Pluspunten
snelle levering, goed verpakt. fijne producten.
Pluspunten
Ben al jaren een trouwe klant, betrouwbare dienstverlening en eerlijke en volledige productinformatie.
VerbeterpuntenAan de prijzige kant...
Pluspunten
Snelle levering, goede adviezen (mede door dierenarts), uitgebreide product informatie
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
's ochtends besteld, volgende middag al in huis! Heel snel. Fijn.
Pluspunten
Snelle levering! Uitgebreide product informatie!
VerbeterpuntenUitbereiding van het asortiment voor op en om het paard en de ruiter.
Pluspunten
's ochtends besteld de volgende dag al in huis. Mocht een artikel onverhoopt niet op voorraad zijn dan wordt deze kosteloos nagestuurd. Goede informatie over de producten op de website.
Verbeterpuntenvoor de paardenartikelen (dus geen supplementen of andere voer mideelen) zouden meerdere merken prettig zijn, maar ja, het is geen ruitersportzaak.....
Pluspunten
Ben telefonisch ontzettend goed geholpen door een medewerkster. Die alle tijd nam om mijn vragen goed en duidelijk te beantwoorden. Ontzettend fijn.
Pluspunten
Duidelijke uitleg en hulp.
Verbeterpuntengarantie kan beter. Paarden spelen nu eenmaal en dekens moeten daar tegen bestand zijn. Na een keer dragen mogen ze niet gelijk scheuren. als daar geen garantie voor geeft sta je niet achter je product.
Pluspunten
Zeer snelle levering en super service en zeer vriendelijke mensen bij de klantenservice
Pluspunten
Bestelling kwam zeer snel. De schoenen moesten geruild worden en ik werd gebeld om te zeggen dat de juiste maat niet voorradig was en dat het een weekje kon duren. Voor mij geen probleem, toch was mijn vooruit betaling de volgende dag al terug gestort. Nieuwe maat was er binnen een week.
Pluspunten
Sneele reactie op mail.
VerbeterpuntenVoor 22:00 besteld volgende werkdag in huis zou nog beter zijn.
Pluspunten
Bestel hier al jaren en jaren en hoop nog jaren te bestellen.
VerbeterpuntenWat meer boekjes met producten en tips.
Pluspunten
100% betrouwbaar, transparant en klantvriendelijk, zoals o.a. ervarenbij een aantal ruil- en garantieprocedures. Kan gebeuren - lag niet aan DursyDog/Paardendrogist. Zelden zo 'meegedacht' met de klant. Bovendien geen minutenlange wachttijden aan de telefoon, maar vlot reagerend en vriendelijk en correct te woord gestaan.
VerbeterpuntenNee: ga vooral zo door!
Pluspunten
Altijd vriendelijk en behulpzaam, goede service en omruilmogelijkheden