Pluspunten
Deukje is perfect weggewerkt, ook wacht tijd prima voorzien van een gratis kop koffie met wat lekkers, ook een paar kleine krasjes bijgewerkt op verzoek, niets dan lof over de service
Goedemorgen, Wat een mooie beoordeling, dank je wel! Fijn dat je blij bent met het resultaat. Daar worden we pas echt blij van. Hartelijke groet, Patricia
Pluspunten
Ik heb de naam van het bedrijf niet mee gekregen. >>Vakmanschaft<<
Verbeterpuntenx
Goedemorgen, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Jammer dat je niet weet wie je geholpen heeft. Ik had je goedenbeoordeling graag doorgegeven. Schiet het je alsnog te binnen, of heb je verbeterpunten? Stuur gerust een e-mail naar [email protected]. Hartelijke groet, Patricia
Pluspunten
Altijd snel en professioneel geholpen.
Goedemorgen Robin, Fijn om te lezen dat je je altijd goed en snel geholpen voelt! Dat is natuurlijk ook hoe we het willen. Dank je wel voor je mooie beoordeling! Hartelijke groet, Patricia
Pluspunten
Zeer vriendelijk en behulpzaam. De medewerkers aan de telefoon weten waar ze het over hebben. Twijfelen ze? Dan vragen ze het aan een collega.
VerbeterpuntenReeds enkele schadegevallen gehad met de auto. De schadebehandelaars geven heel gauw toe en nemen zaken vrij snel op zich. De verdedigende kracht zit er helaas niet in...
Goedemorgen, Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze medewerkers. En over het contact aan de telefoon.Je verbeterpunt waarderen we ook. Is er een schade toch niet naar wens afgewikkeld? Stuur dan gerust een e-mail naar [email protected] Hartelijke groet, Patricia
Goedemorgen Ron, Wat een mooie beoordeling! Dank je wel. :) Hartelijke groet, Patricia Webcare Centraal Beheer
Pluspunten
Super georganiseerd! Echt een mooi gebaar waar klanten echt iets aan hebben en waar ze blij van worden. Ik kan me ook voorstellen dat dit tot minder/lagere schadeclaims leidt. Mooie win/win situatie!
Hoi Robert Jan, Bedankt voor je mooie beoordeling! Als onze klanten blij zijn, dan worden wij daar ook blij van. Ik hoop dat je ook tevreden bent met het resultaat van de schadehersteller. ;-) Vriendelijke groet, Thijs
Pluspunten
Prima organisatie, wel een lange wachttijd maar ja het is gratis ☺. Jammer dat er aan mijn deukje niets te doen was.
Goedemiddag, Wat jammer om te lezen dat je zo lang moest wachten. En dat er aan jouw deukje niets te doen was! Hopelijk heb je wel een leuke dag gehad. Bedankt dat je ons toch een mooie beoordeling gaf. Bij de KDD is er maar weinig tijd en ruimte. De herstellers hebben daarom alleen spullen bij zich om kleine schades te maken. Maar in hun werkplaats hebben ze veel meer gereedschap. Daarmee kunnen ze bijna alle schades repareren. Kunnen wij je toch nog ergens mee helpen? Dan horen we het graag. Bel, app of chat gerust 'Even Apeldoorn'. ;-) Hartelijke groet, Thijs
Pluspunten
Geweldige organisatie. Accommodatie goed en sfeer uitstekend
Hoi Marten, Bedankt voor je mooie beoordeling! We doen ons best om van elke Kleine Deukjes Dag een feestje te maken. Hopelijk is je auto nu weer helemaal deukvrij. Hartelijke groet, Thijs
Pluspunten
Een wereld dag!!! Fantastisch georganiseerd ..in alle opzichten fijne vriendelijke en vakkundige mensen op kleine deukjesdag ...een voorbeeld! !!" Dat zouden meer mensen moeten weten ! "
VerbeterpuntenTot nu toe mijn enige ervaring .. maar vol vertrouwen de toekomst tegemoet
Hoi Brigitte, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de Kleine Deukjes Dag! Gelukkig heb je verder nog geen ervaringen met ons. Maar mocht het toch een keer nodig zijn? Dan helpen we je natuurlijk graag verder. Ook bedankt voor je mooie cijfer. Daar doen we het voor! Hartelijke groet, Thijs
Goedemiddag, Fijn dat je de moeite nam om ons te beoordelen! Bedankt daarvoor. Kunnen we nog iets anders voor je beteken? Dan horen we dat graag. Bel, app of chat gerust ‘Even Apeldoorn’. ;-) Vriendelijke groet, Thijs
Pluspunten
Geweldig, wat een ervaring en wat een super service en keurig werk leveren ze. En dat met een hittegolf, ze waren liever naar t stand gegaan denk ik, ze bleven even vriendelijk en vakgericht bezig, chapeau Geen 1 negatief punt alleen maar lof...........SUPER DANK !!!!
Verbeterpuntengeen te vinden
Goedemiddag, Wat een ontzettend mooie samenvatting van jouw ervaringen! Warm was het zeker. Maar dat mocht de pret niet drukken. Hopelijk ziet je auto er nu weer als nieuw uit. Bedankt voor je mooie cijfer. Hier zijn we natuurlijk erg blij mee. Hartelijke groet, Thijs
Pluspunten
Profesioneel!
Goedemiddag, Tijdens de KDD laten we inderdaad alleen echte vakmannen aan het werk. Als we zelf zouden gaan uitdeuken, was het vast niet zo professioneel. ;-) Hopelijk heb je een leuke dag gehad. Bedankt voor het mooie cijfer dat je ons gaf! Hier zijn we erg blij mee. Hartelijke groet, Thijs
Hoi Sjaak, Bedankt voor je beoordeling! Ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad. Kunnen we misschien nog iets anders voor je doen? Dan horen we dat graag. Bel, app of chat gerust 'Even Apeldoorn'. ;-) Vriendelijke groet, Thijs
Pluspunten
Heel gericht op klantvriendelijkheid
VerbeterpuntenAlles is al top geregeld
Goedemorgen, Dank je wel voor je voor je mooie beoordeling. Daar worden we natuurlijk heel erg blij van. Hopelijk tot de volgende Kleine Deukjes Dagen! Hartelijke groet, Patricia Webcare Centraal Beheer
Pluspunten
Goede bereikbaarheid zowel telefonisch als via de site (inloggen) - telefonisch wordt aandacht en tijd besteed aan zowel de klant (persoonlijk / ondergoudend) als de aanleiding en rede waarom er gebeld wordt - digitaal een duidelijk en helder overzicht van de afgenomen verzekeringsproducten; het geeft een goed inzicht over dekking, kosten en voorwaarden
VerbeterpuntenEhh...
Hoi Mart, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! De klant staat bij ons altijd voorop. En we proberen alles inderdaad zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Ik ben blij dat Denk gerust nog even na over de verbeterpunten. Als je een tip hebt voor ons, dan horen we dat graag. ;-) We zijn natuurlijk wel heel blij met jouw beoordeling. Bedankt voor het mooie cijfer dat je ons gaf! Hartelijke groet, Thijs
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam & professionals.!
Hoi Aleida, Volgens mij vat je jouw ervaringen goed samen met die 3 woorden! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad. Natuurlijk ook bedankt voor je mooie cijfer! Hartelijke groet, Thijs
Pluspunten
Oplossen van de deukjes zag er prima uit. Lijkt ook prima gelukt te zijn.
VerbeterpuntenNIET over lak gaan vegen indien de lak vies is. Ik heb nu allemaal krassen in de blanke lak op mijn achterklep na het verwijderen van het deukje in mijn klep. Dit zal enorm lastig worden om weg te polijsten. Dus feitelijk val ik van het ene probleem in het andere.
Hoi Michiel, Wat fijn om te lezen dat je deukjes zijn weggewerkt. Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat je met een andere schade naar huis gaat. Bedankt dat je ons toch nog een mooie beoordeling gaf! We gaan graag samen met jou op zoek naar een oplossing voor de krassen. Wil je daarvoor een mail sturen naar [email protected]? Zet in je mail in elk geval de volgende gegevens: - Voorletters en achternaam - Geboortedatum - Postcode - Huisnummer - Kenteken van je auto Hartelijke groet, Thijs
Pluspunten
leuk initiatief. vriendelijk en behulpzaam personeel.
Verbeterpuntenvervolg acties die burgers meer informatie geven over allerlei zaken rond auto's. verduurzamen van je woonomgeving en gevolgen voor verzekeringen.
Goedemorgen, Wat een mooie beoordeling! En dank je wel voor de goede aanvulling. Dat is zeker een goed idee voor de volgende keer. Hartelijk groet, Patricia
Pluspunten
Uitstekende service en organisatie. Medewerker van schadebedrijf heeft op zeer professionele wijze mijn schade behandeld.
Hoi Lameris, Ik begrijp dat je erg tevreden over het herstel van je schade. Wat fijn om te lezen! Heel erg bedankt voor je mooie cijfer. Hartelijke groet, Thijs
Pluspunten
Hoi Yolanda, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent! Bedankt voor je mooie cijfer. Hartelijke groet, Thijs
Hoi Senad, Bedankt voor je mooie beoordeling! Hier zijn we natuurlijk heel bij mee. Hartelijke groet, Thijs
Pluspunten
Professionele vakman die ook tijd neemt uit te leggen aan een amateur hoe het uitdeuken werkt. Werk keurig opgeruimd.
Hoi Dick, Zo zie je maar weer dat uitdeuken ook een vak apart is! Ik hoop dat je auto er nu weer helemaal als nieuw uit ziet. In elk geval bedankt voor je mooie cijfer! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Hartelijke groet, Thijs
Pluspunten
Heldere communicatie en doen ook waar zij voor staan
Hoi Thom, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je mooie beoordeling. Daar zijn we erg blij mee! :-) Vriendelijke groet, Thijs
Pluspunten
Zeer goede service en uitleg.
Verbeterpuntengeen
Hoi Marjolein, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de service en uitleg! Heel erg bedankt voor je mooie beoordeling. Vriendelijke groet, Thijs
Pluspunten
Een hele aardige vakbekwame man
Hoi Wil, Wat leuk om te lezen dat je zo goed geholpen bent! Bedankt voor je compliment. Daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee! Vriendelijke groet, Thijs
Laan van Malkenschoten 20
7300 HZ Apeldoorn