Pluspunten
Prima en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering en goede voorlichting !
Pluspunten
Fijne klantenservice, goed assortiment, duidelijke website en zeer betrouwbaar.
VerbeterpuntenLevertijd zou nog iets korter kunnen. Je bent nu vaak 2 -3 dagen aan het wachten op de producten.
Pluspunten
Altijd behulpzaam en goede adviezen, snelle levering en betrouwbaar.
Pluspunten
Heel aardige me geweldig ! Hoop dat we het goed afronden met het ruilen
Pluspunten
Snelle levering, pure producten, deskundig en uiterst vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenKan ik niet bedenken
Pluspunten
Goede service, behulpzaam & aardig!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goede service, snelle levering
Pluspunten
Groot en gevarieerd assortiment. Snelle levering. Vriendelijke en meedenkende medewerkers. Regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. SUPERSERVICE !!!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Zeer snel geholpen. Je kan op product, maar ook op probleem zoeken.
Pluspunten
Veel diverse keuze van producten. Als het product aanwezig is, dan is de levering snel.
VerbeterpuntenHelaas is het niet mogelijk om rechtstreeks een pakketje af te leveren bij DHL, dus wordt er eerst thuis een poging gedaan en daarna kan het pakketje doorgestuurd worden. Dit betekent dat het pakketje gemiddeld 2 á 3 dagen later in ontvangst genomen kan worden. Handiger is om ook een optie te hebben voor rechtstreeks verzenden naar DHL afleveradres.
Beste Lucienne, De mogelijkheid om een pakket rechtstreeks af te laten leveren op een DHL Servicepunt bieden wij ook. Indien u bij "Bezorgen "aangeeft bij "Afhalen bij een DHL Servicepunt", dan wordt het pakket rechtstreeks bezorgd bij het door u gekozen afhaalpunt. U krijgt dan per SMS of e-mail bericht als het pakket voor u klaar ligt. Heeft u haast met de bestelling, dan adviseren wij om het pakket te laten bezorgen bij een afhaalpunt van Post NL onze snelle bezorgservice. Post NL levert namelijk voor 99% de volgende werkdag, mits voor 15:00 besteld. Met vriendelijke groet, Karin van der Zee De Paardendrogist / Dursy T +31(0)50-409 6996 E [email protected] www.paardendrogist.nl www.dursydog.nl
Pluspunten
Mooie overzichterlijke site snelle en nette afhandeling
VerbeterpuntenGroter assortiment
Pluspunten
ik ben keurig geholpen via mail en in de winkel
Verbeterpuntenmaattabel Hurtta deed me toch 2 maten te groot bestellen.
die heb ik niet, vind dat altijd alles goed verloopt en de service is perfect.
Pluspunten
- gebruiksvriendelijke website - levering niet alleen aan huis maar ook aan afhaalpunten (ideaal voor mensen die niet vaak thuis zijn) - vlot antwoord op vragen/opmerkingen - vriendelijke service - goede verpakking van de producten
Verbeterpunten- eerder beperkt assortiment
Pluspunten
Vlotte en correcte levering.
Pluspunten
snelle levering, duidelijk website
Pluspunten
Duidelijke website met veel informatie, kan ook altijd bellen om extra dingen te vragen. Mails worden snel beantwoord. Aardige medewerkers. Leveren de volgende dag. Zijn soms wat duurder maar regelmatig kortingsacties waardoor het weer mee valt. En als er prijsverschil is kies ik vaak evengoed voor de paardendrogist omdat ik weet dat er service geleverd wordt.
Pluspunten
Superservice en garantie! Veel vakkennis en productkennis bij het vriendelijke personeel. Goede kwaliteitsproducten. Huidige kortingacties zijn top!