Pluspunten

groot assortiment Ook minder gangbare artikelen zoals miso. makkelijk bestellen, ook zonder account afhaalmogelijkheid bij postnl punt is makkelijk. al gratis bezorgen bij 25 euro is fijne service voor levensmiddelen.

geen prima zo

Pluspunten

Quatrase is heel klein en past prima door de brievenbus. Dat scheelt portokosten. Nu moest ik er speciaal voor thuis blijven omdat het miniem kleine doosje in een grote doos werd verzonden. Onnodig.

Pluspunten

Snelle bezorging, volledig. Prima verpakt.

Pluspunten

Een fijne webshop. Ik bestel er al jaren.

Milieu, graag minder plastic in pakket.

Pluspunten

Zeer snelle verzending, zelfs op zondagavond. De volgende dag al ontvangen...

Pluspunten

Mijn eerste bestelling en deze is zeer snel verwerkt en bezorgd. Heel prettig dat je achteraf kan betalen, zo kan je eerst zien en beoordelen of je het wilt behouden en dan pas betalen.

Geen.

Pluspunten

Goede en heldere website met ruime sortering aan producten

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De bestelde produkten worden niet correct geleverd (helft is niet leverbaar en er zit opeens een ander product bij de bestelling). Het door mij teveel betaalde bedrag, door hun halve levering, zou aan mij geretourneerd worden. Dit gebeurde niet goed, er werd een klein bedrag teruggestort en niet het grote juiste bedrag. Ik heb hierover meerdere malen contact gehad met de klantenservice maar er is moeilijk contact met hun te maken en als je ze eindelijk te pakken krijgt en ze beloven het op te lossen.....gebeurt dit ook niet. Mijn probleem is tot op heden niet opgelost en ik wacht nog op mijn geld. Dit is helaas niet de eerste keer dat dit mij overkomt bij deze website. Ik gaf ze de voordeel van de twijfel maar mijn advies is: niet hier bestellen, kies voor een andere webwinkel.

Zorgen voor juiste overzicht van beschikbare produkten op voorraad (anders ervoor zorgen dat de website aangeeft dan ik ze niet kan betalen omdat er te weinig voorraad is). Zorgen voor betere bereikbaarheid van de klantenservice en het zonder problemen, het teveel betaalde bedrag retourneren.

Pluspunten

Snel, goede service, alles eigenlijk. Ik ben al jaren klant.

Pluspunten

Vele bestellingen later n0og steeds tevree!!

Pluspunten

Verzending

Misschien wat duidelijker vermelden van de info. Ik dacht dat ik tubes besteld had van een product en het bleek blik te zijn.. En dit omdat er ook tubes op de afbeelding stond

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot assortiment ook biologische producten. Snelle levering.

Ik had gehoopt verwacht, ook gezien de naam dat bijv. producten met microplastics niet verkrijgbaar zouden zijn of dat het er bij vermeld zou staan. Dit is niet het geval. Het is vaak ruim verpakt en met plastic opvulling, kleiner verpakken en opvullen met een vriendelijker materiaal zou prettig zijn.

Pluspunten

goeie communicatie en service

het zou prettig zijn als je een tijdvak kunt kiezen mbt bezorging bv in de avond (omdat het om wat zwaarder pakket gaat dat bij gemiste bezorging getild moet worden)

Pluspunten

Pluspunten

Verkeerde produkt geleverd. Werd keurig opgelost. Dank daarvoor.

Pluspunten

Super snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, duidelijk en volgens afspraak

Ga zo door

Pluspunten

Snelle servis, goede producten.

Bisonspoor 1098

3605 KL Maarssen