Pluspunten

Goede producten , snelle levering en redelijke prijs!

Vaker acties.

Pluspunten

Groot assortiment, snelle levering, nette verpakking, goede prijs / kwaliteit verhouding

misschien uitbreiden met homeopathische middelen?

Pluspunten

perfecte en snelle service. heel scherpe prijsbepaling.

Pluspunten

Snelle levering, en eerlijk eten. Je kunt voor de tijd goed bekijken wat in de produkten verwerkt zit, en dat is handig als je niet alles mag hebben. Ik kan deze site echt aan iedereen aanbevelen (niet dat wij dat al niet hadden gedaan) velen eten nu al biologisch met ons mee.

Soms zit er een verschil tussen de hoeveelheden die je besteld hebt en wat er uiteindelijk op de bestellijst staat. Ik kijk het altijd even na voordat ik het verzend. Hoe dit kan weet ik niet, misschien een idee om dit eens na te kijken.

Pluspunten

Leuk assortiment en fijne aanbiedingen

Pluspunten

Duidelijke website: Super gemakkelijk om producten te bestellen! Snelle levering en goede service!!! Een uitstekende webwinkel

Pluspunten

Super snel geleverd, netjes en compact verpakt, eenvoudig te bestellen

Pluspunten

Goede prijs voor gezondheidsproducten, snelle verzending.

Pluspunten

snelle en correcte levering en prima producten

geen

Pluspunten

Veel keuze. Snelle en perfecte levering Ik heb uw bedrijf al aanbevolen aan familie. Ook die hebben ondertussen bij u besteld en zijn zeer tevreden over de snelle en perfecte levering!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De prijsverhouding naar wat je krijgt is niet goed. In andere winkels kun je voor de helft van de prijs meer inhoud krijgen. Voorbeeld: Neutral waspoeder 1187 kg kost bij De Weegschaal 11,09 euro en bij AH 6,99 euro!

Pluspunten

correcte levering . de verpakking van de goederen is prima

Pluspunten

Snelle levering Ruim aanbod

Pluspunten

prima service!

de website kan wel wat overzichtelijker

Pluspunten

Duidelijke website. Je kan producten makkelijk vinden in de zoek machines. Prijzen staan goed en overzichtelijk aangegeven. De producten staan overzichtelijk gepresenteerd als je iets aan klikt krijg je een duidelijk beeld wat je kan krijgen. En alles is goed verpakt als je het binnen krijgt vooral dingen die breekbaar zijn extra ingepakt met bubbeltjes plastic en als de doos nog wat ruimte heeft word er nog extra plastic in gedaan zodat er niks kapot kan gaan. Je krijgt een duidelijke rekening overzicht bij gelevert. En je word goed op de hoogte gehouden via de mail waneer je pakket binnnen kan komen en wat je besteld hebt.

Bij verschillende producten mag er wat meer uitleg bij komen te staan wat het product voor werking heeft. Vooral bij bepaalde medicijnen staat er niet bij vermeld waar het product voor dient als je niet weet wat de medicijnen in houd en waar voor het gebruikt kan worden.

Pluspunten

Uitstekende service. Vragen worden per omgaande beantwoord. Zeer goede sortering biologische producten. Overzichtelijke website. Snelle bezorging. Producten zijn uitstekend verpakt,daar is over nagedacht. Perfect werkend team.

Ga vooral door op deze weg

Pluspunten

Ruim assortiment met kwaliteitsproducten. Overzichtelijke en duidelijke website Bestelling makkelijk te volgen. Ben erg tevreden over de kwaliteit van levering en de producten.

verlagen bedrag gratis verzenden waardoor tussentijds bestellingen makkelijker wordt.

Pluspunten

Overzichtelijke site. Veel producten in assortiment. Goede prijs. Snelle levering.

Pluspunten

Zeer duidelijk website. Eenvoudig bestelling te plaatsen. Snelle en correcte leveringen.

Geen verbeterpunten te bedenken.

Pluspunten

Goede en overzichtelijke uitstraling

Pluspunten

Prima service, duidelijke uitleg, korte levertijd!

Pluspunten

Alles was snel binnen, mooi en stevig verpakt. Ik ben erg tevreden over de snelheid en de service. Hier koop ik zeker weer!

Pluspunten

Bestellen was makkelijk en de levertijd van 1-2 dagen was correct.

Bij de levertijd van 1-2 dagen zou ik een optie willen om de levertijd 2 dagen te maken, zodat ik weet welke dag de bestelling arriveert.

Bisonspoor 1098

3605 KL Maarssen