Pluspunten
Super snelle service, goed advies en altijd snelle oplossingen! TOP!
Pluspunten
Hele goede service, mijn deken heeft gelekt, en de garantie ligt officieel bij Horseware. Toch werd mijn deken opgehaald door paardendrogist om te testen, deken is kostelnloos gewassen en waterafstotend behandeld. Verder bij alle bestellingen altijd alles snel in huis gehad.
Pluspunten
Goede informatie op website, snelle levering.
Verbeterpunten(Nog) breder assortiment? Mis bijvoorbeeld Tacx kalkoenen...
Pluspunten
goede informatie en product kennis.
Pluspunten
Snelle accurate levering tegen gunstige prijs.
Pluspunten
Uitstekende service, goede en overzichtelijke website. Brede keuze
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
supersnelle levering, je wordt op de hoogte gehouden van je levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Super goede service, snelle levering, goed assortiment, goede prijzen.
Pluspunten
Groot assortiment, snelle bezorging, vriendelijke service en snelle reacties op vragen via e-mail, regelmatig kortingsacties, mogelijkheid tot kopen op rekening voor vaste klanten
VerbeterpuntenPrijzen zijn soms wel hoger dan in andere webshops
Pluspunten
Snel, goedkoop, goede kwalitijd, grote assortiment.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levertijd, goed bereikbaar (zowel via de mail als telefonisch), je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en mail wordt snel beantwoord. Retouren (gratis) geen probleem. Niet altijd de goedkoopste maar wel zeer goede service en betrouwbaar.
Pluspunten
Super service bij zoektocht naar geschikte paardendeken. Deskundig en geduldig telefonisch advies. Snelle levering en goede omruilservice.
Pluspunten
Supersnelle levertijd, hele goede service
Pluspunten
Een super bedrijf! Ik doe veel zaken via internet, maar ben nog niet eerder een webshop tegen gekomen waarbij alles zo goed geregeld is.
Pluspunten
Al jaren klant bij de Paardendrogist. Altijd super service, snelle levering en leuke aanbiedingen! Zeer tevreden klant!
VerbeterpuntenDe laatste tijd ontvang ik wel heel erg veel emails van de Paardendrogist. Dit ervaar ik als irritant, en daardoor heb ik de nieuwsbrief stopgezet. Jammer, want ik denk dat de Paardendrogist door teveel emails, de plank mis slaat.
Pluspunten
Zeer prettige webshop Snelle levering . Goede merken .
Pluspunten
De Paardendrogist/Dursy Dog is een prima winkel. Ook online een duidelijke site en de bestelling gaat snel.