Verbazingwekkend

Ik wilde urinaal kopen op vele sites veel soorten en hartstikke duur. Toe de Weegschaal; goedkope urinaal's die ik öok kende vanuit ziekenhuis snel geleverd,voldoen prima en gestuurd in doos die niet groter is dan noodzakelijk.

Helemaal tevreden!

Prima webwinkel! Heb alles kunnen vinden wat ik nodig had, gemakkelijke bestelprocedure, goed op de hoogte gehouden van stand van zaken, snelle levering en alles was compleet. Kortom, helemaal tevreden!

Keurig en voordelig

Aanvankelijk zocht ik alleen naar wegwerp washandjes. Nergens zo goedkoop als bij De Weegschaal ! En toen ik toch bezig was kwam ik ook andere artikelen tegen. Ruime keus. Gemakkelijke website, gemakkelijk bestellen en snel bezorgd in een keurige verpakking.

De ene dag besteld, de andere dag al ontvangen.

De website van De Weegschaal is zeer uitgebreid. Het kost dus even tijd om te weten waar je je te bestellen artikel kunt vinden. Heb je het gevonden dan is het heel vlug en eenvoudig te bestellen, kun je de winkelwagen controleren en de bestelling afronden. De volgende dag werd het keurig bezorgd in een stevige, goed formaat doos. Heel plezierig!

Een tevreden klant

Goed aanbod, snelle levering

in een woord super

goede producten voor een eerlijke prijs en snel binnen

bestelde producten en levering zijn prima.

Ik had producten besteld voor 64,17 euro waar ik dus geen verzend kosten over hoefde te betalen ,maar deze zijn me wel in rekening gebracht en wel 5,95 euro. Ik heb hierover een mail gestuurd op maandag 19-7-2021 maar volgens mij is daar niets mee gedaan van jullie kant. Ik hoop dat dit nog word rechtgezet. met vriendelijke groet Paul van de Bergh

Levering uitgesteld na aankondiging per mail.

Thuis gebleven om de bestelde goederen in ontvangst te nemen op tijdstip aangegeven via mail. Vlak tevoren werd levering een dag uitgesteld. En toch werd dezelfde avond nog geleverd. Verwarrend

Goede ervaring.

Pakketje werd binnen 2 dagen geleverd.

Great product and very easy to do business with

The product is great but also the order process and speed of delivery is excellent! Thank you

Zeer snelle levering en goede communicatie

Groot assortiment, goede service, fijne webshop...

goede winkel met gezonde producten. service zou iets snelle mogen. al 2 keer iets kapot , thuis ontvangen.

Juiste en snelle levering

Juiste en snelle levering. Zorgvuldig ingepakt zodat producten goed beschermd zijn tijdens transport.

betrouwbaar

De Weegschaal is betrouwbaar, zorgvuldig en snel. Ik ben er zeer over te spreken.

goed!

Mooie follow up van dae bestelling

Wat thuiswinkel betreft : alles picco bello,

maar PostNL heeft niet aangebeld en pakje in mijn kastje boven de brievenbus gestoken

Makkelijk te bestellen, snelle levering en goede producten.

Waardeloos, verkeerde product geleverd en vervolgens leugens verkondigd

Ik kreeg een product geleverd van een heel ander merk als ik had besteld. Na dit kenbaar te hebben gemaakt werd mij voorgelogen dat mijn bestelde product nu onder een andere naam werd geleverd. Dit gecheckt bij de producent, bleek inderdaad klinklare onzin. Het product dat ik geleverd had gekregen, zou ik bij andere aanbieders voor €20,- goedkoper kunnen bestellen. Voel mij echt bedonderd. Product inmiddels geretourneerd, maar mijn geld heb ik nog steeds niet terug.

Is volledig OK

Is perfect OK en vlug geleverd.

Vlotte snelle levering zoals het hoort

Mooi kussen ( boekweit ) ,lekker slapen.

Betrouwbaar

Goed en snel

Snel gereageerd

Snel gereageerd Gaat goed om met klanten Artikel good ontvangen

Alles heel snel geleverd en goede communicatie gewoon top

Snelle levering. Contact met klantenservice ook snel en uitstekend geholpen.

Bisonspoor 1098

3605 KL Maarssen