Pluspunten
Elk product is van hoge kwaliteit qua gezondheid en herkomst en productie-omstandigheden. Levering is zondermeer betrouwbaar.
VerbeterpuntenGraag een filiaal in vleuterweide , dan zijn mensen zonder auto niet meer afhankelijk van een webwinkel.Maarssenbroek is lastig bereikbaar voot De Meern.( met bus of trein).
Een filiaal in vleuterweide komt er op dit moment niet helaas, maar misschien hebben we binnenkort wel heel goed nieuws dat daar iets mee te maken heeft. ;)
Pluspunten
gewoon goed, ze leveren snel en goed.
Verbeterpuntenzou er geen kunnen verzinnen
Pluspunten
Prima bedrijf, artikelen en keuze ik ben fan!!
VerbeterpuntenNog steeds wel erg aan de prijs ookal wordt gesuggereerd goedkoop te zijn.
Pluspunten
Op tijd en houden je goed op de hoogte!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alles, ruime sortering, snelle levering, perfect ingepakt, nu ook veel achtergrondinfo over de ingrediënten i.v.m. (dodelijke) allergieën!!! Top!
VerbeterpuntenNóg meer ingrediënten vermelden i.v.m. allergie.
Pluspunten
toppers
Pluspunten
ze hebben heel veel, alsook zuiver biologische producten, en reageren spoedig, helder en direct op (email) vragen.
Verbeterpuntenenkel zijn er een aantal producten op de website zonder informatie, maar dit vrij veel voorkomend ook op andere websites.
Pluspunten
Voor ons gebeurd alles perfect!
VerbeterpuntenGeen
zorgelijk dat er bij diverse zelfhulpmiddelen geen inhoud, hoeveelheid of toepassing staat. Slechte discussie hierover
Helaas konden wij niet aan u verwachtingen voldoen, hoe goed wij ons best ook deden. Terwijl wij bijna overal toch echt de inhoud en hoeveelheid bij hebben staan.
Pluspunten
Snelle afhandeling en snelle levering.
Bisonspoor 1098
3605 KL Maarssen