Deze ervaring gaat over laatste bestelling en de respons die op zich laat wachten

De datum van twee broden was tot oktober 2020. Maar zijn echter beschimmeld. Dat kan gebeuren natuurlijk. Maar wat ik mis is meteen een reactie van jullie. Ik heb gisterochtend gemaild hierover en tot noch toe niks terug gehoord. Idem, toen ik even geleden vroeg wanneer bepaalde wijn weer leverbaar was, heb ik nooit een antwoord ontvangen. Ik hoor graag van u

Goede service. Het artikel dat ik had besteld was er niet meer dus kreeg netjes een mailtje dat het anders opgelost werd. Dus top

Duidelijke website met productomschrijving en snelle levering.

Meerdere keren artikelen besteld bij de Weegschaal. Erg fijne site, overzichtelijk en een goede productomschrijving. En de leveringen zijn altijd goed verpakt en altijd een snelle levering.

Snel en eenvoudig

Tevreden

Heldere service aan de telefoon en snelle levering.

Very good

The shipping process was very fast. It took about 1 or 2 days to receive the goods.

• Would you recommend us? No

Snelle en prima service

Besteld, info over de bestelling en bezorging, volg je pakket,bezorgd. Een prima winkel met fijne producten.

Op tijd geleverd en prima verpakt.

Product was op voorraad, per mail goed op de hoogte gehouden van de status. Kwam de volgende dag prima verpakt op tijd aan.

tevreden

tevreden over de levering, minder tevreden over de prijs van het pro duct. Bij de vorige levering was t minimaal 10% goedkoper.

slechte voorraadbeheer

slechte voorraadbeheer . op de site +50 in voorraad . maar niets kunnen leveren. gebeurd vaker ( zie meer reviews)

aanrader!!

Superrrr snel service!! Zeker aanrader!!

Snel en goed

Na mijn bestelling is het artikel snel en zonder problemen geleverd

Snelle levering en een eerlijke prijs.

Gewoon een prima bedrijf dat snel levert voor een eerlijke prijs. De website werkt snel en alles is goed te vinden.

Alles correct. Niets op aan te merken.

Mooie oorbellen

Erg blij mee snelle levering

Uitstekend, snelle levering en snel met terun

Uitstekend, snelle levering en snelle terugbetaling !

Snel en goed geleverd

Altijd goed verpakt. Ruime keus. Goed op voorraad.

Naar verwachting

Vlot ontvangen wat ik besteld had

Goede en snelle service. Zeer tevreden

Snelle verzending, goede producten.

Ik heb hier een aantal keer besteld, het is altijd snel binnen, overzichtelijke website, goede producten.

Goede communicatie, snelle en correcte levering

Zoals altijd, uitstekende producten snel geleverd

Sinds ik ben verhuisd naar een woonplaats zonder natuurvoedingszaak is De Weegschaal mijn webwinkel voor gezonde voeding en schoonmaakmiddelen. Geen gesleep met zware potten enz.

prima snelle levering, goede prijs

uitstekend

En super snel

excellente service

Mijn bestelling was niet leverbaar. Ik kreeg tijdig informatie hierover zonder er zelf naar te vragen. De interactie met klantenservice was werkelijk uitstekend, niets op aan te merken.

Bisonspoor 1098

3605 KL Maarssen