Veel verschillende biologische producten

Je moet soms even zoeken om het te vinden, maar er zijn veel verschillende producten te bestellen

perfettto

Bestelling snel aangekomen en netjes verpakt :-)

Snelle nette levering.

Snelle nette levering.

Reliable

One of the items arrived a bit damaged, but all in all everything was good and delivery was fast.

Zeer klantvriendelijk en meedenkend

De Weegschaal is zeer klantvriendelijk en denkt mee als er iets niet goed is gegaan. Ik bestel al jaren mijn producten en het bevalt nog steeds goed!

Helaas voorraad niet up to date

Producten zijn voor een goede prijs beschikbaar maar helaas geen actuele voorraad op de website. De helft van de producten waren achteraf niet beschikbaar.

Perfecte en correct levering

Goede uitleg, en de producten zijn top

Teleurgesteld

Voorheen geen verzendkosten waardoor ik bij jullie bestelde. Dat zal ik nu niet meer zo snel doen. Helaas

Uitstekende service, snelle levering, grote keuze aan produkten.

Uitstekende service, snelle levering, grote keuze aan produkten.

Nog geen ervaring

Sorry kan nog geen beoordeling geven, bestelling nog niet ontvangen, afspraak was donderdag of vrijdag 27 of 28 Mei. Wachten het nog even af. Met vriendelijke groet, Sonja Staring Duitsland

Duidelijke en betrouwbare webshop met snelle levering

Ik heb uitsluitend positieve ervaringen met De Weegschaal GezondheidsWinkel!

De Weegschaal webshop, pijlsnelle verzending.

Supersnelle verzending bij De Weegschaal. Alles is naar wens!

HEEL TEVREDEN!

ALLES VAN MIJN BESTELLING WAS IN ORDE

uitstekend !

ben chronisch ziek en kon mijn huis niet verlaten uit voorzorgsmaatregelingen ivm corona virus. Dank jullie wel! vooral de service, super snel levering, en uitstekend hoeveelheid producten :)

Supersnelle levering en goede service via achteraf betalen!

Binnen 2 werkdagen was mijn bestelling thuisbezorgd en kon ik achteraf betalen. Ben erg te spreken over deze webshop en bestel zeker vaker hier. Een aanrader!

Ruime keuze, snelle levering

perfecte, snelle levering

Prima snelle service en heel goede kwaliteitsartikelen!

Prima snelle service, en steeds een mailtje om mij op de hoogte te houden van het bestelproces. De artikelen zijn van topkwaliteit!

uitstekend

de produkten zijn goed. De ingrediƫnten zijn goed leesbaar. Er wordt vlot geleverd.

Geweldig.

Zonder problemen op de website besteld en snel geleverd.

Heel goed keurig verzorgt en verpakt.Snelle levering.!!

We komen al jaren bij G&W in De Weegschaal Bisonspoor Maarssenbroek. Altijd goed en vriendelijk geholpen. Nu wegens omstandig heden Corona online, ook prima geregeld.

Nooit meer

1,5 week na bestelling pas geleverd. Bedrijf geeft PostNL de schuld terwijl ze het zelf veel te laat verstuurd hebben. Ook hebben ze het verkeerde product verstuurd. Voor het terugsturen moet je zelf de verzendkosten betalen. Eerste en laatste keer dat ik hier wat heb gekocht.

Alles naar behoren verlopen.

Super snel geleverd.

prima service.

Levering sneller dan vermeld op website,

Nette snelle levering

Bisonspoor 1098