Pluspunten
Positieve ervaring, snel geholpen met goed resultaat. Chapeau voor de professionele organisatie, de korte wachttijd en goede verzorging.
VerbeterpuntenNav mijn bezoek geen verbeterpunten, volgend jaar weer.
Bedankt voor je compliment :-)
Pluspunten
Goed bereikbaar en de juiste regelingen om tot een goed resultaat te komen
Bedankt voor je compliment :-)
Pluspunten
Goed initiatief! Deukjes grotendeels verholpen maar nog wel licht zichtbaar. Mag niet klagen omdat het toch gratis was. Incl. vriendelijk onthaal, gezellige mensen, fanfare bandje, goeie koffie en een lekker saucijzen broodje. TOP
Onze restylers doen altijd hun best om de deukjes zo goed mogelijk te verwijderen en de zichtbaarheid te verminderen. Helaas lukt het niet altijd om een deukje onzichtbaar te maken. Fijn om te lezen dat je hebt genoten van ons animatieteam, fanfareband en de koffie met wat lekkers.Dat is voor ons een mooi compliment.
Pluspunten
De deukjes zijn perfect weggewerkt, waaronder een hele lastige. Er was een enorme opkomst op het geplande tijdstip. Dat zorgde voor een forse vertraging. Dank zij de vriendelijke medewerkers/sters van CB en het dweilorkest werd de "pijn" verzacht.
Onze restylers doen altijd hun best om de deukjes zo goed en veilig mogelijk te verwijderen. Helaas kan het op bepaalde tijden wat drukker zijn waardoor je moet wachten. Om deze reden hebben wij een animatieteam en dweilorkest klaargezet. Zo wordt het wachten ook wat leuker.
Pluspunten
Een goede behandeling,als je vragen hebt,mee denken hoe het anders kan.
Bedankt voor je compliment :-) Wij lezen graag dat onze klanten tevreden zijn.
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk
VerbeterpuntenZou ik niet weten
Bedankt voor je compliment :-) Wij lezen graag dat onze klanten tevreden zijn.
Pluspunten
Het is de eerste keer dat ik van deze mogelijkheid gebruik heb gemaakt. Vakkundig geholpen, vriendelijke mensen, de koffie met appelflap smaakten erg goed en het afscheidscadeautje, alles 100%!!! Voor herhaling vatbaar!!! O ja, Bob heeft het deukje onzichtbaar verwijderd. Dank U wel Centraal Beheer!
VerbeterpuntenGeen verbe******spunten!
Wat l om te lezen :-)Het doet ons goed dat je zo tevreden bent over de organisatie, de service en natuurlijk over de schadehersteller.
Pluspunten
Heel prettige benadering van de klant. Leuke toelichting op de technieken die gebruikt zijn bij uitdeuken
Bedankt voor je compliment :-) Wij lezen graag dat onze klanten tevreden zijn.
Pluspunten
Super bedrijf en erg capabel personeel dat uitstekende expertise heeft
VerbeterpuntenVooral zo blijven en service is perfect
Pluspunten
Prima georganiseerd. Perfecte aardige vakmensen die goed onder druk presteren. Geen deukje meer te zien.
VerbeterpuntenPerfect
Wat een leuk te lezen :-)Het doet ons goed dat je zo tevreden bent over de organisatie en natuurlijk over de schadehersteller.
Pluspunten
Goed en vakkundig
Verbeterpuntenga vooral zo door
Het doet ons goed dat je zo tevreden bent over de organisatie :-)
Pluspunten
Hadden zelf 1 deukje gezien. Maar hun zagen nog een deukje. Echt super gemaakt. We zien er niets meer van we zijn heel blij
Met een 10 als cijfer zijn wij natuurlijk altijd blij :-) Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent.
Pluspunten
Ik had zelf één deukje gezien. In Gelre Dome vond men er nog één. Beide deukjes zijn niet meer terug te vinden. Alles verliep prima en soepel. Goed georganiseerd. Een pluim voor de uitdeukers
Bedankt voor je compliment :-) Wij lezen graag dat onze klanten tevreden zijn.
Pluspunten
SUPER organisatie!!!!
VerbeterpuntenVooral doorgaan met deze evenementen, Bedankt!!!!
Met een 9 als cijfer zijn wij natuurlijk altijd blij :-) Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent.
Pluspunten
Een geweldige ontvangst met een appeltje. Koffie met wat lekkers en super vakmensen Met grote ogen en vol verbazing staan te kijken naar David Joustra van firma De Waard Wat een vakman!!!! Wat een fantastisch resultaat Heel blij met jullie aktie Centraal Beheer Allemaal bedankt Werkse en voor iedereen die nog gaat komen. Geniet van deze service Groet van Hans Boerefijn Verstuurd va Verstuurd
Wat een leuk verhaal om te lezen :-) Het doet ons goed dat je zo tevreden bent over de organisatie en natuurlijk over de schadehersteller. Wij zullen je compliment doorgeven aan David Joustra.
Pluspunten
Ik heb mijn auto aangeboden voor twee nare deukjes en heb zelf ervaring in autoschade en wist dat het erg lastig zou zijn deze te herstellen echter zijn ze na herstel door de schade net medewerker bijna onzichtbaar geworden een geslaagd bezoek voor mij
Wat goed om te lezen dat je tevreden bent. Onze restylers doen altijd hun best om de deukjes zo goed en veilig mogelijk te verwijderen. Fijn dat dit is gelukt! Bedankt voor dit mooie compliment.
Pluspunten
De organisatie en de vriendelijkheid.
Verbeterpunten? Prima zo
Bedankt voor je compliment :-) Wij lezen graag dat onze klanten tevreden zijn.
Pluspunten
Zeer klant- en servicegericht. Altijd goede service maar deze dag van de kleinedeukjesdag in Arnhem overtrof alle verwachtingen. Alles was zo super georganiseerd, met koffie, thee, broodje, muziek..In 1 woord geweldig!. Ga zo door.
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan!!!
Wij beginnen nu toch wel een beetje te blozen :-) Wat een mooi compliment is dit. Naast het uitdeuken van de auto proberen wij onze verzekerden tijdens het wachten in de rij en het uitdeuken natuurlijk te vermaken. Het is fijn om te lezen dat wij je verwachtingen hebben overtroffen. natuurlijk wensen wij je veel veilige kilometers met je deukvrije auto.
Pluspunten
Wat betreft de 'Kleine Deukjes Dagen': gastvrije ontvangst - deskundige reparatie - strak tijdschema. Kortom een zeer goed besteed half uurtje.
Wat een mooi compliment :-) Leuk om te lezen dat je je half uurtje goed hebt besteed.
Pluspunten
Klantvriendelijk snel en efficiënt
Bedankt voor je compliment :-) Wij lezen graag dat onze klanten tevreden zijn.
Pluspunten
Moeite waard om even langs te gaan Deukje weg ondanks de grootte. Ruim boven 2 euromunt
VerbeterpuntenZag uit 3 dubbele wachtrij toch mensen vertrekken uit angst voor lange wachttijd. Beter informeren = meer mensen helpen. Al met al niet langer dan uur in Arnhem geweest
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de geboden service en dat je deukjes ondanks de grootte alsnog goed zijn verwijderd. Je bent dus niet voor niets gekomen Er zijn met dit soort dagen altijd wel pieken waardoor het wat drukker is op bepaalde tijden en onze verzekerden langer moeten wachten. Door de jaren heen hebben wij juist van dit soort zaken geleerd en zijn we dit gaan verbeteren. Door bijvoorbeeld een animatieteam in te zetten proberen wij het lange wachten aangenaam te maken. En tijdens het uitdeuken kunnen onze verzekerden natuurlijk wachten onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij Je tip zullen wij zeker meenemen om de Kleine Deukjes Dagen nog verder te verbeteren.
Pluspunten
Tot nu toe alleen maar positief, goede service en altijd een vriendelijk gesprek.
Verbeterpuntenmaak deze niet duurder, wij maken gebruik van de collectiviteitskorting van drie autoverzekeringen wat ons 18 procent korting opleverde en gaan dan nu naar 10 procent! Op drie autoverzekeringen is dit nogal wat, u dwingt ons nu om andere maatschappijen te gaan vergelijken met die van u! wat wij erg jammer zullen vinden.
Wij begrijpen dat je dit als onprettig ervaart ,helaas hebben wij deze keuze moeten maken omdat de aantal schadegevallen in de afgelopen jaren enorm is toegenomen en de schade-uitkering is gestegen. Wij hebben ervoor gekozen om de premie niet te verhogen maar de korting te verlagen op een aantal verzekeringen. Als wij dit niet doen moeten wij de polisvoorwaarden aanpassen op een manier die minder gunstig is voor onze verzekerden. Met een verlaging op de korting kunnen wij de kwaliteit van onze service, schadeafwikkeling en polisvoorwaarden blijven waarborgen. Meer informatie vind je ook op de volgende pagina: https://www.centraalbeheer.nl/mijn-cb/service/Paginas/vragen150plus.aspx
Pluspunten
Ze doen een keer iets extra voor de klanten ipv alleen als het nodig is!!
Wij streven ernaar om als verzekeraar ook te laten zien dat wij meer doen dan alleen verzekeren. De Kleine Deukjesdagen is een mooie manier om te tonen dat wij onze verzekerden graag centraal stellen. Bedankt voor je compliment :-)
Pluspunten
Geweldige actie. Bijzonder klantvriendelijk personeel. Jammer dat maar drie deukjes mochten worden uitgedeukt, omdat onze eerste deuk uit drie superkleine deukjes bestond, die dus als drie werden geteld en als enige werd uitgedeukt. Verder heel gastvrij gebeuren. Prima actie!
Verbeterpuntengeen
3 deukjes minder is toch ook mooi? Voor ons is het in ieder geval ook leuk om te lezen dat je gastvrij bent ontvangen :-)
Laan van Malkenschoten 20
7300 HZ Apeldoorn