Top kwaliteit voor een goede prijs.

Wij hebben twee een logo laten ontwerpen bij Logoz. Beide keren een goede service gehad daarnaast ook nog goede prijs voor de kwaliteit die je krijgt. Pas wanneer jij als klant tevreden bent wordt het logo afgewerkt. Echt een aanrader!

Zoals altijd perfect!

Dit is nu al ons derde logo dat we hier laten maken. En altijd weer overtreffen ze onze verwachtingen. Toppers!

Super goede service en creatieve ontwerpers die begrijpen wat je wilt.

Bij de offerte aanvraag heb ik een paar steekwoorden gegeven om te omschrijven wie ik ben en wat ik doe. De eerste ontwerpen waren gelijk doeltreffend en waar ik me zelf in herkende. De service was zeer goed en men reageerde snel op elke mail en vraag op een vriendelijke professionele manier met goede begeleiding.

TOP

Super snelle reacties ,super snelle oplevering en een logo helemaal naar mijn wensen; in een woord TOP!

Logoz levert een perfect resultaat tegen een scherpe prijs

Logoz heeft mijn bedrijfslogo ontwikkeld. Ze doen wat ze beloven en zelfs meer. Ik ben zeer tevreden en raad de diensten van Logoz iedereen aan.

Snelle en vriendelijke service, goede bereikbaarheid, prima werk

Logoz.nl reageert erg snel op verzoeken en vragen, ook buiten kantoortijden. Heb mijn aangevraagd logo snel ontvangen en verzochte aanpassingen werden dezelfde of de volgende dag uitgevoerd. Absoluut een aanrader.

Fijne partij om mee samen te werken, gaan voor beste resultaat

Voor een goede prijs een perfect resultaat gekregen! Je moet er wel de tijd voor hebben, omdat alles steeds via email gaat en steeds ongeveer 48 uur moet wachten op de verbetering kan het e.e.a. wat langer duren. Maar goed, dat ligt misschien ook aan mijzelf omdat ik wat perfectionistisch ben ingesteld. Maar feit is wel dat elke verandering die je aangeeft geen probleem is voor hun, ze doen er totaal niet moeilijk over. Een enkele keer heb ik gemerkt dat mijn mails blijkbaar niet waren aangekomen, in dat geval contact opgenomen en alsnog werd er snel gereageerd. Al met al voor mij een prima bedrijf met prima resultaat!

Werkt prettig, ze gaan voor een super resultaat

Zeer tevreden!

Persoonlijk, creatief, geduldig en compleet. Ik ben erg blij met het resultaat.

Er wordt goed geluisterd en wijzigengen worden binnen 48 uur verwerkt.

Heel blij mee, ze hebben een heel mooi logo voor ons ontworpen. Ik had het uitgebreide pakket, kreeg veel keuze, ze hebben veel geduld. Wij zijn erg tevreden. Zeker een aanrader :)

Snel en met goed resultaat

Snelle reacties en snelle verwerking van feedback. De eerste concepten waren al erg goed, desondanks was het geen probleem om ook wat van mijn eigen ideeën uit te laten werken. Uiteindelijk toch op een van de conceptlogo's uitgekomen, met een paar aanpassingen. Nu heb ik precies het logo wat ik zocht en het voelt ook helemaal aan als "mijn" logo. Blij mee! Niet perse een verbeterpunt, maar meer uitbreiding van het dienstenpakket zou zijn om een intakegesprek te bieden, al dan niet tegen bijbetaling/duurder pakket. Dan kun je snel in het proces e.e.a. afstemmen en elkaars denkwijze een beetje leren kennen. Ik denk dat die tijdsinvestering van zeg 30-60 minuten zich ruimschoots terugbetaalt in het ontwerpproces. Als deze optie voor €50 beschikbaar was geweest had ik er zeker gebruik van gemaakt.

Super Service

Ich bin absolut begeistert von dem Service der schnellen Umsetzung und dem Preis. Absolute weiter Empfehlung

Perfecte service!

De feedback op het ontwerp werd precies opgevangen en omgezet in beeld!

Uitstekend!

Al 3 logo's laten maken! Hun creativiteit en snelheid is zo belangrijk! Soms mis je dat gewoon bij andere. Binnenkort een nieuw logo nodig voor mijn oude en ik weet waar ik moet zijn! THANKS!

Dikke duim omhoog!

Prettig contact, snel antwoorden op vragen, ze denken in oplossingen. En dat allemaal voor een vast bedrag wij hebben Logoz.nl nu voor de tweede keer benaderd en 100% tevreden zijn wij. Groet Robin.

fantastische prijs-kwaliteit en fijne service

De ontwikkeling van mijn logo's ging heel voorspoedig. In eerste instantie was ik niet tevreden omdat de logo mijn boodschap onvoldoende ving. Dit werd direct gecorrigeerd met nieuwe voorbeelden! Echt fantastisch en daar zijn twee prachtige logo's uit voortgekomen. Er wordt snel gereageerd op mails en chats en afspraak is afspraak. Heel prettig. Wat ik jammer vind aan de dienstverlening is het gemis aan direct (online) contact. Alles gaat per mail en formulieren. En soms is het lastig om op papier exact uit te leggen wat je wilt. Maar neemt niet weg dat het is goed gekomen en ik meer dan tevreden ben met mijn logo's. Ik heb al van meerdere kanten complimenten gekregen. Kortom: Logoz is een bedrijf om aan te bevelen

Grandioze service

Ik heb bij Logoz een logo, huisstijl en Facebook cover laten ontwerpen. Ze hebben echt grandioos goede ontwerpen afgeleverd. De service is van een bijzonder hoog niveau.

Logoz zoekt met alle geduld mee totdat jouw logo 100% voelt!

Door privéomstandigheden lag mijn creativiteit niet op een voor mij gewenst pijl. Met alle geduld en leuke ideeën van Logoz ben ik uiteindelijk gekomen tot een heel leuk en professioneel ogend logo. Soms moest ik mijn idee iets meer onderbouwen zodat dit begrepen werd. Echter het is een proces dat stap voor stap vooruit gaat. Het allerbelangrijkste is het eindresultaat. En de prettige samenwerking met het Logoz team. De prijs/kwaliteitsverhouding is echt super scherp. Dank je wel Logoz!!!! René

Goede kwaliteit, snelle service en vooral vriendelijk.

Ik heb via de mail een pakket aangevraagd voor een visitekaartje en een logo. Snel en vriendelijk antwoord gekregen. De eerste ontwerpen waren al perfect, ik wilde graag kijken of een paar kleine aanpassingen het nog beter konden maken maar uiteindelijk toch voor een eerste ontwerp gekozen; ze waren gewoon te goed. Voor het visitekaartje heb ik iets meer aanpassingen gevraagd maar er werd goed geluisterd en snel gereageerd. Alles verliep heel soepel en makkelijk met het gevoel dat ik alles zelf in de hand had. 11/10 kan helaas niet maar is het zeker waard.

Geweldige ervaring!

Prachtige eerste ontwerpen ontvangen die de keuze al meteen moeilijk maakten. Uiteindelijk voor een logo gekozen en meerdere kleurstellingen en kleine aanpassingen gevraagd. De verzoeken werden snel en vriendelijk opgepakt en de definitieve keuze was snel gemaakt. Vervolgens verder gegaan met het ontwerp van de visitekaartjes. Ook deze zien er top uit! Tenslotte ook het printwerk van de visitekaartjes door Logoz laten verzorgen. Ik kan niet meer zeggen dan zoek niet verder en laat je logo door Logoz ontwerpen. Een absolute aanrader!

Uitstekende kwaliteit en prettig contact

Na se omschrijving van ons concept werden er meerdere schetsen aangeleverd, we zijn in de volgende rondes met de meest veelbelovende aan de slag gegaan. Er werd steeds snel en vriendelijk gereageerd op de feedback, en uiteindelijk zijn we zeer tevreden met het logo - absoluut een aanrader, ik kom hier terug als ik weer een logo nodig heb.

Prima logo ontvangen, helemaal naar wens

Geweldige service

Geheel naar wens geholpen. Ik ben een perfectionist en heel veeleisend en ben blij met Logoz in zee te zijn gegaan.

makkelijk en snel

logo aangevraagd 2dagenklaar.. super