Pluspunten
goede kwaliteit, snelle levering, prima service
Pluspunten
Goede adviezen, groot assortiment, snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering, alles staat super omschreven op de site!
VerbeterpuntenGeen verbeteringspunten zo ver ik het nu kan beoordelen
Pluspunten
Ik wil eigenlijk overal een 10 voor geven maar dat lukt niet.. Ben heel postitief over de paardendrogist!
Pluspunten
Snelle levering, geen probleem met retour of omruilen.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
eerlijk en snel
Verbeterpuntengeen punten op dit moment.
Pluspunten
snelle levering goed assortiment
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
omdat ik niet thuis was zou het pakket de volgende dag geleverd worden. Helaas was dit niet gebeurd. Op de site van dhl stond dat het wel geleverd was. Maar ik had het pakket dus niet. Na contact opgenomen te hebben met de paardendrogist werd er direct een nieuw pakket opgestuurd met een cadeautje erbij. Veel en zeer netjes contact van de paardendrogist. Super! hierdoor meer dan tevreden!
Pluspunten
Groot assortiment,kundige pesonen als je een vraag hebt en zeker ook een snelle levering!!
Pluspunten
Snelle levering en snel en kundig antwoord op vragen via de mail.
Verbeterpuntenvergelijking tussen supplementen afgezeg tegen prestaties die paarden moeten leveren. Dus wat heeft paard nodig.
Pluspunten
Snelle levering van producten. Uitstekende antwoorden op vragen
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenWeet ik zo niet
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
snelle levering snelle reactie via email bij hulpvraag kwaliteitsspullen/goede merken leuke acties en aanbiedingen goede service
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Verbeterpuntenverhouding prijs / kwaliteit
Pluspunten
Niets dan goeds. Soliede bedrijf met soliede medewerkers.
Verbeterpuntenwees alert op de site bij het vermelden van "bijartikelen" die het beoogde artikel kunnen aanvullen. Bijv Hot & Coldpack passen niet in de Indra beschermer. Dit voorkomt foutieve bestellingen.
Pluspunten
Klantvriendelijke en medewerkers met kennis! Producten die je nergens anders vind.
VerbeterpuntenBlijven zoals je bent!
Pluspunten
Eerlijk betrouwbaar en snel
Pluspunten
Goede snelle service
Pluspunten
Je wordt altijd vriendelijk geholpen. Ze zoeken altijd naar een oplossing als er een probleem is. Ze weten veel van alle produkten en kunnen je deskundig raad geven. Fijne winkel.
Pluspunten
ik heb telefonisch contact gezocht omdat ik niet goed wist wat ik moest gebruiken voor mijn paard. Er werd mij heel goed uitgelegd en verteld uit welke producten ik kon kiezen.
Pluspunten
Absoluut een aanrader, bestel proces heel eenvoudig. Snelle levering en kosteloze retourzending. Ik had een te kleine maat besteld, en de grotere maat was al binnen voor ik de andere op kon sturen. Geweldig, 'ouderwetse' service! Service zoals je overal zou verwachten.