Pluspunten
Vakmanschap, klantvriendelijk,snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Pluspunten
Vriendelijk servicegericht, goed bereikbaar, denken goed mee, kunnen goed adviseren
VerbeterpuntenIets meer keuze op gebied van op en om het paard. Meer keuze ook voor budgetopties voor ruiter.
Pluspunten
Supersnelle levertijd en omruilen is geen enkel probleem; goede service
Verbeterpuntenzoeken op trefwoord geeft niet altijd het gewenste resultaat en zoeken tussen de categorieën is soms wat omslachtig; daar zou dus iets aan verbeterd kunnen worden
Pluspunten
Zeer klantgericht, goede service!
Pluspunten
Wat een snelle service! :D Al jaren klant en hoop nog lang klant te blijven! Zeer goede snelle service, goede kwaliteit spullen en aardige prijzen :D Msm paardendrogist ben ik ook zeer tevreden over maar het allermeeste van MUDGARD naf . Mijn 19 jarige ruin heeft al vanaf zijn 8e jaar ongeveer last vast chronische mok. En is nu chronische mok - vrij :D Hij heeft het nu alleen mok bij natte periodes. I.p.v elke dag. .
Verbeterpuntenik mis alleen Glucosamine van huismerk paardendrogist :D
Pluspunten
Altijd snel, eerlijk en duidelijk antwoord via mail, telefoon of in de winkel. Altijd top kwaliteit aan producten en mocht er eens iets toch niet 100% zijn, dan krijg je mooie korting op het product of vervangend item. Levertijd is super snel altijd en dat is vaak een hele goede reden om dan net wel de iets hogere prijs te betalen, want je weet dan wanneer het geleverd wordt (= snel!!).
VerbeterpuntenNog groter assortiment met mooie spullen!
Pluspunten
Wij hebben een super ervaring met dit bedrijf. zowel met het bestellen als met de levering .
Pluspunten
Goede kwaliteit en service. Bij vragen wordt je ook goed geholpen. Al een paar keer besteld en steeds een positieve ervaring.
Pluspunten
Super snelle leveringen. Prima geregeld bij retouren of ruilen. Bijna altijd alle maten op voorraad
Pluspunten
Hele goede ervaringen. Gemakkelijk betalen met de doorlopende machtiging. Snelle levering. Vakkundig advies.
Pluspunten
Prima informatie en passervice
Pluspunten
Alles goed
Pluspunten
Bestellingen zijn altijd op tijd en volledig binnen!
VerbeterpuntenHet assortiment zou nog iets meer uitgebreid kunnen worden ten opzichte van voedingssupplementen voor jonge opgroeiende paarden.
Pluspunten
Gezien de cijferlijst hierboven aangegeven,spreekt voor zich !!!!!
Pluspunten
Snelle levering,goede service. ...!!
VerbeterpuntenNvt.
Pluspunten
Gewoon een heel fijne webwinkel, met uitgebreid assortiment en goede en snelle service!
Pluspunten
Super klantvriendelijk en snelle levering!!