Pluspunten

Was uitermate goed geregeld allemaal! Top!

Pluspunten

Zowel de organisatie als de sfeer en de “ uitdeuker” waren geweldig.

Er is wat mij betreft niets te verbeteren aan dit “ evenement”

Pluspunten

Het was heel goed georganiseerd, lekker bakje koffie met een saucijzenbroodje.en ik stond er versteld van hoe de deukjes uit de auto werden gehaald. Vakwerk hoor!

Geen .

Pluspunten

Niets dan lof. Dit was voor mij de eerste keer. 1 1/2 uur met deukje er uit halen,leuke muziek,lekkere koffie wat wil je nog meer.

Pluspunten

Goede organisatie, vriendelijke mensen

Moest wel een uur wachten alvorens ik kon binnenrijden

Pluspunten

- Prima uitvoering uitdeuken 'Kleine deukjes dagen' - Lekkere koffie en lekkernij. Prima actie!

Graag verkorten lange wachtrij voor naar binnen kunnen voor uitdeuken (ondanks tijdssloten van een half uur toch erg lang wachten).

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Het advies wat ik kreeg (uitvoeriger reparatie) werd bij de opgave van de schade telefonisch afgedaan als verkeerde voorlichting. Advies van een cb vertegenwoordiger.

Pluspunten

Ben goed ontvangen en een heel mooi initiatief.

Mag iets minder druk, heb 3 kwartier moeten wachten voordat ik aan de beurt was en er is een aangetekend deukje vergeten. Had deze ook graag opgelost gezien.

Pluspunten

bereikbaarheid, hulpvaardige mensen, kennis van zaken en informatie. Ook juist afhandelen van informatie als de persoon het niet weet ipv een onzin verhaal op te hangen.

Helaas is de website niet altijd duidelijk. Tevens worden offertes niet opgestuurd en als er dan een feedback form moet worden ingevuld en daarop wordt aangegeven dat de offerte nooit ontvangen is, wordt daarop niet gereageerd. Waarom stuur je dan een feedback formulier op of neem je niet eerst contact op dat je een offerte gestuurd zou hebben om te vragen of de informatie compleet is? Dus ben benieuwd naar dit feedback form.

Pluspunten

Ik stond te kijken naar de file en dacht ik ga naar huis. Maar het toch goed door!! En stond perplex van hetgeen de “uitdeukers” voor elkaar kregen.

Een verzekeringsexpert desk want bij mij waren meerdere (hagelschade) deukjrs zichtbaar dankzij een speciale lamp. Dan had ik de schade gelijk kunnen afhandelen.

Pluspunten

Grandioos, de auto weer als nieuw, en bijzondere behulpzame, vriendelijke medewerkers

Pluspunten

Goed geregeld allemaal

DE partytent ( bij het scannen) verhogen omdat er ook campers kunnen komen met een verhoogd dak

Pluspunten

Erg vriendelijk personeel! Goed geholpen en leuk zn dag!

Weinig op aan te merken! Goed georganiseerd

Pluspunten

Kleine deukjes dagen: wat een leuk initiatief. Er zijn ook echt 3 deukjes weg; prettige sfeer. Goed gedaan, Centraal beheer!

Tjsa, uurtje in wachtrij, maar dat hoort er ook een beetje bij.

Pluspunten

Als enige verzekeraar in Nederland iets terug doen naar de verzekerden. Ook al ben je alleen wa verzekert, dan toch de mogelijkheid om 3 deukjes, uit te deuken!

Ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Indrukwekkend als je dit spektakel voor de eerste keer meemaakt .Goed georganiseerd en steeds aardige en bereidwillige verkeersgeleiders. Dat geldt nog meer voor de betreffende werkers in de grote hal van de Brabanthalen. Geen negatief commentaar. Deukje is volledig door Joris weggewerkt ! Groet en dank, Paul Kriele

Wellicht ten overvloede: Er kwam wel ff een bord langs waarop het aantal [+tijdstip] afgewerkte auto's stond. Misschien ook leuk een teller ergens te plaatsen die de resterende wachttijd aan geeft. ....

2 sterren: slechter dan verwacht

Kleine deukjedagen zijn waardeloos als ze niet gelden voor kleine krassen etc.

Pluspunten

Goed Georganiseerd leuke ontvangst lekkere koffie

Pluspunten

prima organisatie, zeer positieve en vriendelijke begelejding. uitstekende verwijdering van deukje. Zeer ontspannen sfeer met koffie en iets lekkers.. en dat na 50 jaar klant was dit een surprise.

Pluspunten

Prima verzekering,geen klachten. Werd in de mail gevraagd om een reactie op de kleine deukjesdagen Den Bosch, maar kom dan op deze algemene beoordelingssite uit, vreemd.

Dus: KLEINE DEUKJESDAGEN DAGEN. Was positieve ervaring, wel ff wachten maar was de moeite waard. Prima geholpen, perfect weggewerkte deukjes. Ook prima service tpl tijdens wachten met koffie en lekkers, TOP

Beetje lange wachttijd

Laan van Malkenschoten 20