Laden reviews...
54 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews blijkt dat schadeafhandeling vaak snel verloopt en klanten krijgen duidelijke informatie. Klanten waarderen de vriendelijke service en de aandacht voor hun vragen. De meeste respondenten noemen de completeness van de verzekering en een zorgeloos gemak. Enkele uitschieters melden zorgen rondom administratie, maar over het algemeen heerst er tevredenheid.
Ik heb veel jaren inbudelwerzekering bij jullie en ik ben tevreden
Liudmila
Emmen
Goed bereikbare service
Gerard
Veenendaal
Zie boven.
Mary Baars
Velsen-zuid
In geval van schade, snelle afhandeling
F.Harkema
Workum
Altijd correct, ook telefonisch.
Anita
Hoofddorp
Goed bereikbaar met ervaren medewerkers.
Henri Flaton
Naaldwijk
heb geen ervaring,
20 June 2026
Johanna Bouwsema
Drachten
Ik ben al heel erg lang klant van centraal beheer met al mijn verzekeringen en het voelt veilig en vertrouwd ook weet ik dat ik niet teveel betaal zoals meerdere ouderen dat wel na verloop van tijd moeten van hun verzekering gezien hun leeftijd. Dat maakt voor mij centraal beheer een top verzekering
Annelies
Eindhoven
Goede instrukties
Alibaks
S'hertogenbosch
In het eerste telefonische contact krijg je deskundig advies waarmee je 'verder' kunt in het afhandelen van n eventuele schade.
Henk
Boskoop
F.L.C. Kloor
Thorn
Omdat wij al jaren gelukkig geen aanspraak hebben hoeven maken op de verzekering is het wel een goed gevoel dat we.indien nodig een beroep kunnen doen op onze verzekeringen.
13 June 2026
Els
Geldrop
Omdat ik een aantal jaren zelf geen auto had, maar wel gebruik maakte van Greenwheels, kreeg ik geen no claim korting bij de aanschaf van mijn auto. Terwijl jaren schadevrij had gereden.
12 June 2026
P.M.
Dordrecht
Wel de premie betaald, toch niet verzekerd. Aanpassingen aan de constructie van bijgebouw worden niet meegewogen ondanks gemaakte kosten en advies dit na telefonische toezegging van Centraal Beheer. Aangevraagde veranderingen in de polis zijn niet toegepast.
7 June 2026
Wouter van Driel
Eelde
Zeer tevreden ermee
5 June 2026
Antonius
Sittard
Informatie is in een oogopslag helder en medewerkers staan je vriendelijk te woord.
3 June 2026
Larry
Schiedam
Ik zou het iedereen aanraden raden
3 June 2026
bij schade snelle afhandeling
23 May 2026
Matheus Viveen
Papendrecht
Dus mij blijft elk jaar opnieuw de premie-betaling ! Maar omdat ik weet dat ik goed verzekerd blijf ik een tevreden klant.
20 May 2026
Wil
Ede Gld
Dit jaar met hevige sneeuwval was onze veranda verzakt. Centraal Beheer gebeld, situatie uitgelegd, foto's verstuurd en in korte tijd uitstekend afgehandeld. Zeer tevreden met medewerkers die klanten helpen. Super......
20 May 2026
H.Satici
Dordrecht
Betreft: Woonverzekering Wat ging er mis? ALLES!!! Even Apeldoorn bellen, blijkt uiteindelijk 10 jaar ellende en stress (meer dan 100 mailtjes, telefoontjes, etc.)!!! Als Centraal Beheer onze schademelding in 2016 serieus zou hebben onderzocht, dan hadden wij niet 10 jaar lang in de ellende gezeten met enorm veel stress tot gevolg! In 2016 werd onze schadeclaim afgewezen. Pas na onze nieuwe schademelding in 2025 constateert Centraal Beheer dat zij in 2016 onze claim onterecht hadden afgewezen. In 2016 voelden wij ons met de rug tegen de muur gezet; een eventueel vervolgonderzoek zou voor eigen risico zijn (€ 8.000). Wij hadden in 2016 al onze twijfels, echter het schaderapport van Centraal Beheer veronderstelde dat de mogelijke oorzaak was hersteld; achteraf blijkt er helemaal GEEN verder onderzoek te zijn gedaan. Onze twijfels waren dus terecht! Uiteindelijk is de schade, die in 2016 reeds was geconstateerd, pas in 2026 vergoed.
19 May 2026
Geert
Gytsjerk
Even bellen of zelf alles in de app regelen. Het werkt allemaal even snel en makkelijk. Of het nou om een wijziging van een hypotheek gaat of een verzekering, alles wordt goed uitgelegd.
16 May 2026
Soraya