Pluspunten
Goed en snel advies bij vragen. Groot assortiment en snelle levering!!
Pluspunten
In de winkel vriendelijk en behulpzaam personeel, de website is duidelijk en snelle levering.
Pluspunten
Hele snelle levering en uitstekend telefonisch advies als je dat nodig hebt.
Pluspunten
Duidelijke productomschrijving en snelle levering. Website werkt goed. Producten worden netjes verpakt verzonden.
Pluspunten
je hebt de spullen vrij snel in huis en de spullen worden netjes verpakt. praktisch nooit schade .
Verbeterpuntenzou ik niet weten
Pluspunten
betrouwbaar snelle levering geen klachten
Verbeterpuntenis gewoon goed zo als het bedrijf is
Pluspunten
snelle en keurige levering!!
Pluspunten
Snelle levering, ruim assortiment
Pluspunten
Super snelle service en altijd via de mail bereikbaar. Bestel al jaren mijn spullen hier en nog nooit klachten gehad.
Pluspunten
De Paardendrogist is 1 van de beste en keurigste bedrijven die ik ken op het internet! Altijd super snel,zowel in het verzenden als met advies geven of vragen beantwoorden. Daarbij vaak mooie aanbiedingen.
VerbeterpuntenIk mis de kortings/kado bonnen,vroeger kreeg ik die nog eens bij mijn bestelling hihi.
Pluspunten
Ook na aankoop of als er een probleempje is met levering wort je op een keurige manier geholpen.Gelukkig geen bandje als je bel met een vraag.Zeer klant vriendelijk
Pluspunten
snelle levering!!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Lekker snel geleverd .
Pluspunten
Snelle en goede levering
Pluspunten
Ik ben al jaren en jaren klant bij de Paardendrogist. Ze leveren super snel en helpen je bij vragen of problemen.
Pluspunten
Ruim assortiment met kwalitatief goede producten. Hele goede service waar vind je dit nog tegenwoordig.
Pluspunten
Koop al jaren bij de paardendrogist. Alles wordt netjes en snel geleverd en vaak leuke aanbiedingen.
Pluspunten
Goede producten en service. Vriendelijke mensen aan de telefoon bij vragen en alles altijd super snel in huis.
Pluspunten
Het lukte mij niet met iDEAL te betalen. Het product werd toch gewoon opgestuurd met daarbij een rekening. Dit vond ik erg tof. En geeft vertrouwen aan de klant. In ieder geval voor mij een reden om hier weer te bestellen!
Pluspunten
Snelle levertijd, goede retour service en bij vragen krijg je deskundige antwoorden. Een top bedrijf!