Pluspunten

Super service. Vriendelijke / vrolijke mensen / groots opgezet

Bij ingang 2 rijen, welke vervolgens gesplitst werden in 2 rijen rechts en 3 rijen links. De rijen rechts kwamen vervolgens minder vaak aan de beurt en duurde het wachten daar wat langer

Pluspunten

Zeer positief. Plezierige sfeer en uitstekende service. Zelfs het wachten was aangenaam

Pluspunten

Zeer prettig geholpen! En zeer vakkundig!

Pluspunten

Vakkundige mensenkennis een klantvriendelijke behandeling

Tip: tijdens periode van reparatie dat er een WiFi verbinding is in de Brabander hallen was er wel WiFi maar nieumand had de code, jammer.

Pluspunten

Echt super geregeld!

Niet

Pluspunten

Veel

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Voor niks 2 uur in de rij gestaan. Nul op het rekest. Deukjes gewoon nog aanwezig.

Geef je naam en kenmerk niet uit handen aan derde. Namelijk; Schadenet heeft de deukjes zogenaamd eruitgewerkt. In daglicht bleek dit echter niet zo te zijn. Echt zonder van onze tijd. Ik ben namelijk 4 uur in totaal kwijt geraakt. Maar verder wel leuk aangekleed met koffie en een appeltje. :)

Pluspunten

De KDD in Den Bosch was goed georganiseerd, op één puntje na (zie mijn opmerking bij de verbeterpunten). De monteurs hebben prima werk geleverd. Het Centraal Beheer team was zeer vriendelijk, zowel monteurs als hostesses. Hartelijk dank!

Het was de eerste keer dat ik naar de KDD ging en, na aankomst op het P-terrein bij de Brabanthallen, was me niet duidelijk wat er verder zou gaan gebeuren. Ik stond in lange rij met andere auto's te wachten. Het zou beter zijn als de klanten bij aankomst wordt uitgelegd wat er staat te gebeuren.

Pluspunten

Top geregeld

Ga zo door

Pluspunten

Kleine DeukjesDag van CB.... een fantastisch initiatief op CB te promoten. Gezellige entourage met muziek en CB-appel etc. MAAR>>>>>>>>zie verbeterpunten.

Om 13.30 uur stond ik in een 5-rijen dikke "file" op het parkeerterrein te wachten. Ik had om 16.00 uur een afspraak met de notaris. Reden voor mij om rond 15.15 uur uit de "file"op het parkeerterrein van de Brabanthallen weg te geraken, zonder verwijdering van mijn kleine deukje. Wat een belangstelling: kleine deukjes …. ultra grote belangstelling en wachttijd!!!

Pluspunten

Ik heb er geen woorden voor, of toch wel, FATATISCH

Kan niets bedenken

Pluspunten

duidelijke polis, vlotte afhandeling van schade

nvt

Pluspunten

Uitstekend.

Ik zou niet weten wat.

Pluspunten

Goed georganiseerd vriendelijk personeel. Alleen jammer dat het bij mij niet gemaakt kon worden

Pluspunten

De genoemde krasjes, deukjes zijn weg!

Bij nader inzien zaten er nog maar puntjes toen ik weer thuis kwam, die hadden ook verholpen kunnen worden!

Pluspunten

De kleine deukjes dagen waren super georganiseerd!! Goede service, snel geholpen, gezellige entourage en vriendelijke mensen.

Ga zo door!

Pluspunten

Top georganiseerd. Leuk verzorgd met koffie etc. Geen aanmerkingen verder.

Pluspunten

Goede afhandeling en snelle afhandeling Prettig personeel

Pluspunten

Super georganiseerd. Zeer goede technice. Deuk weggehaald waarvan eerder andere specialisten aangegeven hadden, dat die er zonder spuiten niet uit te halen was.

Geen!

Pluspunten

Leuke ontvangst bij aanrijden appeltje (voor de dorst). Goede begeleiding door verkeersregelaars. Binnen bijna direct aan kunnen sluiten. Lekker koffie met appelflap en auto wordt gerepareerd. Wat wil je nog meer. Ook nog advies gevraagd over een kras op de auto. Werd door de monteur uitgelegd wat ik het beste er mee kon doen. Lof

Laan van Malkenschoten 20

7300 HZ Apeldoorn