Beste Mark, Bedankt voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Beste Stef, Fijn om te horen dat alles correct en vlot is verlopen, dat horen we graag. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Beste Marco, Fijn om te horen dat de service goed is bevallen. Bedankt voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Beste Alex, Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Beste Cristel, Bedankt voor je review. Hoewel we iets meer een mannenshop zijn, hebben we zeker ook interessante producten voor vrouwen. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Beste Michel, Leuk om te lezen dat ons assortiment in de smaak valt. We zien je graag terug in de toekomst. Bedankt voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Beste Jan-Paul, Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Beste Ufuk, Fijn om te lezen dat de producten goed bevallen. Bedankt voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Beste Vicente, Dit soort reviews lezen we graag. Bedankt voor de mooie woorden en tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Beste Christophe, Goed om te horen dat de verzending vlot verliep en het product bevalt. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Beste Andre, Bedankt voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Beste Erik, Bedankt voor je review! Fijn dat alles snel ging. Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Beste Ritchie, Goed om te horen dat onze shop en ons assortiment bevallen. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Beste Alex, Fijn dat alles naar wens is verlopen. Tot een volgende keer en bedankt voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Beste Erwin, Bedankt voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Beste Sjoerd, Bedankt voor je review. Blij om te horen dat we konden helpen. Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Beste Jolanda, Bedankt voor je positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Beste R. J., Fijn om te lezen dat het product goed is bevallen. We zijn blij om te merken dat de service bevalt. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Beste Steven, Bedankt voor je beoordeling en goed om te lezen dat alles vlot is verlopen. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Beste Lisette, Leuk om te horen dat de website en de producten bevallen. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Moquer Hairstyling & Grooming is al sinds 2014 een autoriteit op het gebied van haarstyling- en verzorgingsproducten voor mannen. In die tijd hebben we duizenden mannen kunnen helpen een beter voorkomen te krijgen en zelfverzekerder door het leven te gaan. Ons grote assortiment premium merken levert daar een zeer grote bijdrage aan en er zit altijd wel iets bij voor jou!