Pluspunten

Deukje is perfect weggewerkt, ook wacht tijd prima voorzien van een gratis kop koffie met wat lekkers, ook een paar kleine krasjes bijgewerkt op verzoek, niets dan lof over de service

Pluspunten

Ik heb de naam van het bedrijf niet mee gekregen. >>Vakmanschaft<<

x

Pluspunten

Altijd snel en professioneel geholpen.

Pluspunten

Zeer vriendelijk en behulpzaam. De medewerkers aan de telefoon weten waar ze het over hebben. Twijfelen ze? Dan vragen ze het aan een collega.

Reeds enkele schadegevallen gehad met de auto. De schadebehandelaars geven heel gauw toe en nemen zaken vrij snel op zich. De verdedigende kracht zit er helaas niet in...

Pluspunten

Super georganiseerd! Echt een mooi gebaar waar klanten echt iets aan hebben en waar ze blij van worden. Ik kan me ook voorstellen dat dit tot minder/lagere schadeclaims leidt. Mooie win/win situatie!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima organisatie, wel een lange wachttijd maar ja het is gratis ☺. Jammer dat er aan mijn deukje niets te doen was.

Pluspunten

Geweldige organisatie. Accommodatie goed en sfeer uitstekend

Pluspunten

Een wereld dag!!! Fantastisch georganiseerd ..in alle opzichten fijne vriendelijke en vakkundige mensen op kleine deukjesdag ...een voorbeeld! !!" Dat zouden meer mensen moeten weten ! "

Tot nu toe mijn enige ervaring .. maar vol vertrouwen de toekomst tegemoet

Pluspunten

Geweldig, wat een ervaring en wat een super service en keurig werk leveren ze. En dat met een hittegolf, ze waren liever naar t stand gegaan denk ik, ze bleven even vriendelijk en vakgericht bezig, chapeau Geen 1 negatief punt alleen maar lof...........SUPER DANK !!!!

geen te vinden

Pluspunten

Profesioneel!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel gericht op klantvriendelijkheid

Alles is al top geregeld

Pluspunten

Goede bereikbaarheid zowel telefonisch als via de site (inloggen) - telefonisch wordt aandacht en tijd besteed aan zowel de klant (persoonlijk / ondergoudend) als de aanleiding en rede waarom er gebeld wordt - digitaal een duidelijk en helder overzicht van de afgenomen verzekeringsproducten; het geeft een goed inzicht over dekking, kosten en voorwaarden

Ehh...

Pluspunten

Vriendelijk, behulpzaam & professionals.!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Oplossen van de deukjes zag er prima uit. Lijkt ook prima gelukt te zijn.

NIET over lak gaan vegen indien de lak vies is. Ik heb nu allemaal krassen in de blanke lak op mijn achterklep na het verwijderen van het deukje in mijn klep. Dit zal enorm lastig worden om weg te polijsten. Dus feitelijk val ik van het ene probleem in het andere.

Pluspunten

leuk initiatief. vriendelijk en behulpzaam personeel.

vervolg acties die burgers meer informatie geven over allerlei zaken rond auto's. verduurzamen van je woonomgeving en gevolgen voor verzekeringen.

Pluspunten

Uitstekende service en organisatie. Medewerker van schadebedrijf heeft op zeer professionele wijze mijn schade behandeld.

Pluspunten

Pluspunten

Professionele vakman die ook tijd neemt uit te leggen aan een amateur hoe het uitdeuken werkt. Werk keurig opgeruimd.

Pluspunten

Heldere communicatie en doen ook waar zij voor staan

Pluspunten

Zeer goede service en uitleg.

geen

Pluspunten

Een hele aardige vakbekwame man

Laan van Malkenschoten 20

7300 HZ Apeldoorn