Pluspunten
Super snelle en uitstekende service, echt fantastisch! Ook de eigenmerk producten bevallen zeer goed en maken dit bedrijf uniek.
VerbeterpuntenIets meer keuze in sommige productsoorten is gewenst.
Pluspunten
vliegemasker paste niet die bij exceemdeken zat, kreeg optie 50% korting op andere en oude mochten we houden
Pluspunten
Klantvriendelijkheid. Ruil service Betrouwbaarheid
VerbeterpuntenBreder assortiment
Pluspunten
Veel producten met de nodige informatie. Beste producten voor de paarden Snelle levering Producten zijn correct en veilig verpakt Heb via deze producten mijn merrie nog 15 jaar op een gezonde en vooral pijnloze leven kunnen geven.
VerbeterpuntenKan volgens mij geen verbetering aan toevoegen, maar het is wel zo dat er steeds nieuwe producten bijkomen of ontdekt worden om onze paarden in Topconditie te houden of oudere paarden nog een gezonde oude dag te geven.
Pluspunten
Mooie producten Snelle levering
Pluspunten
goed advies.vriendelijke klantenservice.snelle levering
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Bedrijf met de beste klantenservice.
Pluspunten
Al jaren klant, alleen positieve ervaringen. Zeer snelle levering en goeie service.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering, vriendelijke en adequate klantenservice. Nazorg & Garantie kan ik niet beoordelen, omdat ik daar nog nooit een beroep op heb hoeven doen, met de ervaring die ik tot nu toe heb De Paardendrogist ga ik er van uit dat ook op dit vlak eventuele problemen correct zullen worden opgelost.
Pluspunten
Fijn bedrijf!
VerbeterpuntenIk weet er zo 123 geen. Gewoon hartstikke tevreden
Pluspunten
Snelle en volledige reactie op vragen. Snelle levering.
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk!
Pluspunten
Altijd goede kwaliteit en goede voorlichting over de producten
Pluspunten
Pluspunten
Super service en snelle levering! Deken echt me je mee!
VerbeterpuntenBreder assortiment zou het enige verbeterpunt zijn...
Pluspunten
Super service. Staan altijd klaar om advies te geven of sporadisch verkeerd bezorgde of foute producten terug te nemen. Klantenbinding is super. Snelle levertijd. Ik bestel de supplementen voor de paarden nergens anders meer. Ook vanwege de gunstige prijs van de huismerkenlijn.
Pluspunten
zie beoordeling
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Levering is snel en veel producten. Vragen worden netjes en snel beantwoord
Pluspunten
Ruim assortiment, makkelijke webshop en mega snelle levering!
Pluspunten
Zeer betrouwbaar,
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Wat een super snelle bezorging !!!Ik was blij verrast met deze levering ! Wat een top zaak .Ik ga hier zeker meer bestellen .
Pluspunten
Snelle levering Advies op maat
VerbeterpuntenIets lagere drempel voor gratis verzending zou mooi zijn!
Pluspunten
Super bedrijf.
VerbeterpuntenGeen .