Pluspunten

De rust en tijd die Robert en zijn team nemen voor het maken van een logo is erg fijn om mee samen te werken. Omdat het een " gevoelsproces" is geven ze je ruim tijd om tot het perfecte resultaat te komen. Ik raad logoz zeker aan bij andere partijen die opzoek zijn naar een logo! Logoz bedankt voor de samenwerking!

Jammer dat de actie maar tot 30 maart loopt ;)

Pluspunten

Veel mooie ontwerpen binnen een 48uur! Geweldig!.

Pluspunten

Logoz.nl heeft een snelle en duidelijke communicatie. Passen feedback snel en goed toe zoals dit aangeven wordt. De eerste ontwerpen zijn creatief en inspirerend. Een prettig bedrijf om me samen te werken.

NVT

Pluspunten

Snel, goed bereikbaar, komen met goede suggesties en goed luisteren naar klant.

Pluspunten

Onbeperkt is ook echt onbeperkt !

Pluspunten

Zeer professioneel design, onbeperkt aantal aanpassingen en goedkoop!

Iets sneller reageren op mails zou perfect zijn!

Pluspunten

Snelle service en kennis van zaken. Prettige communicatie per email. Naast de standaard pakketten ook maatwerk mogelijk!

Pluspunten

- correct en snel; - 'niets is te gek', ik heb vaak laten aanpassen en werd iedere keer verzekerd dat dit geen enkel probleem was; - strakke kijk op zakelijke logos

'Persoonlijk contact' is voor veel klanten fijn. Ook al hebben we alleen maar mail contact gehad, was het fijn dat dit niet heel formeel werd geformuleerd en steeds wel door dezelfde persoon werd beantwoord. Houd dit erin!

Pluspunten

Accuraat en volgde de vragen goed op.

De ontvangstemail is na het eerst contact wat mij betreft overdreven.

Pluspunten

Helemaal Top.....goede samenwerking, genoeg ruimte voor eigen inbreng, enthousiasme qua ontwerpen en aanpassen !!

Pluspunten

Snelle oplevering, creatief, informeel, inventief,

Zo blijven doorgaan

Pluspunten

Originele ontwerpen Snel Eindeloos veranderen mogelijk

Pluspunten

De eerste logos zijn in verschillende stylen maar toch zoals je het hebt beschreven in de aanvraag. Snelle reactie met de aanpassingen van het logo en precies zoals het bedoeld was in de feedback.

Met mijn ervaringen met logoz.nl ben ik geen rare of nare dingen tegen gekomen. De communicatie ging perfect en het resultaat was boven verwachting goed!

Pluspunten

Duidelijke informatie en beschrijving in website Snelle levering Meteen antwoord op de mail Goed geluisterd naar mijn wensen Werken 's avonds gewoon door Ziet er gewoon goed uit

Een voorbeeld voor veel organisaties

Pluspunten

Meerdere ontwerpen en gaan door net zolang als dat het helemaal naar wens is. Wordt doorgaans snel gereageerd op de opmerkingen.

Soms kan het handig zijn om ook telefonisch contact te hebben.

Pluspunten

Snelle en duidelijke werkwijze. Alle vragen werden beantwoord en ik heb ook tips/advies ontvangen wat betrekking had tot mijn logo. Daar was/ben ik heel blij mee.

Geen!

Pluspunten

Snelle repons

Pluspunten

-Goede communicatie -snel -betrouwbaar

geen

Pluspunten

efficiënt , leveren wat ze beloven.

geen

Pluspunten

- Klantgericht - Snel - Goedkoop - Betaling achteraf - Communicatie

Pluspunten

Goed contact, professioneel werk, kortom een aanrader !!

Pluspunten

snelle reactie, hoog service level

let op details

Pluspunten

* Diverse designers * Snelle reactie zoals beloofd * Onbeperkte aanpassingen als beloofd * Betrouwbaar

* Door puur digitale communicatie soms lastig, zou handig zijn in de eindfase om bijvoorbeeld eenmalig telefonisch contact te hebben * Meerdere keren verzocht om ook in zip bestanden te verzenden (geen punt van kritiek overigens, puur een tip)

Sloot 1

5912es Venlo