Pluspunten
Goede service, en altijd actief om de informatie bij de producten te verbeteren.
VerbeterpuntenIndien er merken of producten uit het assortiment gehaald worden, komt dat als een verrassing (t is er gewoon niet meer). Zou het niet mogelijk zijn om de klanten hierover te informeren?
Pluspunten
Zeer snelle levering en goede site met veel info
VerbeterpuntenService mag beter
Pluspunten
altijd de volgende dag in huis goede service ik heb hier geen andre worden voor
Pluspunten
Zonder twijfel een van de beste webshops voor hondenproducten! Ruim assortiment en als je 'n product mist, wordt het indien mogelijk voor je nabesteld. Snelle levertijd en bij verwachte vertraging direct contact met de klant. Nette prijzen, comform de marktwaarde. Behulpzame, betrouwbare en vriendelijke klantenservice. Topwinkel!
Pluspunten
Snelheid van leveren en nazorg
VerbeterpuntenGeen tips, prima site!
Pluspunten
Goede service en advies Ben er zeer tevreden over
Pluspunten
goede aanbiedingen
Pluspunten
Degelijke, heldere communicatie en komen afspraken na. Leveren op rekening mogelijk.
VerbeterpuntenEcht niet altijd het voordeligst. Bewegen niet mee met de prijsstelling van andere leveranciers, ook niet als je ze belt om alsnog die kans te geven. Starre houding daarin.
Pluspunten
Snelle leveringen, klantvriendelijk kortom een hele fijne winkel om te thuiswinkelen.
Pluspunten
Goed bedrijf. Snelle levering, vriendelijke en adequate klantenservice. Dit bedrijf heeft wat Agradi voorheen had.
VerbeterpuntenAssortiment vergroten.
Pluspunten
Snelle vriendelijke service. Ook retourservice snel. Betrouwbaar
Pluspunten
De paardendrogist vind ik de beste webwinkel op paardengebied. Nooit gezeur dat een artikel later geleverd wordt. Super service! Alles klopt!
VerbeterpuntenMisschien nog een uitgebreider assortiment zodat ik al mijn paardenartikelen bij de paardendrogist kan bestellen.
Pluspunten
Goed en vriendelijk advies, snelle levering, garantie zeer goed
Pluspunten
Snelle service, overzichtelijke site. Vind het fijn winkelen bij jullie!
Pluspunten
Snelle leveringen ,vaste klant kan op rekening. Nooit geen problemen gehad ,wij zijn zeer tevreden ,paardendrogist eigen merk voedingssupplementen vergeleken met andere top merken en komen vaak op zelfde samenstellingen uit "perfect'
VerbeterpuntenLeovet Theeboom verzorgings lotion in het assortiment plaatsen,is een fantastische product tegen uriticara bij paarden werkt perfect.
Pluspunten
Vandaag besteld, morgen geleverd. Makkelijke betaling en bezorging.
Pluspunten
Zeer goede levering en fantastische service
Verbeterpuntenassortiment zou mogelijk kunnen worden uitgebreid
Pluspunten
Tot nu toe de enigste webwinkel waar men goed geholpen word en een snelle verzending kan verwachten. Mensen zijn vriendelijk en kundig!Ben al lang klant bij hun en ik hoop dat het nog lang zo zal zijn. Paardendrogist ga zo door!!!