nog niets ontvangen

ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. post nl zou eerst woensdag leveren werd uitgesteld naar donderdag dan naar vrijdag en dan naar zaterdag ppff het is nu zondag avond en hen nog steeds niets ontvangen. gaat hier wel over een bestelling van medicatie die we nodig hebben en voor een bedrag van meer dan 100 euro dus ik hoop dat het morgen geleverd word.

Snel en goed

Breed assortiment, snelle service, goed verpakt.

Tijdig en met zorg verpakt.

altijd correct en snel bezorgd.

Goede reactie als er iets mis mocht zijn. Goede variëteit aan producten.

Prima online service, snelle levering en uitstekend product

Perfect !

Gewenst artikelen gevonden. Beste prijzen en uitstekend snel met zorg thuis geleverd. Dit was mijn eerste bestelling en zeker kom ik terug !!!

Goed en snel

Gelukkig een groot assortiment wat in deze tijd erg fijn is.

Producten top, bezorging helaas slecht ivm niet kunnen tillen

Producten waren prima. Bezorging niet. Ik kan niet tillen en de doos was beneden neergezet (ik woon drie hoog) en moest wachten tot mensen me konden helpen en was niet prettig. Bij andere food onlines kun je aangeven dat het bv bij je voordeur op drie hoog bezorgd moet worden of kun je een avondvenster aangeven (ik kan meestal pas vanaf 17 uur thuis zijn voor pakjes) ,dat heb ik gemist.

Goede service en snel.

Top.

Prima service, erg goede prijs/kwaliteit van de producten.

Prima.

Overzichtelijke website…veelvoud aan artikelen en snelle service.

Slecht

Pakje helaas na een week nog steeds niet ontvangen - er moet iets misgegaan zijn

bestelling niet geleverd

Mijn bestelling 99214849 is tot op vandaag nog niet geleverd. Bestelling dateert van 30/11 - Web van POSTNL vermeldt nog steeds "bezorgtijd nog onbekend". Track & trace 3STIVC60776809

Slechte service

Slechte service, niet klantvriendelijk, verkeerde levering buiten mijn schuld om maar verzendkosten retour? Nee, heb dus verzendkosten betaald en NIETS ontvangen, slechte zaak, zal dan ook nooit meer iets bestellen bij de Weegschaal en bij vrienden en familie sterk afraden hier iets te kopen! Met vriendelijke groet, Betty Jones

Altijd zeer snelle en betrouwbare levering

Altijd zeer snelle en betrouwbare levering

De bestelling heeft alleen een week geduurd voor dat ik ze thuis kreeg.

Very trustworthy

I'm Grateful For your sorting out the Mistake in my last order....

1 woord : Super

Miraculeus dat jullie in deze drukke tijd zo snel kunnen bezorgen.De producten zijn allemaal van eerste klas kwaliteit.Kan deze firma op elk gebied aanbevelen.De meest bijzondere,zeldzame kruiden en middeltjes kun je bij hen vinden.

Snel en betrouwbaar

Bestelling ging snel en ook de levering was snel en keurig. Een aanrader.

Snelle en correcte levering

Prima, veel keuze

Soms mis ik foto's bij producten en /of beschrijvingen van ingrediënten. Ook werkt de zoekbalk niet goed. Verder bestel ik regelmatig lmatig bij deze webwinkel vanwege de heel ruim aanbod.

altijd correcte en snelle levering

levering is altijd zeer snel en correct

Snel geleverd en goed verpakt

Snel geleverd en goed verpakt