Pluspunten
scherpe prijzen en veel keuze
Pluspunten
Gewoon goed
Pluspunten
Goede communicatie en netjes en op tijd afgeleverd. Alle methoden van betaling mogelijk.
Pluspunten
Prettige site, makkelijk betalen, snelle levering, prettige 'to the point' mailcommunicatie.Bedankt en tot de volgende keer!
VerbeterpuntenBlijf in the air !!!Ga zo door !!!
De persoonlijke aanbiedingen staan op ons lijstje en zou u in de toekomst van ons kunnen verwachten.
Pluspunten
Gewoon alles super voor elkaar. Meer heb ik niet te zeggen.
Pluspunten
Betrouwbare webwinkel. Snelle levering. Goede producten.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Vlotte levering, alles zowel website als winkel keurig verzorgd.
Pluspunten
snelle service, direct antwoord op een vraag per mail, snelle levering van bestelde product.
Pluspunten
Snelheid, efficiëntie, vriendelijkheid, correcte afhandeling... wij zijn in de wolken!
Pluspunten
alles was weer prima in orde!!!
Pluspunten
snel en accuraat. service gericht
Verbeterpuntenzet alle ingredienten duidelijk op de site. kan heel simpel door een foto van de ingrediënten, die op de verpakking steen, te maken. handig voor mensen met allergie en om miscommunicatie te voorkomen! als houdbaarheidsdatum <3 maanden waarschuuw dan eerst even voor meerdere producten te versturen.
Wij houden over het algemeen bij de meeste artikelen een minimum datum aan van 2 maanden. Maar als u bijvoorbeeld voor 3 maanden voorraad besteld en wij hebben dat in de gaten dan proberen wij daarover te communiceren of om een versere datum te leveren.
Pluspunten
afspraken nagekomen
Verbeterpuntenlevering duurde langer maar lag bij postbedrijf
Pluspunten
Zeer uitgebreid assortiment, en steeds meer hele goede producten. Snelle levering, steeds zonder problemen, goede verpakking.
VerbeterpuntenSommige artikelen hebben nog geen omschrijving en opgave van ingrediënten en dat is jammer, omdat het toch belangrijk is als je in een webwinkel koopt.
Aan de omschrijvingen wordt hard gewerkt, wij hopen binnenkort heel veel nieuwe en uitgebreidere productinformatie toe te kunnen voegen.
Bisonspoor 1098
3605 KL Maarssen