Snelle levering en een uitgebreid aanbod aan producten, waaronder van Amerikaanse merken welke hier lastig te verkrijgen zijn
Beste Daniel, Leuk om te horen dat ons assortiment bevalt. Mocht je zelf suggesties hebben voor meer merken, dan horen we het altijd graag. Bedankt voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Diverse producten via moquer aangeschaft, altijd de volgende dag bezorgd en snelle communicatie.
Beste Alex, Bedankt voor je review en fijn om te horen dat het advies en de snelle levering bevalt. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Niets aan te merken , alles verloopt vlot
Beste Christiaan, Bedankt voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Snelle levering, goede kwaliteit.
Beste René, Bedankt voor je mooie review! Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Ik had 30 seconde na mijn bestelling gemaild dat het aantal onjuist was. Was niet echt behulpzaam.
Beste Daan, Bedankt voor je review. Hoewel wij snel reageren op alle e-mails, kan het voorkomen dat een paar uur later je bestelling al ingepakt en verzonden is. Tegenwoordig moet alles heel snel verzonden worden en dat gaat helaas ten kosten van de flexibiliteit om bestelfouten of adresfouten aan te kunnen passen. Dat is uiteraard erg vervelend, dus het is altijd belangrijk om een bestelling goed te controleren voor het plaatsen. Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Top service een dag later alles geleverd
Beste Filip, Bedankt voor je beoordeling! Fijn dat het lekker snel ging. Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Enkele keren spullen voor mijn zoon naar tevredenheid gekocht,Snelle levering, netjes en keurig!
Beste Veki, Fijn om te horen dat je zoon tevreden is met de producten. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Ik bestel bijna alles hier voor mijn haarproducten. Ik zou graag zien dat ze zichzelf nog uitbreiden naar een grotere assortiment met minder bekendere merken. Verder is het geweldig.
Beste Gillan, Bedankt voor je review. Wij zijn altijd op zoek naar meer mooie merken, dus suggesties mag je altijd doorgeven. Helaas heeft het verleden bewezen dat als een mooi merk iets te klein is, deze niet populair genoeg is om in het assortiment te kunnen houden. Daarom zijn we tegenwoordig strenger met nieuwe merken, zodat we teleurstellingen kunnen voorkomen als een merk na 6-12 maanden weer uit de shop verdwijnt vanwege tegenvallende interesse. Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Goede producten en een snelle service
Beste Rob, Bedankt voor de beoordeling! Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Top producten en snel geleverd.
Beste Ron, Bedankt voor je mooie review! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Awesome products and service
Snelle levering, uitstekende producten.
Beste Joël, Bedankt voor je positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Snelle levering. Geen probleem. Zoals het hoort te zijn. Dank je wel voor de service!
Beste Stefaan, Fijn om te horen dat alles vlot is verlopen. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Uitgebreid assortiment tegen zeer scherpe prijzen. Veel verzend opties, waaronder PostNL punten en pakket kluisjes. Het pakket werd super snel verstuurd. Ik zou niet weten wat ik anders zou willen!
Beste Dolf, Erg goed om te horen dat ons aanbod, onze prijzen en leveropties in de smaak vallen. Dat horen we natuurlijk graag. Bedankt voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
I'm an American expat in Europe and often can't find (or get) some of my favorite products here because some US-based brands don't ship outside of the country. But then I stumbled upon this site and all of that changed. Not I've got easy access to an incredible selection of products, including some that I've tested for the first time thanks to Moquer. Plus, shipping is a breeze - I think I've received my package within 5 days of placing my order (give or take). So overall, I would recommend this site wholeheartedly!
Eindelijk een haar klei gevonden die voldoet aan een in het verleden gebruikte , maar niet meer verkrijgbaar is , dus TOP!!!
Beste Thomas, Erg fijn om te horen dat je een mooie klei op onze website hebt kunnen vinden. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Bestel vaker bij Moquer en het is altijd uitstekend geregeld. Alles wordt altijd super snel geleverd.
Beste Lucas, Leuk om te lezen dat je al een tijdje klant bij ons bent, dat waarderen we zeer!. Bedankt voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Overzichtelijk website maar moet telkens helemaal opnieuw beginnen om een volgend item te bestellen. Als ik iets in mijn winkelkarretje zet dan kan ik niet verder winkelen. Ik moet terug de website opstarten. Gelukkig staat mijn eerste bestelling er nog en kan ik het volgende item bestellen. Dat kan vlotter mijn inziens (of ik kijk iets over het hoofd maar dan nog moet dit duidelijk aangegeven worden. Verder Correcte en snelle levering
Beste Dirk, Bedankt voor je beoordeling en feedback. Wellicht ging er toen iets mis, want over het algemeen is het zeer eenvoudig om te blijven shoppen door gewoon naar de vorige webpagina te gaan. Wanneer wij hier meer reacties over krijgen, dan gaan we er zeker nog eens goed naar kijken. Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Goede prijs en snelle levering
Beste Peter, Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
The delivery on the site indicated 1 day however this took almost a week to get to me. I was not impressed by that
Great on line portal with lots of products and great value.
Je krijgt hier zeer goede product kennis. Ze weten wat ze verkopen.
Beste Muhittin, Blij dat we je konden helpen bij je keuze. Bedankt voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Zoals he hoort, goede service.
Beste Frederik, Fijn om te horen dat de service bevallen is. Bedankt voor de review en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Aanrader
Beste Kenan, Bedankt voor je beoordeling. Mooi om te horen dat alles goed verliep. Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Altijd al goede producten gehad, snel geleverd. Aanrader!
Beste Stijn, Fijn om te horen dat we kunnen helpen bij het leveren van mooie producten. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
15 Staverenstraat
Deventer, The Netherlands 7418CJ
Moquer Hair Styling and Grooming has been founded in 2014. It is based in the Netherlands, but ships worldwide. Moquer's mission is to offer the best and healthiest hair & grooming products for men, so that every man can look and feel his best. We thank you for your support!