Pluspunten
Altijd vakkundige raad. Goed omschreven product. Goede kwaliteit prijs verhouding
Pluspunten
Snelle levering en aantrekkelijke acties
VerbeterpuntenNog meer producten in het assortiment
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt. Bij telefonische vragen goed advies.
Pluspunten
Fijne merken. Goede service. Snelle levering. Ik durf een ieder de paardendrogist zeker aanraden.
Pluspunten
Bovenstaande punten zeggen genoeg.
Pluspunten
Vriendelijk,deskundig en snel in het beantwoorden van mail.
Pluspunten
Onwijs goede en vriendelijke service, een top assortiment wat ook nog is heel snel binnen is!
Pluspunten
Een fijn betrouwbaar bedrijf!
Pluspunten
Gewoon een heel fijn bedrijf! Niets op aan te merken!!
Pluspunten
Ruim assortiment en snelle en goede service!
Pluspunten
Snelle levering en als je telefonisch een vraag hebt,wordt deze bijzonder vriendelijk en professioneel beantwoord.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Levering, en dit is niet de eerste bestelling, was weer voorbeeldig snel. Bij een eendere zending bleken de laarzen iets te klein en het omruilen werd buitengewoon netjes afgehandeld. De terugzending moet haast wel de toezending vean de vervangende laarzen gekruist hebben! Daar spreekt vertrouwen uit! Doe verder niets in de paardensport, maar Dubarry wordt ook veel gedragen binnen de country (landgoed), outdoor en jachtwereld.
Pluspunten
Snelle service, netjes en duidelijk geïnformeerd gedurende de verschillende stappen, correct. Complimenten.
Pluspunten
Zo goed geholpen bij het omruilen van de hondenjas. Heel vriendelijk te woord gestaan.
VerbeterpuntenHet zal altijd wel beter kunnen maar ik kan niets verzinnen. Gewoon zeer tevreden.
Pluspunten
Fijne duidelijke site. Fijn dat je kunt vergelijken
Verbeterpuntenassortiment mag groter
Pluspunten
Groot assortiment Goede en snelle levering
Pluspunten
assortiment, snelle levertijd, flexibele verzending