Laden reviews...
188 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews blijkt dat schadeafhandeling vaak snel verloopt en klanten krijgen duidelijke informatie. Klanten waarderen de vriendelijke service en de aandacht voor hun vragen. De meeste respondenten noemen de completeness van de verzekering en een zorgeloos gemak. Enkele uitschieters melden zorgen rondom administratie, maar over het algemeen heerst er tevredenheid.
Tot dusver nog geen aanspraak op hoeven maken maar weet zeker dat mocht ik een schade hebben dat deze netjes en correct afgehandeld gaat worden .
15 September 2026
HOOGVLIET ROTTERDAM
Altijd goed en betrouwbaar
Nell Stolk
ROTTERDAM
Geen gekke dingen meegemaakt. Zodat ik van de verzekering gebruik moet maken.
Lucia
Oosterhout nb
Alleen maar lof, geen klachten.
12 September 2026
Roel
KLIMMEN
ik kan niet anders zeggen dat de schade die ik heb gehad perfect is afgehandeld
11 September 2026
Ed van der Mark
Amsterdam
We hebben nog nooit iets voor de verzekering gehad . Nog niks mee gemaakt
Helma Paans
Waalwijk
Goed bereikbaar, goede service
Ria
Rotterdam
Lp bonthuis
Zwolle
Je weet pas of je bij een goede verzekeringsmaatschappij bent verzekerd als je een keer iets hebt te claimen. Ik had na 13 jaar mijn auto uit de allrisk dekking gehaald en kort daarna kreeg ik te maken met een verhaalschade. Na melding werd ik door CB gebeld dat mijn rechtsbijstandverzekering de afwikkeling zou overnemen. Dit werd snel en accuraat door de expert van CB geregeld en CB keerde de schadepenningen direct al na een dag aan mij uit en heeft het verhalen van de schade bij de tegenpartij verder zonder dat ik daarbij hoefde te worden betrokken afgewikkeld.
Herman Beerding
Enkhuizen
Duidelijk en een goede prijs c.q. condities
G.J. de Jong
Nederhorst den Berg
Ik heb hem (nog) niet nodig gehad. Betaal alleen maar.
Cherry
Rotterdam
Gelukkig niet veel aanspraak hoeven maken maar als ik dat deed werd ik prettig en duidelijk geholpen.
Leo
's-Heerenhoek
alles fantastisch geregeld bij schade
hub
landgraaf
n.v.t
Wouter
Zandvoort
De afgelopen (6) decennia niet gemerkt dat CB onze (sporadische) schadeclaims niet serieus probeerde te nemen. Integendeel, eenmaal werd zelfs uit coulance een (lekkage)schade vergoed, die volgens de exoneratieclausules (kleine lettertjes) niet onder de dekking viel; een loyaliteitsbonus.
Jaap
Bunschoten-Spakenburg
Zie boven.
Frans Radius
Apeldoorn
Ik ben al meer dan 10 jaar klant bij Centraal Beheer. Zij valt op door snelheid, vakkundigheid en wat betreft kwaliteit en prijs voor mij de beste verzekeraar.
Rene
Sneek
altijd goed geholpen
fred
Beverwijk
Vooral telefonische ondersteuning en geruststelling en zorgen voor een sleep en met de garage en de verhuurder van de vervangauto . Heel fijn
Volkra
Almere
Twee jaar geleden geprobeerd de schade na een lekkage in de woning vergoed te krijgen. En ik kreeg helemaal niks. Reden: uw spullen zijn afgeschreven... Dus zuinig zijn en degelijke spullen hebben , het is niks waard. Ik werd ervoor afgestraft. Zodra ik het kan, ga ik op zoek naar een ander.
Angel
Gouda
Ik had een steen door de voorruit, waar er een gat is onstaan in een deur door een baksteen. De schade is niet afgehandeld. En bij melding werd er ontzettend moeilijk gedaan, waardoor ik bijna het gevoel had dat ik teveel schades meldde.
Monique de Leeuw
Eindhoven
Je zakt na schade te ver terug, makkelijk geld verdienen zo. Er zijn betere en goedkopere verzekeringen die zeker net zo goed zijn of beter.
4 September 2026
J.C.M van Wordragen
Bergschenhoek
Mijn ervaring met Centraal Beheer goed!
3 September 2026
Ruud
Oud-Beijerland
geholpen in een ongelijke strijd tussen vve en ons, lekkage buiten onze schuld. heeft ons ruim € 800,- gekost.
3 September 2026
M.J.