Pluspunten
Weet klanten goed te binden, b.v. door informatiemails en de bekende kleine deukjesdagen
VerbeterpuntenNog beter de premies van andere verzekeraars analyseren om tot nog scherpere premies te komen
Pluspunten
totaal tevreden
Goedenavond Hennie, Fijn dat uw totaal tevreden bent. Dit is ook terug te zien in uw cijfer! Daar zijn wij heel erg blij mee. Bedankt! Met vriendelijke groet, Ronald van Webcare 055- 579 8000
Pluspunten
Goeie actie
Verbeterpuntenweining ondanks wat lange wachttijden goed georganiseerd, onze kinderen vonden het erg leuk!
Goedenavond El, Bedankt voor uw feedback. Fijn dat uw kinderen het leuk vonden. Super! Met vriendelijke groet, Ronald van Webcare 055- 579 8000
Pluspunten
je wordt leuk en snel geholpen.
Goedenavond Leen, Bedankt voor uw feedback. Fijn om te lezen dat u zowel leuk als vlot geholpen bent. Als u in de toekomst vragen heeft, dan kunt u ons altijd een berichtje doen. Met vriendelijke groet, Ronald van Webcare 055- 579 8000
Pluspunten
Goed bereikbaar en je wordt goed geholpen soepele afhandeling
Goedenavond Robert, Bedankt voor het compliment, betreft de bereikbaarheid en afhandeling. Met vriendelijke groet, Ronald van Webcare 055- 579 8000
Pluspunten
altijd goed geholpen een snelle afhandeling. Top!!
VerbeterpuntenGeen punten die nu in me opkomen
Goedemiddag Mel, Bedankt voor het geven van uw feedback. Leuk om te lezen dat u altijd goed wordt geholpen en de afhandeling vlot is. Super! Heeft u in de toekomst vragen, dan kunt u altijd ‘Even Apeldoorn Bellen’. Met vriendelijke groet, Ronald van Webcare 055-579 8000
Pluspunten
Ik heb al eerder gereageerd maar wil toch nog een keer benadrukken hoe geweldig ik het allemaal vond.
Goedemiddag Coby, Wat leuk dat u het tot tweemaal toe laat weten hoe geweldig het was. Daar worden wij blij van! Bedankt. Met vriendelijke groet, Ronald van Webcare 055-579 8000
Goedemiddag Bol, Bedankt voor deze beoordeling. Helemaal super! Heeft u in de toekomst vragen, dan kunt u altijd ‘Even Apeldoorn Bellen’. Met vriendelijke groet, Ronald van Webcare 055-579 8000
Pluspunten
Super geregeld die KDD dagen. Snelle service,deukje netjes verholpen, heerlijke koffie/thee met wat lekkers. Voor ons geen lange wachttijd.( 10 min.)
Goedemiddag, Bedankt voor uw feedback. Fijn u niet zolang heeft moeten wachten en alles goed was geregeld. Dat is een mooi compliment! Heeft u in de toekomst vragen, dan kunt u altijd ‘Even Apeldoorn Bellen’. Met vriendelijke groet, Ronald van Webcare 055-579 8000
Pluspunten
Alles perfect
Verbeterpuntenniets
Goedemiddag Mary, De perfecte score. Bedankt voor deze beoordeling. Mocht u in de toekomst vragen hebben, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Ronald van Webcare 055- 579 8000
Goedemiddag Peter, Bedankt voor de beoordeling. Met een 9 zijn wij heel erg blij. Bedankt! Heeft u in de toekomst vragen, dan kunt u altijd ‘Even Apeldoorn Bellen’. Met vriendelijke groet, Ronald van Webcare 055-579 8000
Pluspunten
Hele geode service .
Pluspunten
Hele geode service .
Goedemiddag, Bedankt voor het compliment en feedback. Met vriendelijke groet, Ronald van Webcare 055-579 8000
Pluspunten
Denken ook aan mensen
Goedemiddag, Dat is een heel mooi compliment. Bedankt! Heeft u vragen, dan kunt u ons altijd een berichtje sturen. Met vriendelijke groet, Ronald van Webcare 055-579 8000
Pluspunten
Grandioos geholpen ben er heel blij mee.
Goedemorgen Jacques, Fijn dat u grandioos geholpen bent en je hier blij mee bent. Hier worden wij ook blij van. Bedankt voor uw feedback! Met vriendelijke groet, Ronald van Webcare 055- 579 8000
Pluspunten
makkelijke en goedkope verzekering voor mijn auto en soms (als even terug) leuke gratis events als de kleine deukjes dagen.
Verbeterpuntenpolisvoorwaarden mogen op sommige punten duidelijker zijn.
Goedemorgen Casper, Bedankt voor uw feedback en complimenten. Heel fijn! Kunt u misschien aangeven op welke punten de polsivoorwaarden duidelijker dient te zijn? Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Ronald van Webcare 055- 579 8000
Pluspunten
Snelle afhandeling/ klantvriendelijkheid. Acties, zoals de kleine deukjesdagen zijn zeer positief
Goedemorgen Gerard, Dat zijn pluspunten wat wij graag willen uitstralen. Fijn dat het door u erkend wordt. Bedankt! Heeft u in de toekomst vragen, dan kunt u ons altijd een berichtje sturen. (Ook via social media) Met vriendelijke groet, Ronald van Webcare 055-579 8000
Pluspunten
deukjesdagen zijn een uitkomst, want de auto ziet weer als nieuw !!! hartelijk dank voor deze gratis service.
Verbeterpuntennvt.
Goedemorgen, Graag gedaan! Het is leuk dat de auto er weer als nieuw uitziet. Heeft u in de toekomst vragen, dan kunt u altijd ‘Even Apeldoorn Bellen’. Met vriendelijke groet, Ronald van Webcare 055-579 8000
Pluspunten
goede service, goede prijs
Goedemorgen Mark, Bedankt voor uw feedback. Heeft u in de toekomst vragen, dan kunt u altijd ‘Even Apeldoorn Bellen’. Met vriendelijke groet, Ronald van Webcare 055-579 8000
Goedemorgen Yvonne, Bedankt voor het cijfer 9. Hier zijn wij heel erg blij mee. Super!` Met vriendelijke groet, Ronald van Webcare 055-579 8000
Pluspunten
klantgericht
Verbeterpuntenbij grote(re) wijzingen in de verzekeringsvoorwaarden mag er meer aandacht aan gegeven worden
Goedemorgen, Bedankt voor uw feedback en dat u ons klantgericht vindt. Wij nemen uw verbeterpunt mee ter verbetering van onze service. Heeft u vragen, dan kunt u ons altijd een berichtje sturen. Met vriendelijke groet, Ronald van Webcare 055-579 8000
Pluspunten
Waanzinnig goed geholpen, deuk was groter dan een 2 euro munt, maar allemaal geen probleem. Niets meer te zien van de deuk die er eerst zat! Top, van Centraal Beheer
VerbeterpuntenKan niets bedenken
Goedemorgen Paul, Wat fijn om te lezen dat de deuk helemaal niet meer te zien is. De 'uitdeukers' doen ons altijd weer verbazen. Heeft u in de toekomst vragen, dan kunt u altijd ‘Even Apeldoorn Bellen’. Met vriendelijke groet, Ronald van Webcare 055-579 8000
Pluspunten
Zeer klant vriendelijk
VerbeterpuntenGeen
Goedemorgen, Fijn u het als zeer klantvriendelijk ervaren heeft. Dit was ook onze insteek, dus bedankt voor uw feedback. Heeft u in de toekomst vragen, dan kunt u altijd ‘Even Apeldoorn Bellen’. Met vriendelijke groet, Ronald van Webcare 055-579 8000
Pluspunten
Zeer vriendelijk
VerbeterpuntenNee
Goedemorgen Jeffrey, Bedankt voor het compliment en het geven van feedback. Met vriendelijke groet, Ronald van Webcare 055-579 8000
Pluspunten
Op de jaarlijkse deukjes dag geweest, super geregeld door Centraal Beheer. Alleen al door deze service zou iedereen zijn auto hier moeten verzekeren.
Goedemorgen Ron, Leuk om te lezen dat u de Kleine deukjes dagen zo kan waarderen. Een geweldig compliment en hier worden wij heel erg blij van. Heeft u vragen, dan kunt u ons altijd een berichtje sturen. Met vriendelijke groet, Ronald van Webcare 055-579 8000
Laan van Malkenschoten 20
7300 HZ Apeldoorn