Snelle en veilige levering

Goed adres voor heerlijke gezond producten

Goed assortiment, vlotte levering

Ik heb hier meerdere malen verschillende dingen besteld, levering was steeds vlot. Goed verpakt, duidelijke communicatie.

Ondanks massale run op Resveratrol toch snel een alternatief geregeld

Goede communicatie en vlotte levering.

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Tot mijn aangename verrassing leverde De Weegschaal mijn bestelde producten al de volgende dag terwijl er een Corona-crisis is. De bestelling was professioneel verpakt.

Heel snel

Heb besteld en heb het heel snel gekregen. Blij mee!

Goede website Producten snel te vinden Zeer snelle levering

heel goed

keurig op tijd bezorgd.

Goede levering zoals altijd

Duidelijk en betrouwbaar

Er waren maar 8 ipv 10 pakken cichorei. Ik kreeg er snel een bericht over en het teveel betaalde geld werd onmiddellijk teruggestort.

Ondanks Corona perfecte service!

Juist in Coronatijd én geen kappers beschikbaar, was het nodig om het kapsel van mijn echtgenote bij te kleuren. Nooit eerder gedaan, maar het product van L’Oréal dat ik bestelde, met enige aarzeling van mijn echtgenote, deed zijn werk perfect! In zoverre dat we dat wellicht in de toekomst nog zullen doen! Handig aan te brengen en absoluut geen “gesmos”, alles bleef netjes!

Uitstekend service

Ondanks Coronacrisis toch een zeer snelle levering. Alles prima verpakt.

Correcte levering, ik ben zeer tevreden.

Vlotte en correcte levering, product voldoet aan de verwachtingen.

Aflevering duurde 5 dagen

Boutique sérieuse

La réaction suite à ma commande a été rapide. L'expédition a été plus lente à cause des nombreuses sollicitations des sociétés de transport en cette période de coronavirus.

Goede en snelle service maar niet goedkoop

Twee tubes zalf gekocht omdat ik te lui was (en nog altijd ben) om even zelf de deur uit te gaan. Normaal kosten die weetikveel , 4 of 5 euro per stuk in de winkel. Nu kwamen daar niet alleen verzendkosten bij maar ook behandelings- of dossierkosten en was ik in totaal dik 20 euro kwijt. Met producten zelf is verder niets mis hoor maar wie lui wil zijn moet daar dus wel dik voor betalen. Letterlijk, want wordt tijd dat ik weer eens naar mijn werk kan gaan (op de fiets)

Snelle levering, goede communicatie, geen gezeur

Nu twee keer hier besteld, beide keren heel snel geleverd, bij laatste levering was een product niet voorradig, ik kreeg een mailtje en het bedrag werd direct terug gestort.

Goede communicatie en vlotte verzending.

Goede snelle service

Goede service producten op tijd geleverd

Zie onder

Service is goed, keurig op tijd.

super service

Super service en snelle reactie !! Groet Nico

Easy to use

Handig en gemakkelijk in gebruik. Elke klant krijgt er een bij het binnenkomen dat we zelf openen en de gel in hun hand gieten circa 50%. Bij het buitengaan krijgen ze het tweede deel. Dit word enorm geaprecieerd.

In afwachting , geen commentaar

Na een week bestelling nog niet ontvangen Misschien met Corona perikelen nog opkomst Dus moeilijk om te beoordelen

Een geweldige ervaring die ook een vervolg krijgt

Excellent! Sehr gut!!! Perfekt!!!

Sent to Germany very quickly, product excellent!

Late levering

Beste, Mijn laatste bestelling - geplaatst op 24/04 - heb ik tot op heden nog niet ontvangen. Kan u nagaan wanneer de levering is voorzien aub? Bedankt.

Bisonspoor 1098

3605 KL Maarssen