De bestelde artikelen werden correct geleverd

Artikelen werden op het aangegeven tijdstip en onbeschadigd geleverd

Altijd supersnelle bezorging.

E-mail word niet beantwoord. 15 Oktober 2020 e-mail gestuurd .

Prima online winkel

Prima site, leuke korting, snelle levering

Goed.

Goed.

Goede en snelle levering, goede prijzen

Goede service en snelle levering, en goede communicatie, top

Op tijd en goed verpakt

De eerste bestelling van mij, op tijd en keurig verpakt.

Komen hun afspraken na

prompt delivery

I have been purchasing from them for the past 7 years. In the early days, their delivery was slow and did not accept the card with a different name from the purchaser, but now they are more efficient and have no problem whatsoever. They have some competitively priced products when purchased in bulk (mostly set of 6) which I'm a big fan of. Delivery has been good and prompt.

Bestelling werd snel geleverd !

Alternatief product geleverd zonder melding

Na een snelle levering en netjes op de hoogte gehouden te zijn van de bestelstatus bleek dat er uiteindelijk een ander product geleverd dan wat er op de website stond en dus besteld is. Er is vooraf geen contact opgenomen dat er een alternatief geleverd zou worden zodat ik zou kunnen beslissen of ik het hier mee eens was. Contact met de klantenservice via e-mail verliep prima, per telefoon niet (namen niet op). De Weegschaal geeft aan dat het alternatief een gelijkwaardig product is, kijkende naar de certificeringen is dat in mijn ogen niet zo. Lang verhaal kort... Na meerdere mailtjes is er uiteindelijk een nette oplossing gekomen en kon ik mijn bestelling retour sturen. Ondanks dat ik het artikel niet meer heb toch 4-sterren, want de oplossing was netjes en het is goed opgepakt. Gezien mijn ervaringen zou ik daarom ook zeggen dat je met een gerust hart bij De Weegschaal kunt bestellen. Zo kan een, voor mij, niet zo heel goede ervaring toch nog een goede beoordeling opleveren.

Goede en snelle service !

Savonds besteld. Volgende dag in huis! Super handig dus :-)

Uitstekende service

En snel

Normaal gebruik van mondmasker. Moet je nu gebruiken.

Zeer klantvriendelijk!

Ik kocht mondmaskers en de volgende dag zag ik toevallig dat ze veel goedkoper werden in een aanbieding! De Weegschaal heeft me onmiddellijk gecompenseerd! Netjes!

Altijd goed

Snelle en goede levering producten zijn van prima kwaliteit voor een redelijke prijs.

Goed bedrijf!

Alles klopt, goed verpakt en afgeleverd. Geen enkel probleem.

kreeg zelfs het bedrag van de vergeten kortingscode terug

Suoer service, snel betrouwbaar. was vergeten de kortingscode in te vullen en kreeg de 5 euro tocht terug gestort. klasse! Ik bestel vaak spullen van Hauschka wat een Duits merk is. Ze hebben altijd alles op voorraad. wat me puzzelt is dat de producten uit Italië lijken te komen, er is Italiaans opschrift?????

Verzending ging super snel

Goede prijs kwaliteit verhouding

Heel snelle en correcte levering

Op zondag besteld en maandagochtend geleverd

Nog steeds erg hoed

Al 4(?) jaar klant...nog steeds tevreden

In een dag geleverd

Ik bestel al jaren, is altijd goed

Heel snel de bestelde artikelen in huis.

Perfect zonder meer.

Doe zo verder.

Snel en betrouwbaar

Blij dat ik mijn zwaardere natuurvoedingsproducten niet van ver hoef te halen, maar ze thuis worden geleverd. Eén nadeel, ik vind dat momenteel mondkapjes en andere corona-gerelateerde artikelen te agressief worden gepusht in de webwinkel.

Bisonspoor 1098

3605 KL Maarssen