Pluspunten

Blij dat al onze verzekeringen ondergebracht zijn bij centraal beheer kleine deukjes dag succes, vriendelijke mensen uitleg, broodje en thee heel goed!

Zou het niet weten overal tel schriftelijk alles in order, mfet dank grt j van der marel.

Pluspunten

Prima service.

Kan niet beter.

Pluspunten

Wij vonden de 'deukjes dagen' een héél leuk initiatief. We hebben er gebruik van gemaakt en vonden het perfect georganiseerd. Boven verwachting.

Pluspunten

Een ontzettend leuke en perfect georganiseerde Deukjes-Dag. Leuk dat er muziek werd gespeeld en appels werden uitgedeeld tijdens het wachten. Een zéér leuk initiatief van Centraal Beheer! Hartelijke dank!

Pluspunten

Ik vond het resultaat verbluffend!

Pluspunten

Ik ben heel snel en prettig geholpen tijdens de kleine deukjes dagen! Fijn opgevangen, drankje erbij en auto binnen een kwartier/half uur gemaakt! Van de deukjes niks meer te doen!

Het was wel een beetje druk. Ik heb ongeveer drie kwartier in de 'file' gestaan op het terrein en dat was wel een beetje lang.

Pluspunten

De kleine deukjesdagen waren in alle opzichten zeer goed. Kundige vakmensen, uiterst vriendelijk personeel en leuk entertainment tijdens het wachten. Super!!!!!

Pluspunten

doen wat ze zeggen

meer concurrerende tarieven

Pluspunten

Goed georganiseerd.

Pluspunten

Bijzonder goed georganiseerd,alles verliep vlekkeloos voor herhaling vatbaar en een voortreffelijke PR voor Centraal Beheer.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Organisatie geweldig. Helaas kon het kleine deukje in de voorgrill niet worden gerepareerd.

Pluspunten

Klantvriendelijk. De deukjes van mijn Opel Corsa zijn uitgedeukt door Robbert de Waard van "DEWAARD" uit Lisse. Een uitermate kundige man. Zeer vriendelijk en doet z'n werk met veel plezier en kundigheid.

Pluspunten

Van AAS weet ik niet maar van Schadenet weet ik dat ze het keurig hebben gedaan! Voor herhaling vatbaar!

Geen Zie geen rood gemarkeerde vragen ????

Pluspunten

De kleine deukjes dag was geweldig goed geregeld, kan bijna niet beter (op 1 puntje na). Ik ben een blij mens, de deukjes zijn vakkundig weggehaald, mijn complimenten voor de uitdeuker, de organisatie en alle hulpvaardige mensen op de dag zelf. Dat kan niet beter.

Bij aankomst moest ik een uur wachten, bij het weggaan was de rij zo goed als verdwenen. Wellicht is het mogelijk de personen wat beter over de dag te verdelen?

Pluspunten

Zeer originele ontvangst met een lekker muziek. Liep allemaal gestroomlijnd Geen lange wachttijd.

Vooral zo door gaan

Pluspunten

Het bedrijf ken ik niet maar mijn algemene indruk is zeer positief. Wel druk maar binnen 30 min. stond ik al op de afwerkplek alwaar een vriendelijke monteur een 3tal deukjes herstelde. Ook de entourage zoals een appel plus 2 consumptiebonnen en een gezellig orkestje maakte het als het ware een dagje uit. Kortom prima allemaal. En dit allemaal geheel gratis. (ik lag in een deuk ha ha)

Helaas kreeg de monteur 1 deukje niet geheel weg omdat deze volgens hem te dicht bij de rand zat.

Pluspunten

1) Duur 2) min of meer meegaand 3) Afhandelaars zijn vriendelijk

Pluspunten

prima actie. er is vakwerk geleverd.

geen. organisatie was heel goed.

Pluspunten

Uitstekende service Uitstekende organisatie, dweilorkest, koffie, regelaar voor het verkeer, locatie goed aangegeven

Eigenlijk geen!

Pluspunten

Meer dan geweldig!!!

Pluspunten

Ik ben er superblij mee. Dit was een deukje wat ik in de eerste week opliep toen ik de auto had gekocht. Dus een extra doorn in het oog, want je bent dan zo trots op net aangeschafte bolide. Dank jullie wel.

geen

Pluspunten

Naast de snelle en goede service bij 'normale' schadegevallen zijn de Kleine Deukjes Dagen een zeer prettige aanvulling!

Pluspunten

het was super georganiseerd! Strak geleid, vriendelijke mensen, de koffie met appelflap waren heerlijk. Je zou er bijna wéér een deukje voor maken :)

Laan van Malkenschoten 20

7300 HZ Apeldoorn