodig hebt.
Pluspunten
goede service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering. Service gericht. Kunnen veel leveren.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en goede service als er iets niet klopt en retour moet.
Pluspunten
Er werkt zeer goed bekwaam personeel. Bedrijf wat zelf fouten maakt, en die dan ook zeer correct oplost. Door zelf ook even een belletje te geven.
Pluspunten
Bij dit bedrijf zitten mensen met veel vakkennis .
Pluspunten
Beste webshop qua paarden die er is!!
Pluspunten
Op mijn (negatieve) review over een door mij aangeschaft artikel kreeg ik direct een begripvolle reactie en mocht ik het product (een Amigo Aussie deken) omruilen voor een andere soort(ondanks dat deze reeds gebruikt was).
Pluspunten
VerbeterpuntenAssortiment vergroten ook voor katten
Pluspunten
Eerlijkheid -klantvriendelijk-betrouwbaar
Pluspunten
Super snel geleverd