Top verzekeringsmaatschappij

Correct en vriendelijk, heel tevreden mee.

Super goed geregeld

Erg goed geregeld ondanks de drukte. Voordringers werden keurig tegengehouden en de koffie en taart was ook dik in orde.

Gastvrije ontvangst. Koffie, thee en iets lekker. Auto snel gerepareerd!

Het was in een woord fantasties!

Zie boven

zeer positief

goed resultaat en geweldig fijn event. Top!

Uitermate tevreden over de opzet, doorlooptijd, service en uiteindelijk het resultaat. Top actie.

Goed geregeld super service

Echt klasse service, zowel van Centraal Beheer als de schade herstellers.

Top om dit aan te bieden. Gezien de grote aanloop viel het wachten uiteindelijk best mee. De mannen van het uitdeuken waren iig buitengewoon vriendelijk.

Alles oké

top

Top ochtend met een leuk ontvangst van een orkest en een lekker CB appeltje, een professionele uitdeuker een kop koffie met gebak leuke vrouwelijke en mannelijke hosts maken een ochtend als deze superwaard bedank CB

Goed geholpen

Schade zo herstelt

Ze doen wat ze moeten doen. Alles loopt goed.

Vlotte afhandeling, en correct te woord gestaan

Geweldige vakmensen

Was zeer goed georganiseerd. Goed en professioneel geholpen. Een paar deukjes eruit gehaald. Was super.

Fantastisch geregeld mooi resultaat!

Goed geregeld! Ging soepel geen gedoe! Iets lekkers tijden het wachten! Echt top!

Geweldig super geregeld !

Petje af, ik wist niet wat ik kon verwachten. Eenmaal aangekomen verliep alles vlot. Van. Aankomst tot het parkeren in de wachtplek A15 was een minuut of 40. Daarna nog een kleine 50 minuten en ik was weer onderweg helemaal niet gek dus. Ook de innerlijke mens werd goed verzorgd met koffie en lekkers en er was live muziek. Toen er ook nog eens 4 i.p.v. 3 deukjes verdwenenen waren kon mijn dag niet meer stuk. Wat een tovenaars deze vakmensen !!

Netjes en snel

Geweldige ervaring alles netjes en goed geregeld. En knap werk verricht van de schadebehandelaars. Je ziet er niks meer van proficiat.

Is goed

Geweldig dat een verzekeraar dit doet!

Niet lang wachten. Deukje er snel uit! En ook nog lekker kaasbroodje met thee.. en ook nog appels en een tas met kado's! Super!

Goed verzekeraar

Ik ben zeer tevreden bij Centraal beheer

Al jaren geleden nette schade afhandeling

Fantastisch!!

Toen ik de rijen auto’s zag die op dezelfde tijd als ik aankwamen vermoedde ik dat het een lange dag zou worden. Niets is minder waar, ruim een uur later waren wij geholpen en drie irritante deukjes waren verwijderd. Alles was ver boven verwachting en niets anders dan complimenten voor deze service van CB

Goede en snelle service

Wijzigingen zijn eenvoudig door te geven

Snel en perfect

In eerste instantie schrok ik van de lange rij met wachtenden. Eenmaal binnengekomen viel alles op zijn plek. Ik werd snel en vakkundig geholpen en het was al klaar voordat ik mijn consumptie op had. Zeer tevreden over het resultaat.

Er was brand gesticht in mijn papiercontainer die tegen de schuur stond….schade aan muur…..netjes opgelost na melding….hoefde verder niets te doen.

Laan van Malkenschoten 20

7300 HZ Apeldoorn