Filters

2

Onbereikbaar

Compleet onbereikbaar! 20 oktober vragen betreffende schade beantwoord per mail. 14 november heeft CB geprobeerd mij te bellen. Omdat ik deze oproep helaas gemist heb sturen ze mij een brief met het verzoek hen te bellen. Iedere keer dat ik bel krijg ik een wachttijd van 40-50 minuten. Als ik vraag om met mij te mailen Ipv bellen omdat ik in het buitenland ben wordt hier niet op gereageerd, ronduit slecht

 • Aanbevelen? Nee
2

Echt ongelofelijk slechte en trage service

Echt ongelofelijk slechte en trage service. Er moest een ontslag hoofdelijkheid komen met een aanvullende lening. Staat volgens de eigen site 4 weken voor. Inmiddels ruim 9 weken bezig. De acceptant weet werkelijk niet waar ze mee bezig is. Snapt er niets van. Vraagt onnodig documenten op. Belt niet terug naar de financieel adviseur die eindeloos moet bellen om haar aan de lijn te krijgen. Zeggen eerst telefonisch toe dat er uiterlijk op een bepaalde datum een reactie komt omdat dat in het systeem staat. Bel ik na die datum terug omdat ik niets gehoord heb, zegt de persoon van de klantenservice dat er helemaal geen datum in het systeem staat!!! De ene keer zijn de stukken compleet, dan toch weer niet. Inmiddels zelf al tientallen telefoontjes naar de klantenservice gedaan. Die zeggen ook dat ze niets kunnen doen en dat het via de adviseur loopt. Vele malen gezegd dat het spoed heeft omdat mijn ex al een huis heeft gekocht en een hyotheek moet gaan regelen, maar dan wel de overwaarde uitgekeerd moet hebben. Maar blijkt nergens uit dat ze sneller handelen. Klacht ingediend, gebeld door de klachtenfunctionaris net op een moment dat er weer schot in de zaak lijkt te komen. Drie dagen later zijn we er nog niet. Weer bellen met de klachtenfunctionaris. Weer niet bereikbaar. Het is echt ongelofelijk hoe slecht de service is. En je staat eindeloos in de wacht. Vandaag mijn adviseur gesproken. Had bij Moneyyou vorige week hetzelfde verzoek ingediend en vandaag een week later al het aanbod. Renteaanbod in een dag. Bij Centraal Beheer duurde dat ook weken!!! Adviseur van mijn ex heeft dit ook nog nooit meegemaakt zei hij.

 • Aanbevelen? Nee
9

Geweldig, goed en duidelijke uitleg, ze nemen de grootste zorg direct voor hun rekening.

Word altijd fijn te woord gestaan en goed geholpen, ze nemen direct veel problemen uit handen. Ik ben zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne en klantgerichte verzekeringsmaatschappij

Altijd vriendelijke, behulpzame, meedenkende en oplossingsgerichte medewerkers. Goede producten en fijn dat persoonlijk contact mogelijk is.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik heb echt een top ervaring met Centraal Beheer

Alles is tot in de puntjes geregeld door centraal beheer. Bij telefonisch contact zeer vriendelijk en goede mensen en wat zij zeggen doen ze ook. Ik waardeer dit als klant. Perfect geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top verzekerings bedrijf

Alles altijd top geregeld

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede en duidelijke verzekering

Altijd keurig geholpen om het even wat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Mijn ervaring tot nu is dat je telefonisch zeer vriendelijk en professioneel te woord wordt gestaan.

 • Aanbevelen? Ja
7

altijd vriendelijke mensen aan de telfoon

ooit een schade goed afgehandeld ik heb ook interpolis - ik durf niet alles af te sluiten bij centraal beheer

 • Aanbevelen? Ja
1

Ronduit slecht

Zeer kundig in het innen van betalen van een polis centraal beheer Achmea gaan over lijken hiermee

 • Aanbevelen? Nee
1

Geen hulp bij schade-rijding

Augustus ‘22 in Luxemburg gestrand met de camper na een schaderijding.. na 1uur 59 min wachten aan de telefoon , geen reactie. Na 5 uur wachten na t laatste contact zelf maar een Berger in Nederland gebeld. Zelf repatriëring vanuit Luxemburg naar huis geregeld en betaald, De dag na schade de verzekering gebeld… ja sorry het liep niet helemaal lekker. We bellen U volgende week terug… ze moeten nog steeds bellen. Zelf twee maal aan de bel getrokken hoe en wat met de schade . Geen respons.. Twee weken na de schade zelf de auto naar een schade bedrijf gebracht en de reparatie daar laten uitvoeren… na 5,5 maanden komt men met een mail.. We gaan een expert inschakelen en heeft U nog foto’s… nee die heb ik niet.. wat is het volgende ,… of ik ook nog de onderdelen heb bewaard ? Ik had hier een all-risk verzekering maar die bleek niets waard. Heb al mijn verzekeringen opgezegd want bij deze firma kun je beter niet verzekerd zijn ! Ik was gewaarschuwd door de Berger dat het een hele kluif zou gaan worden om de schade betaald te krijgen .. helaas heeft de beste man gelijk gekregen. Centraal Beheer , beloof niets als je het niet wilt of kunt waarmaken !!.

 • Aanbevelen? Nee
10

Centraal Beheer is snel en betrouwbaar

Wij zijn al tientallen jaren klant van Centraal Beheer en haar voorgangers. In al die tijd hebben we pakweg 4 a 5 keer schade gehad en gemeld. Al die keren zijn we snel en professioneel geholpen door de medewerk(st)ers. Kortgeleden hebben we deelgenomen aan de kleine deukjesactie in Rotterdam. Perfect georganiseerd en snel geholpen. Chapeau!

 • Aanbevelen? Ja
10

Altijd behulpzaam

Altijd goed geholpen

 • Aanbevelen? Ja
2

Wat een slechte verzekering!

Wat een slechte verzekering zeg. Betaling achterstand van 1 maand tevens aangegeven aan de klantenservice dat ik het moeilijk heb en pas over 3 weken kan betalen, zegt ze geen probleem ik stuur een betaal link. Ben ik langs een camera gereden en krijg ik een boete van rdw omdat ik niet verzekerd sta. Bel ik weet met de klantenservice geven ze aan dat de betaal link 2 dagen geldig was en niet 3 weken dus me verzekering stop was gezet. VERZEKER NIKS HIER!!

 • Aanbevelen? Nee
10

word keurig geholpen en word gelijk geregeld

zeer goed

 • Aanbevelen? Ja
2

Schademelding niet opgepakt

Helaas duurt het enorm lang dat Centraal beheer contact met je opneemt nav een schademelding. Schande! Al 3 weken geleden schade gemeld en niemand heeft contact opgenomen.

 • Aanbevelen? Nee
3

heel vervelend

erg lang, Maanden ,moeten wachten op antwoord ,toen nog onvolledig . ik ben nog steeds ontevreden over de uitleg.

 • Aanbevelen? Nee
10

Uitstekend

Na de overstroming door een verstopte leiding in de keuken ben ik uitermate correct behandeld en zeer snel afhandeling van het schade bedrag. Heel erg blij mee met de hulp die toen is geboden.

 • Aanbevelen? Ja
1

Worse insurance ever

They don’t pick up the phone saying they are busy. They don’t reply to the app messages or the WhatsApp messages. It has been three weeks since I reported a damage and so far no reply. So much regret of choosing this insurance provider.

 • Aanbevelen? Nee
2

Zeer slecht

18 februari 2022 een schade ingediend omdat onze schutting door storm is omgewaaid. Na 28 dagen nog steeds geen reactie. Als ik bel krijg ik te horen dat de wacht tijd 45 min duurt, op mails krijg ik geen reactie, via de chat word ik van het kastje naar de muur gestuurd. Ze zijn dus niet bereikbaar, en zo gaat het elke keer als ik contact leg. Voor mij een rede om over te stappen

 • Aanbevelen? Nee
2

Te lang wachten voor een reactie

Ik heb een maand geleden een claim ingediend via de centraal beheer app na de stormschade op 18 feb. Na die tijd heb ik allemaal bevestiging gekregen maar geen verdere reactie en vandaag heb ik zelf contact opgenomen met de afdeling inboedel om te vragen wat ik moet doen waarom zo lang moet ik wachten en tijdens het gesprek kreeg ik te horen dat ze niet kunnen bepalen hoeveel het tuin spullen zou het kosten, terwijl het een expert kan opdragen om een ​​schaderapport te maken! en nu moet ik weer wachten om de juistheid van de claim te beoordelen!!!!! omdat ik niet van alle spullen een factuur heb. wacht weer.... Ik ben hier niet goed verzekerd terwijl ik bijna 400 euro per maand betaal voor compleet pakket en nu vind ik het echt jammer dat het zo lang moet ik wacht Gewenste oplossing Expert aansturen voor een schaderapport aangezien ik geen factuur heb van alle spullen en een vergoeding voor alle schade

 • Aanbevelen? Nee
2

Stelletje amateurs

2 weken terug kreeg ik een bericht dat ik teveel heb betaald over het jaar 2021. Netjes teruggestort en telefoon gedaan of het wel klopte, alles klopte en het zou zo klaar zijn. Vervolgens wordt er een groot bedrag weer afgeschreven van de rekening terwijl maandpremie 117 euro per maand is. Je belt ze op, krijg je een onervaren medewerkster aan de lijn die je 45 min in de wacht houdt en vervolgens zegt dat ze het ook niet weet. Wat een stelletje amateurs

 • Aanbevelen? Nee
2

Zeer zwakke maatschappij

Zeer zwakke maatschappij. Al mijn verzekeringen opgezegd en raad het iedereen in mijn netwerk actief af ooit met deze partij in zee te gaan. Een heel ingestudeerd verhaal waarom ze mijn laptop die door kortsluiting stuk ging en pas 2 jaar oud was niet zouden vergoeden. Als mijn koelkast erop gevallen zou zijn zouden ze het wel vergoed hebben. Dat zou in de kleine lettertjes staan. Ik betaalde meer dan 25 euro premie per maand voor verschillende verzekeringen en was al jarenlang klant. De kosten voor de laptopreparatie bleken achteraf 59 euro te zijn. Zeer slechte partij.

 • Aanbevelen? Nee
1

Zeer slechte schade en klachtenafhandeling

Zelf heb ik meer dan 40 jaar bij Centraal Beheer gewerkt en heb al mijn verzekeringen daar lopen. Bij thuiskomst van vakantie constateer ik een in mijn ogen kleine waterschade. Dit meld ik telefonisch bij CB en één van hun netwerkbedrijven (één persoon) komt kijken om de oorzaak van de schade te onderzoeken. Die dag is het echter slecht weer en omdat de persoon alleen is kan hij de ladder niet op om de oorzaak te onderzoeken en zegt later in de week terug te zullen komen met 2 personen om de oorzaak te onderzoeken. Vanaf dit moment gaat vrijwel alles mis, zowel met en bij CB als bij dit netwerkbedrijf. Ik heb inmiddels minstens 10 keer gebeld, heel veel mailtjes met bijlages ontvangen en verstuurd en krijg steeds iemand anders te spreken met ook elke keer een ander verhaal. Ook ben ik al 2 x als leugenaar uitgemaakt door CB, maar ik heb beide keren gelukkig kunnen bewijzen dat ik de volledige waarheid heb gezegd. Ik heb inmiddels een document opgesteld van 6 A4 kantjes en heb onnodig heel veel tijd aan deze kwestie moeten besteden. Helaas is e.e.a. nog steeds niet naar wens opgelost en krijg ook geen enkele medewerking. Let wel, dat ik zelf hier meer dan 40 jaar heb gewerkt doet in feite niet echt ter zake en geeft mij niet meer recht dan elke andere verzekerde. Het gaat mij echter daarom wel aan het hart, dat ik op diverse review sites zo'n negatief verhaal over CB moet plaatsen. CB is onderdeel van Achmea en ook CB kent nog weer veel verschillende afdelingen. Deze review heeft uitsluitend betrekking op de particuliere woonverzekering en de klachten afdeling die daarbij hoort. Ook vandaag nog weer uitgebreid telefonisch contact gehad, maar er komt geen enkele medewerking en daardoor ook geen schot in deze kwestie die nu al langer dan een maand loopt!

 • Aanbevelen? Nee
1

Informatie lekkers!

Nog nooit in mijn leven zo’n slecht bedrijf meegemaakt. Nooit een verzekering afsluiten hier. Strooien met persoonlijke gegevens en sturen deze naar de verkeerde persoon. Dit bedrijf doet alles behalve jou helpen. Ooit een karig bedrag van €7 vergeten te betalen. Nu heb ik een CIS melding waardoor ik nergens een verzekering kan afsluiten omdat er in de melding niet benoemt wordt om wat en hoeveel het gaat. Alles is altijd optijd betaald maar door dit karige bedragje heb ik een mega groot probleem!! Wees jezelf lief en vermijdt dit bedrijf en achmea over het algemeen!!! Ook zal ik overal een slechte review achterlaten waar kan!

 • Aanbevelen? Nee

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.