Pluspunten

Snelle ontwerpen die je zo vaak je wilt kunt aanpassen zonder extra kosten. Men vraagt zelfs om zo veel mogelijk aan te laten passen en stoppen pas als je echt tevreden bent.

Pluspunten

Super snelle reacties, goede service en super goede vertaling van idee bedrijf naar beeld. Echt een aanrader!

Pluspunten

Binnen 48 uur respons, mooie designs, blijven doorgaan tot je helemaal tevreden bent.

Pluspunten

Mooie kwaliteit Doen wat ze beloven Prettige samenwerking via internet Snel mooi eindresultaat Flexibel, je krijgt meer dan je vraagt

even kritisch kijken voordat wat opgestuurd wordt.soms ging dat mis. de tekst was onvolledig. maar werd snel hersteld daarom niet problematisch

Pluspunten

snelle service!

Pluspunten

Eerste ontwerpen waren snel klaar en er is goed geluisterd naar mijn wensen.

Pluspunten

- Snelle service - Na het afreken stopt de service niet

- Verander het cijfer 99 op de voorpagina, er staat niet bij dat dat ex. btw is. - Geen 3D Video ontvangen wat wel staat vermeld.

Pluspunten

Snelle reacties Snelle oplevering Goed meegedacht Gaan met de tijd mee Denken vooruit

Pluspunten

Door goed te luisteren naar de wensen van de klant, komen ze op een correcte en snelle manier met een ontwerp dat aansluit bij de wensen.

geen

Pluspunten

Goede ervaring met Logoz! De ontwerpers begrepen direct wat we wilden, en kwamen al snel met de eerste opzetjes voor het logo. Daar hoefden eigenlijk alleen nog maar wat details aan te worden bijgeschaafd, prima! Dito met de volledige huisstijl. Meerdere keren aanpassen was geen punt. Kortom, erg tevreden, ook goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

Snel, klantvriendelijk en creatief.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk concept om op een betaalbare manier een logo en huisstijl te laten ontwikkelen.

Pluspunten

Snelle service en naar de wensen wordt goed geluisterd. Aanpassingen werden vaak dezelfde dag of avond doorgevoerd. Enkele weken later wilde ik nog een kleine aanpassing en deze werd probleemloos doorgevoerd.

In het pakket zou van mij misschien nog wel een Favicon (tabblad icoon) mogen. Dit heb ik zelf echter nog niet voorgesteld / gevraagd aan Logoz.nl

Pluspunten

Ze doen wat ze op de website beloven. Goede, correcte en snelle communicatie! Een verademing dat een bedrijf als Logoz bestaat! Top werk geleverd, geen andere woorden voor.

Pluspunten

Staan open voor opmerkingen en veranderingen tot op het laatste moment! Heb al eerder met ze gewerkt en werkt super snel en handig.

Geen wat mij betreft!

Pluspunten

Heldere communicatie, reactie binnen 48 uur (meestal zelfs binnen 24 uur). Prima designs en klantvriendelijk contact. Al met al perfecte samenwerking en oplevering van een eindproduct naar wens in minder dan een week tijd.

Vermelden dat genoemde prijzen op de website exclusief BTW zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

* Er word naar je geluisterd. * Betalen nadat het ontwerp af is.

* Doet alleen niet altijd exact wat er gevraagd word. Pas nadat er een paar keer gevraagd word wat er gedaan moet worden, word het toepast. Misschien komt dit omdat er indirect gecommuniceerd word. * Voor de toekomst misschien beter ook een eigen locatie waar men naartoe kunnen voor hun uitleg. Dan word er beter gecommuniceerd en daardoor word er beter begrepen wat er gedaan moet worden.

Pluspunten

Mijn ervaring is dat je goed en makkelijk contact met ze hebt, Het heeft bijna een week geduurd voor dat ik de 3 logo's kreeg. Maar na een email was de probleem snel opgelost.

Geen verbeterpunten, alles is heel snel verlopen. Binnen 1 week hadden we ons logo waar we echt gek op zijn!

Pluspunten

Mijn ervaring is dat je snel en adequaat contact met ze hebt, ze kwamen binnen de afgesproken tijd met 3 mooie en complete concept logo's en ook met feedback gaan ze goed om. Pas op het moment je echt tevreden bent krijg je de factuur, waarop zij ook binnen een dag kwamen met de bestanden van mijn logo. Al met al komen ze na wat ze schrijven op de website.

Geen verbeterpunten, alles is heel snel verlopen. Binnen 1 week hadden we ons logo waar we echt op en top tevreden mee zijn!

Pluspunten

Creatief en snel, de beloftes worden waargemaakt.

Géén.

Pluspunten

Snelle Service, niks is te moeilijk hoe vaak ook een aanpassing wordt gevraag !

Pluspunten

Zeer snelle reactie, luistert naar wat jij wil , denkt met je mee, zeer professioneel

Zou zo snel niet weten.

Pluspunten

snel, creatief en een redelijk tarief

Pluspunten

Binnen 48 uur had ik mijn eerste logo's al binnen. Het contact verliep erg soepel en snel. Reacties op vragen kreeg ik dan ook binnen enkele minuten al en nog op een bijzonder laat tijdstip. Ik ben erg tevreden

Sloot 1

5912es Venlo