Pluspunten

Zeer snel en afficient!

Pluspunten

goede prijs en snelle levering

Pluspunten

Communicatie via e-mail was duidelijk. Bestelling is snel (binnen twee dagen) door mij ontvangen. Ik had 26 doosjes autodrop besteld en betaald. Toen bleek dat maar 14 doosjes voorradig waren, is het door mij te veel betaalde geld keurig op dezelfde dag teruggestort op mijn rekening.

Pluspunten

Nette, snelle behandeling van de bestellingen.

Pluspunten

Groot assortiment, mooie producten, goede kwaliteit en een super snelle levering!

Pluspunten

prima producten, snelle levering en zorgvuldig ingepakt. mede dankzijj het grote aanbod ga ik nu niet meer alle winkels langs om te zoeken naar producten die bij de Weegschaal zo eenvoudig te bestellen zijn. Dit had ik eerder moeten doen!

Blijf kritisch op de kwaliteit van alle producten, vermijd onbetrouwbare merken qua vitamine of voedingssupplementen. kwaliteit is belangrijk en transparante info is nog belangrijker!

Pluspunten

perfect verpakt, snelle levering.

Pluspunten

Klantvriendelijk, snelle service, ruim assortiment, goede communicatie (over bestelling, levering)

Website: zoeken van producten, gebruikersgemak

Pluspunten

Alles correct in orde

Vond mijn produkt elders goedkoper!

Pluspunten

Pluspunten

Ik ben heel tevreden over De Weegschaal, Het zeer grote aanbod vind ik ideaal. Heerlijk thuis rustig producten bekijken en bestellen, Ik ben zeer tevreden met de snelle afhandeling en thuisbezorging. De website is heel overzichtelijk. De meeste producten zijn biologisch wat voor mij ook heel belangrijk is. Bij sommige artikelen mis ik informatie en foto maar bij het overgrote deel staan ook de ingrediënten vermeld en dat is heel belangrijk voor mensen met allergieen, dieetwensen, enz.

Er zijn altijd wel verbeterpunten zoals sommige producten zonder foto en info

Pluspunten

Ik had een verkeerd korrels van VSM online besteld, de winkel heeft het juiste product opnieuw besteld en omgeruild.

Mijn naam komt 2 x voor in het systeem van de kassa, van zowel kopen in de winkel als online. Indien ik iets bestel via de winkel kan men mij niet vinden. Dat is wel een verbeterpunt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte levering

Pluspunten

Altijd snelle levering, uitstekende service!

Pluspunten

Snelle, goed verzorgde en correcte levering.

Geen verbeter punten.

Pluspunten

Snelle en goede service

Pluspunten

Veel kwaliteit producten, dus zeer ruime keuze ! Prima aanbiedingen, goede en snelle levering. Top winkel .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel contact Email met vraag of mijn bestelling lukt

Indien artikel niet (snel) leverbaar is, vermeld het dan op de site. Niet mij laten wachten zonder berichtgeving want dan bestel ik enkel datgene wat ik morgen binnen wil hebben.

Pluspunten

Vlotte en correcte levering.

Heb nooit geen track en trace code van uw verzender ontvangen.

Pluspunten

Levering volgende dag en mogelijkheid achteraf betalen.

Niet!

Pluspunten

Zeer vlotte website, Super snelle levering, Top producten aan scherpe prijzen.

geen.

Pluspunten

Mooie prijzen Supersnelle levering

Pluspunten

Fijne webwinkel met heerlijke producten en klantvriendelijke medewerkers, een aanrader!

Geen.

Bisonspoor 1098