Pluspunten

"Kleine deukjes dagen" hele leuke actie van Centraal Beheer. Opvang was keurig geregeld. Deukjes zijn vakkundig verwijderd en daarvoor dank!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

e deukjes die ik had aangemeld zijn niet verwijderd. Ik stoor mij er nog meer aan leek te weinig tijd voor het werk! Ik ben teleurgesteld over het resultaat. waar ik rondkeek leek of er meer aandacht en zorgvuldigheid aan besteed werd.

Pluspunten

Prima (kleine-deukjes-dagen) en uitstekend georganiseerd met vriendelijke mensen

Pluspunten

De kleine deukjesdagen kenden een ijzersterke logistiek en het wachten (met die honderden auto's die voor ons aan de beurt waren) werd op uiterst charmante wijze tot een plezier omgetoverd. En van het deukje is zelfs niet het kleinste spoortje over.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Perfect geregeld, strakke organisatie

Pluspunten

De kleine deukjes dagen waren weer uitstekend georganiseerd en de deukjes zijn met groot vakmanschap weer geheel verdwenen. Een prima initiatief!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Was al door verbonden maar hoor o.a. op de achtergrond, ik heb een of andere vage klant aan de lijn....... Goede reden om eens verder te kijken.

Pluspunten

Superblij, netjes en vakkundig geholpen!

Pluspunten

Top actie! En dat allemaal 100% gratis. Dat zie je niet veel meer. Hele goede marketing en leuke manier van klantenbinding.

Premies mogen natuurlijk altijd prijsniveau-technisch concurrerend blijven ;) Verder super positief.

Pluspunten

Zeer goede actie. Prima geregeld. Alles liep op rolletjes. De verzorging was uitstekend met appels en koffie. Goede klantenbinder.

Heb ik niet.

Pluspunten

KDD fantastisch evenement, bijna De Efteling, goed verzorgd. Maar vooral: het deukje is niet meer te zien. Vakwerk door de reparateur . Hij kwam uit Dortmund, elk jaar weer naar dit evenement. Hij had er zin in. Jammer dat dit er alleen is als je schade hebt :-) Complimenten Centraal Beheer: m.i. een echte klantenbinder!

Geen klachten, mooi geregeld allemaal; misschien iets centraler of verspreid in Nederland? Aan de andere kant: ook niet zover weg en biedt toch groot voordeel van waardebehoud van de auto.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ben er heel blij mee. De man deed het heel snel en netjes.

Ik weet waar de deukjes hebben gezeten en het is nog altijd wel een beetje zichtbaar.

Pluspunten

Helemaal TOP, goede service, zeer vriendelijke personen en natuurlijk het hapje en drankje. Helemaal goed !!!

Geen.

Pluspunten

Leuk dagje zo'n "kleine deukjes dag" in zwolle

Pluspunten

wat een geweldige actie

ga zo door!

Pluspunten

Ik heb een zeer positief initiatief van Centraal Beheer ervaren met de kdd. Ik stel dat zeer op prijs. De organisatie was voortreffelijk geregeld en mijn deukje was ook nog weggewerkt door een zeer ervaren restyling medewerker. Dat er zoveel restyling operators aan het werk waren heeft mijn verbazing gewekt, temeer omdat de verdeling over die mensen geweldig georganiseerd was, waardoor de wachttijd tot een minimum beperkt bleef ondanks de enorme belangstelling voor deze dag. Hartelijk dank voor de uitnodiging, misschien volgend jaar weer. Maar ik hoop dat ik dan geen deukjes heb en geen afspraak hoef te maken.

Pluspunten

Perfecte organisatie; zeer klantvriendelijke benadering

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik vindt het resultaat van het uitdeuken bij daglicht bekeken zeer teleurstellend! Jammer van alle moeite!

Pluspunten

Snel en deskundig advies. Ook de reparatie ging top.

geen

Pluspunten

Geweldig geregeld die kleine deukjes dagen. Koffie thee, broodje. Snel aan de beurt en snel klaar.

Geen.

Laan van Malkenschoten 20