Pluspunten
Steeds weer alles prima geregeld.
Bedankt voor het compliment! Groet, Kenny Webcare Centraal Beheer
Pluspunten
De deuk was snel en vakkundig er uit gehaald je ziet hem helemaal niet meer.
Fijn om te horen dat de auto er weer een stuk beter uitziet. Groet, Kenny Webcare Centraal Beheer
Dan gaan wij ervan uit dat u tevreden bent :-) Groet Kenny
Ik ben als financieel deskundige (RA, plv. Directeur Belastingdienst) niet geslaagd voor uw toets op financiele kennis. Voor mij een overduidelijk bewijs dat het alleen maar gaat om mensen geld uit de zak te kloppen. Ik heb geen enkele behoefte aan advies en ben nu genoodzaakt mijn lijfrente uitkering elders middels een bankspaarrekening onder te brengen.
Pluspunten
Ik was verrast door de snelheid en vakkundigheid. De deukjes zijn niet meer zichtbaar. Er was ruimte om nog even naar een kras in de lak te krijgen waar ze moeite voor namen, helaas was die kras te dik in de lak. Het was top.
VerbeterpuntenGa zo door.
Fijn om te horen dat je tevreden bent en dat ze de moeite hebben genomen de andere schade ook te bekijken :-) Bedankt voor het compliment en misschien tot de volgende keer. Groet, Kenny Webcare Centraal Beheer
Pluspunten
Netjes 3 deuken uitgedeukt. Zeer snel en vakkundig. Aangezien ik redelijk aan het einde van de dag een afspraak had kon ik zo doorrijden naar binnen. De wachttijd was minimaal. Het personeel was vriendelijk en de vakmannen behulpzaam. Mijn auto heeft een iets grotere schade aan de zijkant. Hier heb ik informatie over ontvangen hoe dit het beste hersteld kan worden. Het mooie is dat ik hieraan mocht meedoen als ex-autoverzekerde bij CB. Ik heb wel mijn woonverzekering hier nog lopen.
VerbeterpuntenGa zo door!
Mooi om te lezen dat je goed bent geholpen en los daarvan ook wat extra informatie hebt gekregen voor het oplossen van de grotere schade. Bedankt voor het compliment en misschien tot de volgende keer! Groet, Kenny Webcare Centraal Beheer
Pluspunten
Er mocht maar 3 deukjes weg gehaald worden had er 6 naast en kaar en. Nu niet meer alle 6weg gehaald supper
Hoi Quint, fijn dat ze een uitzondering voor je hebben gemaakt! En bedankt voor het compliment natuurlijk :-) Groet, Kenny Webcare Centraal Beheer
Pluspunten
Goed initiatief. Gewoon lekker mee doorgaan!
Goed om te lezen dat je tevreden bent en misschien tot de volgende keer! Groet, Kenny Webcare Centraal Beheer
Pluspunten
Snel Duidelijk Overzichtelijk
Hallo Ana, fijn om te lezen dat je tevreden bent! Bedankt voor het korte en bondige compliment :-) Groet, Kenny Webcare Centraal Beheer
Pluspunten
Snel makkelijk en duidelijk !
VerbeterpuntenLekker zo door gaan
Bedankt voor het compliment! Groet, Kenny Webcare Centraal Beheer
Pluspunten
Heb alle verzekeringen bij CB maar heb deze actie niet eerder voorbij zien komen. Super actie en alles prima geregeld met goede verzorging voor de innerlijke mens. Deukjes zijn mooi verwijderd.
VerbeterpuntenKan geen verbeterpunten bedenken.
Goed om te horen dat je zo tevreden bent! Via www.kleinedeukjesdagen.nl kan je in de gaten houden waar en wanneer de volgende actie wordt gehouden. Groet, Kenny Webcare Centraal Beheer
Pluspunten
Het was goed georganiseerd. Ondanks drukte liep het goed door. Ik werd snel en vakkundig geholpen. Ondertussen van een gratis kop koffie en iets lekkers kunnen geniet. Zeer klantgericht en vriendelijke mensen. Een fijn service van Centraal Beheer!
Hoi Geertje, de wachttijden lijken inderdaad vaak langer dan ze zijn ;-) Gelukkig viel het allemaal mee en is het allemaal naar tevredenheid opgelost. Groet, Kenny Webcare Centraal Beheer
Pluspunten
Het was een geweldige actie en ik ben zeer tevreden. Heel vakkundig werk geleverd. Het zou mij heel leuk lijken om dit werk te doen!
Hallo Jan, leuk om te lezen dat onze mensen hun werk goed gedaan hebben :-) en fijn dat je zo tevreden bent natuurlijk! Groet, Kenny Webcare Centraal Beheer
Pluspunten
Prima service de deukjesdag. Super geholpen met een erg lelijk deukje.
Hoi Eddy, Fijn dat je tevreden bent over de service en dat het lelijke deukje weg is natuurlijk :-) Misschien tot de volgende keer :-) Groet, Kenny Webcare Centraal Beheer
Pluspunten
Deze service is echt helemaal top Goed geregeld bij de locatie Gelredome, snel geholpen en koffie en iets erbij dat is service, en goede vakmensen!!
VerbeterpuntenIedereen op dezelfde tijd lijkt vreemd, maar de wachttijd was kort Personeel die het uitlegde was prima geregeld dus eigenlijk geen verbeterpunten, top service
Fijn om te lezen dat je tevreden bent en gelukkig viel het wachten mee :-) Groet, Kenny Webcare Centraal Beheer
Pluspunten
Gewoon geweldig!!!
Hoi Rob, dat horen we natuurlijk graag! Bedankt voor de korte samenvatting en misschien tot de volgende keer :-) Groet, Kenny Webcare Centraal Beheer
Pluspunten
Prima georganiseerd, mooi resultaat, en de inwendige mens verzorgd. Helemaal goed!
Hallo Jose, fijn om te lezen dat het allemaal naar wens is verlopen. Bedankt voor het compliment en misschien tot de volgende keer. Groet, Kenny Webcare Centraal Beheer
Pluspunten
Was een gezellige dag. 3 deukjes zijn helemaal weg! Niets meer van te zien. Kreeg ook nog een appel en koffie met koek.
VerbeterpuntenDe wachtrij was iets aan de lange kant. (ongeveer 45 minuten)
Het wil wel eens gebeuren dat de je wat langer moet wachten in verband met de drukte. Ons animatieteam en muziekband zorgt ervoor dat het wachten gezellig wordt. Wij zijn natuurlijk ook blij om te lezen dat je behalve het wachten zeer tevreden bent over het uitdeuken van je auto en het lekkers dat je tussendoor kreeg. Je tip nemen we natuurlijk mee voor het volgende evenement.
Moest onverrichterzake terug bij de Deukjesdag daar mijn bumper van kunststof was en niet gerepareerd kon woorden. Ook auto's van aluminium (bijv. Audi) kunnen niet gerepareerd worden. Hiervoor bij een volgend ekeer gaarne aandacht aanbesteden.
Wat vervelend om te lezen dat je voor niets bent gekomen. Helaas kunnen niet alle deukjes verwijderd worden. Dit geven wij ook altijd aan op onze website: www.kleinedeukjesdagen.nl Enkele deukjes kunnen niet verwijderd worden, bijvoorbeeld bij een kunststof bumper, op plekken waar onze restyler niet bij kan, er een vermoeden bestaat dat het uitdeuken de schade aan de auto kan verergeren of als de deukjes groter zijn dan een € 2,- munt.
Bedankt voor je compliment! Met een 8 als cijfer zijn wij natuurlijk altijd blij :-) Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel veilige en deukjesvrije kilometers toegewenst.
Pluspunten
Leuke actie, heb er nog wel een paar die uitgedeukt mogen worden in de toekomst :))
Met een 10 als cijfer zijn wij natuurlijk altijd blij :-) Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent.
Pluspunten
Het was de eerste keer dat Ik gebruik make van deze actie. Het was uitstekend georganiseerd én de kleine deuk is prima behandeld. Weg deuk! Daarnaast nog gesproken met CB over andere zaken. Vanmiddag werd Ik stipt cf afspraak gebeld. Chapeau!
VerbeterpuntenN.v.t.
Bedankt voor je compliment! Met een 10 als cijfer zijn wij natuurlijk altijd blij :-) Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Veel veilige en deukjesvrije kilometers toegewenst.
Pluspunten
Al jarenlang bij CB met meerdere auto's tegelijk verzekerd en laatste jaren alle verzekeringen o.a. Woonverzekering, wa en rechtsbijstand bij CB gedaan. En dat wil wat zeggen! Goede duidelijke service en uitleg.
VerbeterpuntenZou niet weten wat!
Wat een mooi compliment! :-) Het doet ons goed om te lezen dat u tevreden bent over onze service! Veel veilige en deukjesvrije kilometers toegewenst.
Laan van Malkenschoten 20
7300 HZ Apeldoorn