Pluspunten

Steeds weer alles prima geregeld.

Pluspunten

De deuk was snel en vakkundig er uit gehaald je ziet hem helemaal niet meer.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik ben als financieel deskundige (RA, plv. Directeur Belastingdienst) niet geslaagd voor uw toets op financiele kennis. Voor mij een overduidelijk bewijs dat het alleen maar gaat om mensen geld uit de zak te kloppen. Ik heb geen enkele behoefte aan advies en ben nu genoodzaakt mijn lijfrente uitkering elders middels een bankspaarrekening onder te brengen.

Pluspunten

Ik was verrast door de snelheid en vakkundigheid. De deukjes zijn niet meer zichtbaar. Er was ruimte om nog even naar een kras in de lak te krijgen waar ze moeite voor namen, helaas was die kras te dik in de lak. Het was top.

Ga zo door.

Pluspunten

Netjes 3 deuken uitgedeukt. Zeer snel en vakkundig. Aangezien ik redelijk aan het einde van de dag een afspraak had kon ik zo doorrijden naar binnen. De wachttijd was minimaal. Het personeel was vriendelijk en de vakmannen behulpzaam. Mijn auto heeft een iets grotere schade aan de zijkant. Hier heb ik informatie over ontvangen hoe dit het beste hersteld kan worden. Het mooie is dat ik hieraan mocht meedoen als ex-autoverzekerde bij CB. Ik heb wel mijn woonverzekering hier nog lopen.

Ga zo door!

Pluspunten

Er mocht maar 3 deukjes weg gehaald worden had er 6 naast en kaar en. Nu niet meer alle 6weg gehaald supper

Pluspunten

Goed initiatief. Gewoon lekker mee doorgaan!

Pluspunten

Snel Duidelijk Overzichtelijk

Pluspunten

Snel makkelijk en duidelijk !

Lekker zo door gaan

Pluspunten

Heb alle verzekeringen bij CB maar heb deze actie niet eerder voorbij zien komen. Super actie en alles prima geregeld met goede verzorging voor de innerlijke mens. Deukjes zijn mooi verwijderd.

Kan geen verbeterpunten bedenken.

Pluspunten

Het was goed georganiseerd. Ondanks drukte liep het goed door. Ik werd snel en vakkundig geholpen. Ondertussen van een gratis kop koffie en iets lekkers kunnen geniet. Zeer klantgericht en vriendelijke mensen. Een fijn service van Centraal Beheer!

Pluspunten

Het was een geweldige actie en ik ben zeer tevreden. Heel vakkundig werk geleverd. Het zou mij heel leuk lijken om dit werk te doen!

Pluspunten

Prima service de deukjesdag. Super geholpen met een erg lelijk deukje.

Pluspunten

Deze service is echt helemaal top Goed geregeld bij de locatie Gelredome, snel geholpen en koffie en iets erbij dat is service, en goede vakmensen!!

Iedereen op dezelfde tijd lijkt vreemd, maar de wachttijd was kort Personeel die het uitlegde was prima geregeld dus eigenlijk geen verbeterpunten, top service

Pluspunten

Gewoon geweldig!!!

Pluspunten

Prima georganiseerd, mooi resultaat, en de inwendige mens verzorgd. Helemaal goed!

Pluspunten

Was een gezellige dag. 3 deukjes zijn helemaal weg! Niets meer van te zien. Kreeg ook nog een appel en koffie met koek.

De wachtrij was iets aan de lange kant. (ongeveer 45 minuten)

Moest onverrichterzake terug bij de Deukjesdag daar mijn bumper van kunststof was en niet gerepareerd kon woorden. Ook auto's van aluminium (bijv. Audi) kunnen niet gerepareerd worden. Hiervoor bij een volgend ekeer gaarne aandacht aanbesteden.

Pluspunten

Leuke actie, heb er nog wel een paar die uitgedeukt mogen worden in de toekomst :))

Pluspunten

Het was de eerste keer dat Ik gebruik make van deze actie. Het was uitstekend georganiseerd én de kleine deuk is prima behandeld. Weg deuk! Daarnaast nog gesproken met CB over andere zaken. Vanmiddag werd Ik stipt cf afspraak gebeld. Chapeau!

N.v.t.

Pluspunten

Al jarenlang bij CB met meerdere auto's tegelijk verzekerd en laatste jaren alle verzekeringen o.a. Woonverzekering, wa en rechtsbijstand bij CB gedaan. En dat wil wat zeggen! Goede duidelijke service en uitleg.

Zou niet weten wat!

Laan van Malkenschoten 20