Pluspunten

Ee geweldig leuke actie, geen deukje meer te zien.

Pluspunten

Prima geregeld, behandeling / afhandeling/ verzorging waren uitstekend ,

Pluspunten

Prima organisatie, waardoor ondanks grote belangstelling het uitdeuken supersnel werd afgehandeld. Ook over het uitdeuken zelf, alleen maar lof voor de prestaties van de medewerkers!

Bij aankomst na de middag had zich een enkele rij gevormd. Toen de rij tot aan de openbare weg stond reden de nieuwko mers gewoon langs en vormden een nieuwe rij, hetgeen voor de wachtenden niet leuk was natuurlijk. Achteraf bleek dat twee rijen tegelijkerijd werden afgehandeld. Oplossing is simpel: laat verkeersregelaars twee rijen naast elkaar vormen.

Pluspunten

Klantomgang van deukherstellers Het eten en drinken (gratis) Gezelligheid, sfeer Dat de actie er uberhaudt is

Iets meer letten op de tijden van afspraken. Mijn afspraak was om 11:30 en pas om 13:30 geholpen. Waar kan ik naartoe om rest deukjes te verwijderen? Geen korting ofzo als ik naar die 2 bedrijven ga. Deukenhersteller vreef lijm uit over dak, simpelle quickdetail spray had dit professioneel schoongemaakt. Jammer dat maar 3 deukjes verwijderd mochten worden, ik had nog 2 mini (1cent) deukjes maar dat kon niet meer.

Pluspunten

Goed georganiseerd, vriendelijk geholpen en nog extraatjes. In een woord TOP

Pluspunten

Goede actie en organisatie. Blij verrast met het resultaat.

Pluspunten

Alles was 100% geregeld

Niks niks

Pluspunten

Helemaal top en alles was goed geregeld. En de medewerkers waren gezellig.

Krasjes en deukjes dagen van maken hahahaha.

Pluspunten

Was hele leuke dag en op professionele manier alles snel en aquraat uitgevoerd.

N.v.t. alles was prima en uitstekend.

Pluspunten

De toeleidingsroute was prima bewegwijzerd en de ontvangst met muziek was leuk. In de hal werd je duidelijk doorgeleid. Tijdens het uitdeuken stond de plaatwerkspecialist mij vriendelijk te woord en onder gezellige live muziek werd de auto weer als nieuw gemaakt.

Geen, het was top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer goed georganiseerd. Aan werkelijk alles gedacht. Vriendelijke mensen, een hapje en een drankje. Top.

Daags nadien een deukje in de motorkap geconstateerd welke niet is opgemerkt door de uitdeuker! Zeer spijitig aangezien ik dit nu alsnog op eigen kosten moet laten repareren. Een telefoontje met CB mocht helaas niet baten, jammer van de zo positieve ervaring.

Pluspunten

Wordt altijd netjes te woord gestaan. Kan CB bereiken op momenten dat het mij uitkomt.

Pluspunten

Goed geregeld, gezellig sfeer al met al zeer positief!

N-v-t.

Pluspunten

Klantvriendelijke medewerkers

Ga zo door

Pluspunten

Leuke ervaring fijn ontvangen en perfect geholpen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een goede manier om “persoonlijk contact” te houden in dit digitale tijdperk Zeer goede kwaliteit van het afgeleverde werk

Pluspunten

complimenten, het was een perfect georganiseerd evenement; alles liep op rolletjes.

geen

Pluspunten

Goede dekking en gratis deukjes mogen laten verwijderen.

Pluspunten

Online beleving. Kleine deukjes dag een succes. Uitstekend geholpen, drie kleine parkeerschades zo goed als verdwenen. Goed georganiseerd.

Aangemeld voor bepaald tijdstip, maar moest nog steeds redelijk lang wachten.

Laan van Malkenschoten 20

7300 HZ Apeldoorn