Pluspunten

Kleine deukjes dag, GRANDIOOS!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke gezellige en zinvolle middag

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Directe informatie over geconstateerde schade vrije jaren en niet achteraf bij oversluiten van de autoverzekering!!!!!!!

Pluspunten

Kleine Deukjes Dagen georganioseerd door Centraal Beheer in Zwolle was perfect geregeld. Organisatie verliep goed en vrij efficiënt geregeld. Ook de medewerkers waren behulpzaam en zeer attent. Een pluim daarvoor.

Pluspunten

Fantastische ontvangst, goede service, persoonlijke aandacht, er werd aan de innerlijke mens gedacht en kwaliteit van de reparatie

Pluspunten

Heel leuke ervaring die kleine deukjes dag. Geweldig georganiseerd. En weer helemaal glad de weg op. Top

Pluspunten

Vanaf de intake, bij het moment van aankomst liep het in één woord fantastisch! De gastvrijheid was uitmuntend, een appel, koffie met wat lekkers en vakmensen aan het werk voor herstel van een deukje. Ook de gastvrouwen tijdens de behandeling waren geweldig belangstellend en correct! Ik ben zwaar onder de indruk weer naar Heerenveen gereden en wil jullie dankzeggen voor deze bijzondere behandeling! In de trant van de Rijdende Rechter zou ik willen zeggen "U krijgt een dikke vette tien, dat is mijn uitspraak en daar mag u het mee doen"!!

Pluspunten

Snel en keurig gemaakt, in één woord geweldig!!!!

Pluspunten

Ik ben tot nu heel tevreden over centraa beheer en wordt altijd netjes geholpen en alles goed afgehandeld

Pluspunten

Netjes en vakkundig geholpen.

Doorgaan op dit niveau.

Pluspunten

Wat een geweldige dag. Prima georganiseerd en verzorgt met versnaperingen en overheerlijke koffie of thee met lekkers. Vakkundige autoschademedewerkers en zeer vriendelijk. Ik kan het iedereen aanbevelen hiervan gebruik te maken.

ga zo door

Pluspunten

Leuk dat jullie deze acties doen, zorgt voor klantenbinding. Het was ook goed verzorgd. Goede begeleiding, geen lange wachttijd, Lekkere koffie en blijde gezichten. Jammer er was een deuk niet gedaan, was toen koffie gaan drinken. Had 3 deuken aangegeven en 2 waren er gedaan, kunnen jullie in die ene deuk ook nog wat betekenen.....? Graag een terugkoppeling, mob.nr.06-46062415. Met vriendelijke groet, M.C.Koppens

Pluspunten

Prima georganiseerd; allemaal zeer vriendelijke, klantgerichte (mede)werkers!

Neen

Pluspunten

Centraal Beheer doet wat het belooft en is niet alleen een ster in het laten verwijderen van kleine deukjes!

Pluspunten

Kleine deukjes dagen was echt een super actie. Ondanks de grote toeloop alles perfect geregeld. De 3 deukjes in mijn auto werden perfect verwijderd. Alle lof.

Pluspunten

Top initiatief, de drie kleine deukjes dag. De hele dag is super georganiseerd en er lopen alleen maar leuke mensen rond. Hier word ik heel blij van!! Tot de volgende keer!

Pluspunten

Geweldige service! Vriendelijke medewerkers, ook als je belt. Gelijk iemand aan de telefoon, geen lange wachttijden. Adequate antwoorden.

Pluspunten

Organiesatie was Perfect,kan niet beter.

Nee

Pluspunten

Aardig mensen , top behandeld en ook super professionals. Groet

Pluspunten

Het was fantastisch goed geregeld, leuke muziek en de deukjes zijn er uit. Helemaal top.

Laan van Malkenschoten 20

7300 HZ Apeldoorn