Weinig ervaring, al 50jr + bij CB verzekerd ... zelden schade gehad !

Dus mij blijft elk jaar opnieuw de premie-betaling ! Maar omdat ik weet dat ik goed verzekerd blijf ik een tevreden klant.

Geweldig service

Dit jaar met hevige sneeuwval was onze veranda verzakt. Centraal Beheer gebeld, situatie uitgelegd, foto's verstuurd en in korte tijd uitstekend afgehandeld. Zeer tevreden met medewerkers die klanten helpen. Super......

Wat ging er mis? ALLES!!

Betreft: Woonverzekering Wat ging er mis? ALLES!!! Even Apeldoorn bellen, blijkt uiteindelijk 10 jaar ellende en stress (meer dan 100 mailtjes, telefoontjes, etc.)!!! Als Centraal Beheer onze schademelding in 2016 serieus zou hebben onderzocht, dan hadden wij niet 10 jaar lang in de ellende gezeten met enorm veel stress tot gevolg! In 2016 werd onze schadeclaim afgewezen. Pas na onze nieuwe schademelding in 2025 constateert Centraal Beheer dat zij in 2016 onze claim onterecht hadden afgewezen. In 2016 voelden wij ons met de rug tegen de muur gezet; een eventueel vervolgonderzoek zou voor eigen risico zijn (€ 8.000). Wij hadden in 2016 al onze twijfels, echter het schaderapport van Centraal Beheer veronderstelde dat de mogelijke oorzaak was hersteld; achteraf blijkt er helemaal GEEN verder onderzoek te zijn gedaan. Onze twijfels waren dus terecht! Uiteindelijk is de schade, die in 2016 reeds was geconstateerd, pas in 2026 vergoed.

alles makkelijk geregeld

Even bellen of zelf alles in de app regelen. Het werkt allemaal even snel en makkelijk. Of het nou om een wijziging van een hypotheek gaat of een verzekering, alles wordt goed uitgelegd.

inmiddels gelukkig jaren geleden dat ik jullie nodig had.

zie bovenstaande

Toppie

Snel geregeld

Volledig!

Complete verzekering, geen omkijken naar

Goede en zorgvuldige autoverzekering, dit gevoegd bij de collectiviteitskorting.

Zie boven

tevreden

Alles naar wens zonder probleem alle schades goed afgewikkeld

Prima en snel geholpen

Bij schade kreeg ik na indiening offerte al de helft van het bedrag gestort.

Direct contact Direct gehandeld Direct afgehandeld Direct nazorg

Alles klopt bij acute pech onderweg, zo belangrijk voor je eigen veiligheid ook voor de andere weggebruikers!

Beregoed

professioneel contact en vriendelijk

Snelle afhandeling bij schade

Ik heb het nog niet nodig gehad maar ik heb alle vertrouwen in jullie

Ik heb nog geen ervaring hier mee

Zeer slechte verzekerings maatschappij, niet doen!!!

Na jarenlang all risk verzekerd te zijn bij centraal beheer zonder dat er iets gebeurd is, was ik ineens betrokken bij een schadegeval waarbij de tegenpartij schuld erkend. Vervolgens wilt centraal beheer het niet oppakken/oplossen en ben ik mijn schade vrije jaren kwijt aangezien ze vinden dat er te weinig tegenbewijs is en de tegenpartij niet aansprakelijk kunnen stellen. De tegenpartij is op de hoogte en wilt gewoon uitkeren, maar centraal beheer wilt het mailtje niet sturen en sluit het dossier/willen niks meer doen. Ook heb ik diverse fotos als bewijs, maar hier is niet eens naar gevraagd door ze: ze willen niks betekenen. Je moet zelf achter alles aan, wordt totaal niet op de hoogte gehouden en ze houden zich niet aan gemaakte afspraken! Ga naar iedere verzekering behalve naar centraal beheer! Zo slecht ben ik in mn leven nog niet eerder "geholpen" !

Bar slecht **********

Cijver 2 is nog te hoog voor deze achterbakse Laten je langer dan een jaar een verzekering betalen die je hebt opgezegd vervolgens weten ze er niks van verzeker nooit weer een auto bij deze ********** tussen de 1000 en 2000 euro gwn gestolen van me tuig Zeggen dat ik het nooit heb opgezegd

500 euro verhoging camperverzekering zonder enige uitleg

Twee jaar tevreden geweest over de camperverzekering van Centraal Beheer. Deze week een e-mail ontvangen met de nieuwe premie. 500 euro meer betalen, zonder enige uitleg waarom. Telefonisch een medewerker gesproken. Zij kon mij niet exact uitleggen waarom de camperverzekering 500 euro duurder wordt. Zij stelde dat het de pechhulp kan zijn, maar het lijkt me sterk dat deze met 500 euro duurder wordt. Ik heb geen schade gereden en het gaat niet om een oude camper. Ik vind het een slechte zaak dat Centraal Beheer zonder enige uitleg de camperverzekering verhoogt. Uiteraard ga ik een andere verzekeraar zoeken voor de camperverzekering.

Makkelijke app en overzichtelijk. Fijne communicatie.

Super snelle schade afhandeling

Vrijdag 2 januari (goed begin) door gladheid uitgegleden met de fiets. Naast blauwe plekken ed. viel het gelukkig mee. De fiest had meer geleden. Reparatie van bijna € 100,-. Zaterdag online de schade gemeld, hoe makkelijk gaat dit. Een aandachtspunt is het uploaden van bestanden, daar zouden meer extensies mogelijk moeten zijn. Schade keurig gisteren binnen 3 dagen betaald. Werkelijk TOP! Ik werk zelf bij een concullega, daar kunnen wij nog wat van leren. CB GA ZO DOOR!

30% prijs stijging in 2 dagen ???? Tevreden???

Zonder schade is mijn Allrisk verzekering met 30% gestegen!!!!!!

Goede afhandeling

Pas als je een schade hebt merk je hoe goed of slecht de verzekeringsmaatschappij is. Bij mij was alles zeer snel geregeld en werd ik vriendelijk te woord gestaan. Ik weet niet of andere maatschappijen goedkoper zijn maar ik blijf bij deze maatschappij mede vanwege de goede service.

Asociaal

Asociaal dat de auto verzekering meer als 10 euro duurder is geworden

Slechte behandeling door medewerking

Schade gemeld aan kunststof kozijn en alle fotos en oorzaak laten verhelpen door leverancier. Afwateringsgaten iets uitgevijlt. Kozijn zitten er al 5 jaar Het uitvijlen waardoor het water beter afgevoer kan worden bij veelregen en wind. Volgens medewerkster is dit een constructiefout en dus niet gedekt. Hier niet mee eens en gevraagd of er dan geen expert naar kan komen kijken. Volgens medewerkster kan dit niet als de schade wordt afgewezen. Ik moet maar aan tonen dat het geen constructiefout is. Zeer klantontvriendelijk. Hen intussen juridische bijstand gevraagd zodat zij het hopelelijk kunnen oplossen.

altijd prima behandeling

Altijd prima behandeling ook telefonisch.

Slecht

Goedemorgen, Ik ben niet tevreden met mijn reisverzekering. Afgelopen zomer is mijn schoonvader overleden en ben aan de telefoon niet correct geholpen en werd mijn gezegd dat ik nergens recht op heb terwijl ik veel kosten heb gemaakt. Ik denk erover na om de verzekering op te zeggen. Groet Rachid

Laan van Malkenschoten 20

7300 HZ Apeldoorn