Pluspunten

Ik voelde me zeer serieus genomen en er is goed naar mijn wensen geluisterd. Ik ben een kritische klant en er is dus veel heen en weer gemaild maar er is nooit een vervelende reactie van logoz op gevolgd, ze hadden veel geduld met mij! Ze doen steeds nieuwe voorstellen als je niet helemaal tevreden bent wat heel prettig werken is. Ze zijn snel en nauwkeurig en kwaliteits en detailgericht.

Pluspunten

Zeer gebruiksvriendelijke interface van de website. Helder en makkelijk te volgen. Ook de snelheid en op de juiste manier vertalen van onze wensen is uitstekend. Ook fijn is dat je eerst wat kan aanleveren en ombeperkt kan laten aanpassen en als je dan pas tevreden bent betaald.

kan niet zo snel iets bedenken op dit moment

Pluspunten

snellen creatieve sevice

telefonisch zou soms efficienter/sneller zijn

Pluspunten

Snelle service en goed contact. Top bedrijf

Pluspunten

Binnen een werkdag kreeg ik telkens de verbeterde logo's binnen. En ze zijn geduldig, het duurde bij mij vier aanpassingen voordat ik helemaal tevreden was. Nu is mijn logo perfect!

Misschien het logo sneller opleveren na de betaling, dit duurde bij mij twee werkdagen en ik betaalde na drie werkdagen.

Pluspunten

Vriendelijke mensen. Steeds weer aardige mailtjes terug, zelfs na de zoveelste aanpassing;-) Ben erg tevreden en super blij met het eindresultaat! Eigenlijk altijd binnen 24 uur reactie.

Ik zou zo niets weten.

Pluspunten

Geweldige service en super mooie ontwerpen

Pluspunten

Zeer creatief in ontwerpen logo, briefpapier, visitekaartje en envelop. Ook snel in verwerken van revisies. Geen moeite teveel na verzoeken om verdere aanpassing en verfijning van de ontwerpen. Afspraken worden nagekomen en de wijze van communiceren is zeer prettig. Kortom heel fijn om samen te werken met Logoz. Zeer betaalbare producten, kwalitatief heel professioneel.

Geen. Ga vooral zo door.

Pluspunten

Keurig nette service en vlot afgehandeld

Pluspunten

De samenwerking met Logoz verliep vlekkeloos. Niet alleen werd er eerst ontworpen voordat ik een factuur ontvang, maar ook ontving ik snelle reacties op mijn feedback. Ik heb Logoz ervaren als een bedrijf zonder poespas. Indien er meer ontwerpen nodig zijn, kom ik zeker bij Logoz terug.

Vooral zo doorgaan!

Pluspunten

- Snelheid - Engelengeduld

Pluspunten

Verrassende ontwerpen en veel geduld.

Soms sneller communiceren en in een eerder stadium uitleg wat klant zelf nog kan veranderen.

Pluspunten

Creatieve bijdrage. Snelle reactie en begeleiding.

eenmalig tel. consult, zodat je elkaar een keer gesproken hebt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel, flexibel, vriendelijk en betaalbaar.

Het zou beter zij als de ontwerpers zich met een klein portfolio zouden voorstellen, zodat klanten een designer zouden kunnen kiezen met een passende stijl. Nu moest ik met veel input het smaakverschil tussen mij en de ontwerper overbruggen. Ook een wat meer inhoudelijk gesprek met de ontwerper zou goed zijn voor het eindresultaat: waarom maakt de ontwerper bepaalde keuzes?

Pluspunten

Snel, ze weten wat je wilt, onbeperkt aanpassen is ook echt onbeperkt aanpassen, kwaliteit en waar voor je geld. Ook de fysiek gedrukte flyer is zeer goed van kwaliteit!

Geen verbeterpunten. We hebben ons logo laten ontwerpen door Logoz.nl en nu onze eerste flyer. We zijn echt trots op zowel ons logo als op onze flyer!

Pluspunten

snel en eigenlijk ook heel snel het ,logo dat ik wil

Pluspunten

Pluspunten

Krijgt super snel reactie terug en alles is mogelijk!

Pluspunten

Voor mij krijgt Logoz een dikke 10. Echt fantastisch hoe mijn logo tot stand is gekomen. Binnen 48 uur de eerste drie ontwerpen al in mijn inbox. De aanpassingen die ik vervolgens, meerdere malen, heb gevraagd werden binnen 24 uur verwerkt. Leuk ook om die aanpassingen zo snel alweer terug te zien. Super leuk proces en een dikke pluim voor Logoz.

Ga zo door, super leuk concept!

Pluspunten

snelle reacties op verzoeken. Zat een mooi logo bij de voorbeelden die werden verstuurd. Logo sloot goed aan bij uitstraling bedrijf.

accuratesse bij versturen info, soms is uitleg prettig waarom designer kiest voort bepaalde kleurstelling of 'invulling'' logo.

Pluspunten

Super snelle service, begrijpen wat je bedoelt, vriendelijkheid en kwaliteit!!!

Pluspunten

De geboden mogelijkheid om in iteraties tot het gewenste eindresultaat te komen. Het ontwerpen in de geest van de wens van de klant.

Duidelijkheid vooraf afgeven over meerwerk, bijv kaartjes voor meer dan 1 persoon.

Pluspunten

perfecte service stipt correct kwaliteit

Pluspunten

Goede inleving in de opdracht, oneindige aanpassingen. Zeer tevreden.

Pluspunten

Alles kan en niets is te veel gevraagd. Na heel veel wijzigingen en ideeën tot een super logo gekomen.

De reactie terug had ik soms wat sneller gewild dan 24 uur.

Sloot 1

5912es Venlo