Pluspunten
Goede service.
Goedemorgen Jacko, Dank je wel voor deze mooie beoordeling! Hier worden we erg blij van. Hartelijke groet, Patricia
Pluspunten
Zoals altijd weer helemaal goed geregeld. Toen we in de rij stonden te wachten kregen we een appel aangeboden wat wel lekker was omdat het zo warm was. Bij de ingang kregen wij een voucher voor een drankje en een hapje, super goed geregeld. De deukjes waren snel verwijderd en bij de uitgang hebben we weer een "goodie bag"gekregen met leuke dingetjes voor in de auto. Al met al weer helemaal goed geregeld door Centraal Beheer. Ben zeer tevreden.
Goedemorgen Margie, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de dag. Dank je wel voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Hopelijk tot de volgende Kleine Deukjes Dagen! Hartelijke groet, Patricia
Goedemorgen Julius, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Daar worden we natuurlijk erg blij van! Hartelijke groet, Patricia
Goedemorgen Dawit, Dank je wel voor je mooie beoordeling, Fijn dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Hartelijke groet, Patricia
Pluspunten
Prima werk geleverd. Plekje wat op zo'n dag niet bewerkt kan worden, toch zoveel mogelijk hersteld, waardoor plekje niet kan roesten.
Goedemorgen Peter, Fijn om te lezen dat onze herstellers met je mee hebben gedacht. Dank je wel voor je mooie beoordeling. Hartelijke groet, Patricia
Pluspunten
Perfect service en ontvangst je hebt na afloop een blij gevoel en een strakke auto.
VerbeterpuntenDe lange wachtrij is een heel klein puntje.
Goedemorgen, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Het waren extreem warme dagen dit keer. Dus ik kan me goed voorstellen dat de wachtrij niet zo leuk was. Fijn dat je uiteindelijk toch met een blij gevoel naar huis bent gegaan. Hartelijke groet, Patricia
Pluspunten
Goed georganiseerde kleine deukjes dag.
VerbeterpuntenJammer dat kleine lakbeschadingen niet verholpen kon worden.
Goedemorgen Ingrid, Dank je wel voor je beoordeling. Jammer dat we niet alles konden verhelpen. Maar hopelijk ben je toch met een goed gevoel weer naar huis gegaan, Als je nog meer tips of verbeterpunten hebt, e-mail ze gerust naar [email protected]. Hartelijke groet, Patricia
Pluspunten
super goed georganiseerd. Jammer genoeg kon een deukje bij mijn deurkruk niet gedaan worden maar wel twee andere kleintjes. Heel fijn geholpen en een lekkere versnapering.
Goedemorgen Joke, Wat fijn dat je een leuke dag hebt gehad bij ons! Jammer van het deukje bij de deurkruk. Maar gelukkig toch de 2 andere deukjes verholpen. Hopelijk tot ziens bij de volgende Kleine Deukjes Dagen! Hartelijke groet, Patricia
Pluspunten
Geweldige service. Naast de perfecte afhandeling van schademeldingen, is de organisatie van de Deukjes Dagen een prachtig initiatief om klanten te binden, boeien en te behouden. Dit heb ik nog nergens anders gezien en daarom ben ik al jarenlang trouwe klant van Centraal Beheer.
Goedemorgen, Wat een mooie beoordeling. Dank je wel voor je complimenten. Daar worden we erg blij van! Hartelijke groet, Patricia
Pluspunten
Fantastisch geregelde deukjes dag..wij vonden het een zeer goede ervaring
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten omtrent deze dag
Goedemorgen Wim, Wat fijn om te lezen dat het voor jullie een zeer goede ervaring was. Dit is ook onze bedoeling. En we worden er erg blij van als het lukt! Als je verbeterpunten te binnen schieten, e-mail gerust naar [email protected]. Hartelijke groet, Patricia
Pluspunten
Zeer goede service
Goedemorgen, Bedankt voor je mooie woorden en beoordeling! Hartelijke groet, Patricia
Pluspunten
Perfecte hulp altijd
Goedemorgen, Fijn om te lezen dat je je perfect geholpen voelt! En dank je wel voor je mooie beoordeling. :) Hartelijke groet, Patricia
Pluspunten
CB hoeft dit niet te doen maar doet het toch. Klantenbinding en ik ben er heel tevreden mee.
Goedemorgen, Wat fijn om te lezen dat je heel tevreden bent. Daar worden wij weer heel erg blij van! Tot de volgende Kleine Deukjes Dagen! Hartelijke groet, Patricia
Pluspunten
Hoewel er een enorme wachteij stond, 4 rijen dik, verliep de wachttijd vrij snel. We werden vermaakt met bandjes en muziek. Binnen aangekomen verliep het op rolletjes. Je wist precies waar je naar toe moest gaan. Naar het uitdeuken heb ik met open mond staan kijken, zo netjes gedaan en zo snel! Voordat je je koffie meg snack op had was heg al klaar. Ondertussen kwam een heel vriendelijke dame van CB een praatje maken en of alles naar wens was. Zeker, mijn complimenten voor het vakwerk en de geoliede machine!
Goedemorgen Koos, Wat een mooie woorden en beoordeling! Dank je wel hiervoor. :) Het was een extreem warme dag. Dus fijn dat je snel weer op weg was en het wachten niet te lang duurde. Hartelijke groet, Patricia
Pluspunten
Vakkundig Vriendelijk en Verzorgd geholpen!
VerbeterpuntenN.V.T. Ga zo door!
Goedemorgen, Wat een mooie beoordeling! Bedankt :) En we gaan zeker zo door. Dus tot ziens bij de volgende Kleine Deukjes Dagen! Hartelijke groet, Patricia
Pluspunten
Geweldig dat dit evenement georganiseerd is. Was een hele happening en goed verzorgd.
Goedemorgen, Bedankt voor je mooie beoordeling. En fijn dat je met een goed gevoel weer naar huis bent gegaan. Tot de volgende Kleine Deukjes Dagen dan maar? Hartelijke groet, Patricia
Pluspunten
Geweldige service
Verbeterpuntengeen
Goedemorgen Chris, Wat een mooie beoordeling. Dank je wel voor je compliment. We vinden het fijn om te lezen dat je tevreden bent over ons! Hartelijke groet, Patricia
Pluspunten
Al tijd vriendelijk en denken mee. Top bedrijf
VerbeterpuntenGeen verbeter punten ga zo door!
Goedemorgen Peter, Dank je wel voor je mooie woorden en beoordeling. Daar worden we natuurlijk heel erg blij van! Hartelijke groet, Patricia
Pluspunten
10 punten ... erg vriendelijk en deskundig
VerbeterpuntenNvt
Goedemorgen Ron, Dank je wel voor de 10 punten! Daar worden we erg blij van. Hopelijk hebben we jou ook blij kunnen maken met een deukvrije auto? En anders... Tot ziens op de volgende Kleine Deukjes Dagen! :) Hartelijke groet, Patricia
Pluspunten
echt perfect georganiseerd, met feestelijk tintje
Verbeterpuntende ahoy was tikkie donker
Goedemorgen, Bedankt voor je compliment en mooie beoordeling! Wat jammer dat het donker was in de Ahoy op zo'n mooie zonnige dag. ;) Ik geef je signaal door aan de organisatie. Hopelijk tot ziens op de volgende Kleine Deukjes Dagen! Hartelijke groet, Patricia
Pluspunten
Snelle reactie, vriendelijke mensen. De Deukjes Dagen waren zeer goed georganiseerd, vriendelijke begeleiding; een prima idee!
VerbeterpuntenGeen.
Goedemorgen Jan, Wat een mooie woorden! Dank je wel dat je de moeite neemt om een beoordeling te schrijven. Hier worden we natuurlijk erg blij van. Dus we zien je nog een keer terug op de Kleine Deukjes Dagen? Je bent in ieder geval van harte welkom. Hartelijke groet, Patricia
Pluspunten
Leuke service: gratis kleine deukjes verwijderen. Prima georganiseerd ook. Gezellig muziekje. Drankje. Leuk aangekleed. Hebbedingetje mee.
VerbeterpuntenGeen. Of misschien de mogelijkheid bieden tegen kleine vergoeding met die poets-tol andere vlekjes weg te poetsen. Als je er toch bent....
Goedemorgen Marian, Wat fijn dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling te schrijven. En ook nog zo'n mooie! Dank je wel. :) En een goed verbeterpunt heb je daar! Ik zorg dat het bij de organisatie terecht komt. Dank je wel voor het meedenken. Hartelijke groet, Patricia
Goedemorgen Simeon, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Daar worden we erg blij van! Hartelijke groet, Patricia
Pluspunten
Snelle en adequate afhandeling in alle gevallen enin geval van de kdd een opsteker naar en voor bestaande klanten.
VerbeterpuntenGeen.
Goedemorgen Piet, Fijn om te lezen dat je de Kleine Deukjes Dagen waardeert. En vooral bedankt voor het mooie compliment. Hartelijke groet, Patricia
Pluspunten
De KDD was perfect georganiseerd. Drankje, hapje, entertainment en een snelle doorloop van de reparaties.
Goedemorgen, Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn dat je het wachten niet als vervelend hebt ervaren. Het waren erg warme dagen! Hopelijk tot de volgende Kleine Deukjes Dagen! Hartelijke groet, Patricia
Laan van Malkenschoten 20
7300 HZ Apeldoorn