Pluspunten

Spullen netjes verzorgd ingepakt, snelle levering. Goede kwaliteit van producten gewaarborgd. Kortom prima winkel om vaker te winkelen.

Pluspunten

alles netjes en snel geleverd, goed verpakt. goed geinformeerd ook over de bezorging.

alles op de website vinden is nog wel een zoektocht.

Pluspunten

correcte levering en goede informatie over de levertijd fijne producten

Pluspunten

zeer goede verpakking mooie prijzen (volgens mij de goedkoopste)

kreeg mijn recepten niet- Geen cadeaus, geen staaltjes want anderen meestal wel doen

Pluspunten

ruim assortiment, snelle levering, glutenvrij meel extra verpakt om 'besmetting' te voorkomen.

Pluspunten

Zeer groot assortiment natuurvoeding/macrobiotische artikelen.

Assortiment nog niet helemaal volledig, mis een groter assortiment plantaardige suikervervangers zoals de moutstropen. En ik zou ook een kopje macrobiotiek maken en/of een betere indeling, want ik zie artikelen over het hoofd. Die moet ik dan zelf opzoeken en dan blijken ze er wel te zijn.

Pluspunten

Makkelijk bestellen, snel geleverd. Keurig verpakt. Is de zoveelste keer dat ik bij Weegschaal bestel en het gaat altijd goed. Erg leuk vind ik de kwantumkortingen. Als je een beetje plek hebt moet je gewoon veel op voorraad bestellen, dan ben je een stuk goedkoper uit!

Pluspunten

Ik kreeg de track and trace vrij laat binnen.

Pluspunten

Pluspunten

snelle levering, nette verpakking.

Het zou fijn zijn als je de gewenste ontvangstdatum/tijdstip kunt aangeven. Maar misschien is dit een aandachtspunt voor de bezorgdienst.

Pluspunten

Groot assortiment en super snelle levering

n.v.t.

Pluspunten

Alles gegaan zoals het hoort. Na betaling een paar dagen later de bestelling ontvangen en tussentijds de status viam ail doorgekregen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Had de bestelling erg snel binnen

Er waren veel pillen stuk gegaan dus dat zou wel beter kunnen gaan

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

de snelheid waarmee de bestelling verwerkt en zeker verzonden wordt bestelling geplaatst op 4.9, pas 10.9 ontvangen ter vergelijking, tegelijkertijd elders andere supplementen besteld, 5.9 werd het al verzonden en 6.9 was het al afgeleverd zou ik dus weer iets bij de weegschaal bestellen? nee!

Pluspunten

prijs,bezorgingskosten

geen

Pluspunten

Snelle levering, zorgvuldig ingepakt, alle bestelde artikelen aanwezig, op één keer na wegens niet op voorraad, het geldbedrag werd toen onmiddellijk teruggestort. Zeer tevreden.

Pluspunten

alles keurig verzorgd, vlotte bezorging, goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

zoals alle keren, prima gegaan, prima producten!!!

Pluspunten

uitgebreid assortiment en lage prijzen

iets snellere verzending misschien

Pluspunten

mooie site, groot aanbod, snelle bezorging, alles keurig ingepakt, je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Deze webshop bevat eigenlijk alles wat ik nodig heb aan eten, verzorging, vitaminen, etc. Dus heel handig dat ik het bij 1 winkel kan bestellen!

Niet alle producten hebben extra informatie, zoals ingredientenlijst of waar het voor te gebruiken is. Misschien bij een lager bedrag al gratis verzenden (is nu 60 euro, maar misschien terug naar 50 euro?)

Pluspunten

ik vindt het heel goed.

Pluspunten

snelle en correcte levering

Bisonspoor 1098

3605 KL Maarssen