Bezorgen duurde langer dan gepland

Bezorging duurde een dag langer dan de planning was.

Prima service!

Voordelige producten en snelle levering. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden wanneer je pakket komt.

Heel snel bezorgd!

Erg tevreden. Goede prijzen, snelle verzending. Top.

Goede service!

Het artikel wat ik besteld had was niet helemaal voorradig. Dat is door u goed opgelost en drie dagen later was alles bij mij in huis! Dank daar voor.

De afhandeling is tot volle tevredenheid verlopen.

Geen verdere op- of aanmerkingen.

Alles correct verlopen

Snel besteld, snel geleverd!

Snel besteld, snel geleverd!

Supersnel!

In weekend bestelling gedaan en maandag al in huis, top!

Zeer tevreden.

Ik ben al jaren klant. Hun snelheid van verzenden is top. Wil je boodschappen de volgende dag al in huis hebben, dan moet je bij deze shop zijn.

Prima geregeld

Snel en keurig geleverd, jammer dat de verzendkosten wat hoog zijn anders 5 sterren

Zeer slechte service

Ik heb dinsdag een bestelling geplaatst, kreeg netjes een mail met een ordernummer en de mededeling dat wanneer mijn bestelling de deur uit zou gaan, ik bericht zou krijgen. Dag later op woensdag, nog geen bericht. Woensdag avond maar een mail gestuurd met de vraag wanneer mij bestelling verstuurd zou gaan worden. Donderdag ochtend pas reactie dat mijn bestelling niet op voorraad was en dat dit vandaag pas verzonden werd. Allemaal mogelijk, maar laat dit of bij het bestellen al duidelijk zijn, of via de bevestigingsmail met het order nummer duidelijk zijn of... gooi er uit vriendelijkheid zelf even een mail achteraan dat de bestelling wat langer kan duren. Als ik zelf niet gemaild had, had ik nu nog steeds niets geweten. Reactie op mijn mail was niet veel beter... Slechte service, hier bestel ik dus niet weer!

Had natuurlijke producten nodig voor een reis. De weegschaal was de enige winkel die het kon leveren op tijd. Blij mee.

Dubbele bestelling geleverd en waren zo aardig dat we het mochten houden! Echt service.

Makkelijk en snel in huis

geen kadoverpakking en in eerste instantie te beroerd om een tracking door te geven

Daar mijn mail programma crashte en ik dus mijn traceercode voor het kadootje voor mijn moeder niet kon ontvangen heb ik deze mensen via een andere mail gevraagd ( kennissen) of ze de code naar mij konden sms en? IN eerste instantie hoop gedoe en over weer mailen, kennelijk want ik had geen mail dat gaf ik nog aan. Toen ik een paar uur later een nieuw programma installeerde , kwam er dan toch eindelijk ook via mijn telefoon een code binnen. op mijn verzoek of dat de produkten beetje leuk konden worden verpakt imv verjaardag van mijn 86 jarige moeder, ook dit kon men niet doen Niks extraas. KOrtom geen aanrader dit

Beetje onduidelijk over de bezorging.

Op werkdagen besteld voor 21:00uur, de volgende dag in huis, geldt niet als het op vrijdagmiddag besteld in. Waarschijnlijk moet er dan ook staan dat het de volgende WERKdag in huis is. Verder keurig verpakt en goed aangekomen.

Snel, goede service en accuraat.

Binnen 1 minuut heb ik mijn bestelling weer gedaan op de overzichtelijke site. Binnen een paar minuten heb ik de bevestigingsmail en factuur binnen. En de volgende dag heb ik de bestelde spullen al in huis. Jammer dat er voor trouwe klanten geen enkele korting mogelijk is. Ik ben sinds medio 2015 al een trouwe klant. Ik zou het erg op prijs stellen wanneer De Weegschaal hier iets aan zou doen!

Producten ok, vervoer : tijdstip beter detailleren

Heel vlotte levering van goedkope producten.

Super snelle levering

Super , zondag besteld , maandag in huis

groot assortiment

Snelle afhandeling van je bestelling bijna altijd volgende dag al in huis.

Aan de producten lag het niet, prima artikelen en alles goed ingepakt. Probleem zat in de bezorging, PostNL liet wederom steekje vallen en kon ons pakket niet op tijd leveren. Weegschaal zelf, alles top.

Niets op aan te merken

Prima. Klopt allemal, netjes geleverd.

Steeds de artikelen niet ontvangen

Eerste keer koerier gemist ik zie volgens Franck en tracé morgen kom ik terug. Tweede keer koerier aan deur om 13 u 07 wij waren thuis tot 13u 50 ik stel mij toch de vraag of deze mensen dit wel volgens het boekje doen? Nu geen artikelen en meer dan 300 euro weg!?!? Hoe kan ik de weegschaal bereikenvoor vragen ??? Ik hoop via dit toch iets te mogen horen hoe het nu verder moet.?

Super snel en correct artikel geleverd.

Op zaterdagavond besteld en maandag namiddag geleverd. Het artikel was zoals voorgesteld op de site. Top!

snel en goed verpakt

...