Pluspunten

Goede service Adequaat aanpassen van gevraagde aanpassingen Laagdrempelig

Pluspunten

Snelle reactie. Aanpassingen correct verwerkt

Duidelijker weer geven zodra een logo voor de eerste keer binnenkomt wat je moet doen en want de keuzes zijn die erbij horen

Pluspunten

Verschillende concepten en kleuren en vormen is erg goed en leuk bedacht

Pluspunten

Goede ideeen en snelle aanpassingen.

Pluspunten

Ik vond dat ik super geholpen ben. En dat het ontwerpen zeer snel was gebeurt, Ook werd mijn feedback ook echt aan genomen en er in verwerkt. Ben super blij met het logo.

Ik geef niet snel een 10 ergens voor maar hier was ik tog aan het twijfelen. Maar bij een 10 moet het naar mijn mening perfect zijn. Het enige min puntje vond ik dat jullie geen totaal pakketten hebben. Dus een logo met huisstijl en visitekaartjes en dan ook nog gewoon de bedrukking dus bij voorbeeld 500,- alles in een. Dat had ik graag gezien. En dan was het voor mij een 10 waard. Jullie doen het goed ziet er allemaal netjes en zakelijk uit.

Pluspunten

Snelle professionele persoonlijke samenwerking. Ze houden zich aan hun woord, ze passen het logo naar wens aan. Tot je tevreden bent! Wij waren al snel klaar, omdat ze echt een top design leverde. Ik heb inmiddels al veel complimenten gehad voor mijn logo. Ik kan hun zeer zeker aanbevelen!

Pluspunten

na 16 uur me eerste 6 ontwerpen binnen na enige aanpassingen een mooi logo geworden. Als ik wat te vragen had meestal dezelfde dag of de volgende dag reactie terug

geen

Pluspunten

Er werd echt ontworpen tot ik voor 100% tevreden was. Geen addertjes, alle bestanden werden aangeleverd. De communicatie verliep zeer prettig.

De snelheid van de communicatie zou voor mij sneller mogen. Standaard ontving ik 1 mail per dag. Ook al beantwoorde ik die binnen vijf minuten, dan nog wist ik dat ik pas een dag later een reactie zou krijgen. De inhoud van die reacties was echter altijd top!

Pluspunten

Snelle reacties Duidelijkheid Geen "addertjes onder het gras" Binnen 3 dagen veel ontwerpen Logoz weet wat je wilt hebben Onbeperkte aanpassingen klantvriendelijk 10+

Pluspunten

+ Mooie eerste ontwerpen + Er wordt goed geluisterd naar feedback en snel gereageerd + Fijne samenwerking + Oplevering fantastisch, alle mogelijke bestanden en tekst en logo ook los opgeleverd

Pluspunten

Het bedrijf als u opzoek bent naar een logo!! We hadden binne 12h na bestelling via de website onze eerste 6 ontwerpen binnen. Na onze aanpassings vragen binnen 24h weer 6 nieuwe ontwerpen. Logoz bezit kwaliteit, snelheid, klantvriendelijkheid en professionaliteit in hoge klasse. We kunnen zeggen dat Stichting Coastlinecleaning voor 130% tevreden is met het bedrijf Logoz en ons logo.

zijn er niet.

Pluspunten

Prettige samenwerking, goeie afspraken, prachtige resultaten een zakenrelatie voor de langere termijn!

Ga zo door! duidelijk concept maken heldere afspraken en komen deze na!

Pluspunten

Gelijk zes mooie logo's. We waren onder de indruk van de kwaliteit. Snelle levering mooi.

Pluspunten

Snelheid, klantvriendelijk

Pluspunten

Hoe vaak de verbetering nodig was maakte niet uit. Veel geduld.

Reactie zou ik persoonlijk iets sneller willen hebben.

Pluspunten

Klant staat centraal

Pluspunten

Snelle levering van goede ontwerpen, met reageert duidelijk ten aanzien van het gevraagde

Pluspunten

Snel, Begrijpen goed wat de klant nodig heeft

Pluspunten

handig en snel communiceren via email prettige samenwerking met robert bereidwillig alle aanpassingen te doen die ik voorstelde professionele uitstraling logo

het is niet altijd makkelijk om alleen via email aan te geven wat je bedoelt. evt een 'intake' telefoongesprek zou handig kunnen zijn. (voor mij) staat onvoldoende duidelijk op de site dat het maken van een ander ontwerp niet in het pakket zit en dat hiervoor een meerprijs in rekening kan worden gebracht. dit geldt ook voor briefpapier.. dit is overigens netjes opgelost waardoor ik het eerder als tip zie dan als kritiek.

Pluspunten

het resultaat is goed ende after service ook.

het kan sneller. Mijn ervaring is dat het veel tijd kost. De afhandeltijd en doorlooptijd leggen ver uit elkaar.

Pluspunten

- snelle reacties op mails - snelle levering - vriendelijke en geduldige medewerkers die voor 100 procent tevredenheid staan

Geen tips. Alles is helemaal top!

Pluspunten

Al verschillende Logoz laten ontwerpen en iedere keer weer perfecte service, snel geleverd en een uniek design.

Pluspunten

Snelle feedback, leuke ontwerpen, goed resultaat.

Pluspunten

Snelle en goede service

Sloot 1

5912es Venlo