Pluspunten
Snelle levering vooraf of achteraf betalen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima bedrijf, zowel in levertijd als in garantie en de website is overzichtelijk.
VerbeterpuntenMisschien iets meer artikelen die door westernruiters veel gebruikt worden (zoals cowboy magic).
Pluspunten
Zoals beloofd was mijn bestelling na 2 dagen binnen,
Pluspunten
Snelle service, je kunt terecht met vragen of opmerkingen. Weten waar ze over praten!
VerbeterpuntenJa is persoonlijk, minder laarzen.
Pluspunten
Al jaren favoriet. Uitstekende service rondom bestellingen en advies. Lage verzendkosten en goed verpakkingsmateriaal.
Pluspunten
Altijd snelle goede levering
VerbeterpuntenWat meer producten en acties
Pluspunten
Snelle en goede service. Ook het omruilen wordt snel geregeld.
Pluspunten
Snelle levertijd. Goede website met zeer duidelijk advies en een super zoekfunctie. Ben al jaren klant en heb zeer goede resultaten met de producten gehad. Kwaliteit van materialen is ook zeer goed.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede en snelle service.
Pluspunten
Geweldig bedrijf, ben al jaren klant. Zeer ruim assortiment en indien nodig kun je advies vragen, waarbij je telefonisch en via het internet terecht kunt, snelle reacties, duidelijk advies. Zeer overzichtelijke website.
VerbeterpuntenEigenlijk geen.
Pluspunten
Zoals altijd wordt er echt gekeken hoe de klant het beste geholpen kan worden. Ik voel me daar als klant serieus genomen. Veel bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Zeer positief over dit bedrijf. Goede, overzichtelijke site. Snelle en nette levering. Mocht je een vraag over een product hebben krijg je snel en een duidelijk antwoord waarmee je verder kan. Van deze klantenservice kunnen andere bedrijven een voorbeeld nemen.
Pluspunten
Duidelijke omschrijving van de producten. Goed advies en snelle levering!
Pluspunten
Snelle levering en veel op voorraad.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle verwerking, na mijn bestelling had ik een email gestuurd met een aantal vragen over het product en hierop kreeg ik direct de volgende morgen antwoord, hadden ze mijn bestelling apart gelegd in afwachting van mijn reactie en alsnog dezelfde dag werd mijn bestelling gewijzigd en wel naar mij verzonden.
VerbeterpuntenVoor zover geen verbeter punten. Misschien de info bij de Rambo Competition dat deze niet net als de Rambo Multi bitloos kan worden gebruikt?
Pluspunten
Snelle levering, goede vriendelijke hulp als je belt, kwaliteit prijsverhouding goed. Prima gewoon!!
Pluspunten
Makkelijk online bestellen en een snelle levering. Je kan bellen voor nadere uitleg of advies.
Pluspunten
Hele goede klantservice!
Pluspunten
- goed merkenassortiment - voor 95% op voorraad - aanbod wat geen andere paardenshop aanbied aan supplementen - snelle levering - betalen na ontvangst bestelling - goed advies via telefoon en mail