ben zeer te vreden over de weegschaal

De bestelde artikelenwaren op tijd geleverd,de kwaliteit van uw artikelen is uitststekend

Betrouwbare webwinkel

De bestelde producten zijn keurig volgens afspraak afgeleverd. Pluspunt is de aflevermogelijkheid bij een PostNL afhaallocatie. Kan de winkel, ook qua prijs aanbevelen.

niet geweldig

Goedendag klantenservice, U zou me heel blij maken om mijn dringende vraag te beantwoorden, ik heb u gisteren gevraagd wanneer mijn producten die ik bij uw heb besteld en betaald , ga ontvangen. Ik kan dus helemaal niet inloggen met uw zgn w.w, ik stuurde gisteren hierover een klacht, maar waarschijnlijk kreeg ik gewoon via uw K.I. een automatisch antwoord en vandaag dus weer. Dus als u een positief oordeel wilt krijgen , dan weet u wat u eraan kunt doen, voor wat hoort wat. M.V.G. Ruud Arends.

Goede site overzichtelijk en zeer snelle levering

Bestel al jaren bij De Weegschaal nog steeds een prima winkel

Perfect! En snelle levering

Perfect en snelle levering

retourneren

Ik heb bij retourneren zelf de kosten moeten betalen,6,95 Euro,ook weet ik niet wanneer ik de 1e betaling 51 Euro terug op mn rekening wordt gestort,want bij het opnieuw de juiste producten bestellen,moest ik weer 51 euro betalen.Men wist mij niet te vertellen wanneer ik de teveel betaalde 51 euro kan verwachten. Mvg, MDC Neef

Snelle levering.

Dit is de eerste keer dat ik bij De Weegschaal bestel en heb hier een positief gevoel over. Enkel de levering van Post NL laat zoals altijd te wensen over.

Slechte kwaliteit van het product.

Bezorging supersnel, erg blij mee. Het product is echter waardeloos.

Geweldig!

Zondag besteld, maandag bezorgd. Kom er maar eens om!

Goede betrouwbare site

Voor de eerste keer iets besteld maar keurig op de hoogte gehouden en netjes geleverd

Ik heb mijn bestelling al volgende dag gekregen. Aantrekkelijke prijzen, gratis verzending, snelle levering. Alles naar wensen van de klanten)

Zie hieronder

Beste, Jullie zullen zeker de beste bedoelingen hebben maar post nl is werkelijk rampzalig. Ik heb 5 mails gehad over vertragingen en nu ben ik dus op vakantie. Vandaag een week na bestelling is het werkelijk aangeboden. Maar te laat... Een advies neem een andere bezorgdienst! Waar het pakje nu blijft, Joost mag het weten. Terug naar jullie hoop ik en dan graag geld terug! Groet Vera Bank.

makkelijk bestellen,snel geleverd

Ruime keuze duidelijke communicatie en snel geleverd, Verzendkosten relatief duur voor een kleine tube creme..

Uitstekende en snelle klantbehandeling.

Correct, snel, goed verzorgd.

Heel goed jullie shop is volgens ons top

Makkelijk bestellen en goede leveringen

Vanaf dag 1 al super. Dat is inmiddels al een oaar jaar geleden

Erg goed en betrouwbaar

Goede service , prima afhandeling

Altijd snelle en goede verwerking van bestellingen. Prima afhandeling als er problemen ontstaan door derden, bv de vervoerder van de pakketten

Helemaal top

Op zaterdag besteld en maandag al in huis. Mentho 10 die nergens meer te bestellen was. Hier nog wel

Prima verzorgd

Goede en snelle levering

Goede winkel

Alles prima in orde.

Snel en netjes verzonden, tot ziens!

Er is een goede prijs/kwaliteit verhouding. Fijn dat je via email op de hoogte wordt gehouden over de status van de bestelling. Graag tot gauw!

Ik vind dit een betrouwbare zaak

Dit bedrijf heeft een duidelijke website met veel producten en vriendelijke prijzen. Produkten worden snel geleverd.

Goede service en snelle uitlevering.

Ze leveren goed service tegen een scherpe prijs !!!

uitgebreid assortiment en goede service

De Weegschaal heeft een mooi en uitgebreid assortiment. De productomschrijving (mits aanwezig) is heel goed en hulpzaam bij het maken van keuzes. Helaas is er nog niet voor ieder product een omschrijving. De service is ook goed. Men word netjes op de hoogde gebracht van de vooruitgang van de bestelling en als er onverwacht iets niet geleverd kan worden. Dan word het bedrag snel terig gestoord. Dus men weet altijd waar men aan toe is.

Vandaag besteld morgen thuis, klopt helemaal jullie zijn top.

Ik heb geen bedrijf maar ben zeer tevreden over de service, dat blijkt ook wel uit de bestellingen die ik doe. Ga zo door zou ik zeggen.

Bisonspoor 1098

3605 KL Maarssen